MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katti wrote:Witam nowe
JaKa widzę że szybko miałaś owulkę fajnie że nie musisz tak długo na nią czekać.
Ja na swoja nadal czekam...i czekam i czekam i nie wiem kiedy bedzie xD Testy owu negatywne, śluzu kurzego białka sporo no i czekam...
Zobaczymy co z tego będzie...
Marzę o szybkiej ovu ja to dopiero muszę czekać najczęściej ovu mam między 18 a 22 DC zglupiec mozna...
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
Meridian wrote:Dziewczyny możecie zerknąc na moj wykres https://zapodaj.net/b143333ec47c2.png.html . jakoś dziwnie to wyglada. Cykle trwaja u mnie 23 dni. Owulacja zwykle w 10 dc. Przez ostatnie 3 dni pobolewanie jajnikow. Hmmm. Ale temp. dziwne
Niestety nie mogę otworzyć linka może spróbuj wrzucić jeszcze raz
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny mam pytanie owulację miałam 18.02 potwierdzona u gina. Cykle mam 25dniowe, wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostałam. Nie mam żadnych objawów na ciążę ani na okres, lekko bolące i powiększone piersi i raz czasem mnie zaboli brzuch. Dziś rano zrobiłam test taki kupiony na allegro o czułości 10 i wyszedł negatywny myślicie że są jeszcze jakieś szanse że jednak będę w ciąży ? I że test wyszedł źle?
Katti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaroolens wrote:Hej dziewczyny mam pytanie owulację miałam 18.02 potwierdzona u gina. Cykle mam 25dniowe, wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostałam. Nie mam żadnych objawów na ciążę ani na okres, lekko bolące i powiększone piersi i raz czasem mnie zaboli brzuch. Dziś rano zrobiłam test taki kupiony na allegro o czułości 10 i wyszedł negatywny myślicie że są jeszcze jakieś szanse że jednak będę w ciąży ? I że test wyszedł źle?
Wybierz się na betę ona bedzie wiarygodna .
Wiadomo póki @ nie ma zawsze jest nadzieja.
Nie zawsze ma sie objawy na ciaze jak i na @ wiec mysle że też nie powinno sie tym tak kierować...
Warto pomyślec też o tescie ze sklepu a nie allegro ja jakoś nie wierze tym testom kupowanym przez neta ;p
Też są testy które wykrywaja wczesna ciaże kilka dni przed spodziewaną @ może takim spróbuj ? Jeśli w ciaży jesteś to beta lub taki test elektroniczny napewno będą pewne
My możemy tylko doradzić...
Może tez @ się spóźnic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 08:07
-
Katti dzięki za odpowiedź wiem, że wy możecie tylko doradzić i chyba faktycznie jak dziś dalej nie będzie okresu to jutro pójdę na to badanie krwi tak dla pewności. Okres nigdy mi się nie spóźniał, ale to też nie znaczy, że teraz nie mógł. Choć mam cichą nadzieję, że jednak go nie ma dlatego że jest tam już mała fasolka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 08:29
Katti, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
karoolens i tego Ci życzymy, kazda z nas jesteśmy tu żeby doradzać wspierać się na wzajem mój cykl nie jest regularny ale obecnie czekam tez do jutra... o ile dziś @ nie przyjdzie... a siedze jak na szpilkach...ale co będzie to będzie... w razie co kolejny cykl przed nami w końcu takie starania to sama przyjemnośćStaramy się o dzidziusia
-
Wkleję z innej aplikacji moze bedzie lepiej widoczne
https://zapodaj.net/a2ac6b26badcc.png.html
Test owu pozytywny, bole owulacyjne. Dziwne. Nigdy takiego wykresu nie mialam. Co myslicie?Katti lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
karoolens wrote:Hej dziewczyny mam pytanie owulację miałam 18.02 potwierdzona u gina. Cykle mam 25dniowe, wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostałam. Nie mam żadnych objawów na ciążę ani na okres, lekko bolące i powiększone piersi i raz czasem mnie zaboli brzuch. Dziś rano zrobiłam test taki kupiony na allegro o czułości 10 i wyszedł negatywny myślicie że są jeszcze jakieś szanse że jednak będę w ciąży ? I że test wyszedł źle?https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
karoolens wrote:Hej dziewczyny mam pytanie owulację miałam 18.02 potwierdzona u gina. Cykle mam 25dniowe, wczoraj powinnam dostac okres, ale nie dostałam. Nie mam żadnych objawów na ciążę ani na okres, lekko bolące i powiększone piersi i raz czasem mnie zaboli brzuch. Dziś rano zrobiłam test taki kupiony na allegro o czułości 10 i wyszedł negatywny myślicie że są jeszcze jakieś szanse że jednak będę w ciąży ? I że test wyszedł źle?
Ja bym poczekala i wstrzymala sie z beta. To tylko 1 dzien spoznienia. Mimo ze masz regularne moglo sie cos przesunac zawsze jest ten 1 raz. Jesli @ nie przyjdzie powtorz test za 2 dni. Powodzenia18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka