Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 5 marca 2018, 11:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Mi zawsze bobo testy wychodzą i robią wode z mózgu ... czy ciąża czy nie ..nawet dzisiaj blady cień był i wiecie to takie jest niezrozumiałe .
    Teraz bede płytkowe na allegro zamawiać najlepiej przynajmniej pokażą jak beda miały pokazać ...
    Troche mi szkoda dziewczyny :/ ale wiecie świat się nie kończy ja zazwyczaj zachodze do 3 4 cykli to moze nie bedzie aż tak źle 3 razy za pierwszym razem zaszłam więc za bardzo się nakręciłam ale teraz odpuszczam , nie mam na to siły ;p
    Mi też nie raz wychodziły pozytywne

    Karmelkovaa lubi tę wiadomość

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 marca 2018, 11:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te bobo testy wykrywają już chyba minimalnie podwyższoną betę, bo jak miałam biochemika, to przy becie chyba 12 wychodziły z leciuśko widoczną kreską.

    Karmelkovaa lubi tę wiadomość

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 marca 2018, 11:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój ... mi to juz wychodzą czy ciąża czy nie ;/ chyba sie przestawie na inne jakieś

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja upuściłam krew i czekam do wieczora na wyniki

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam sobie owulacje na 21 dc dzisiaj by było 8 dpo @ na 11.03

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelkovaa wrote:
    Dajcie spokój ... mi to juz wychodzą czy ciąża czy nie ;/ chyba sie przestawie na inne jakieś
    No ja po tym moim wczorajszym Tescowym wcale nie oczekiwałam że coś pokaże nawet jeśli by było a jednak. Teściak z Tesco nie jest zły hehe

    Karmelkovaa lubi tę wiadomość

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za bete będzie na pewno ok :)


    Ile dni po odstawieniu progesteronu przyłazi u Was @ ?
    Bo nie wiem jak to jest po ovitrelle jak była owulacja w 16 albo 17dc to co wtedy ? 14dni od tego czy jakoś inaczej niż normalnie ?

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj beta 115, w sobotę było 45 :)

    Karmelkovaa, MałaMi90, JaKa, Mordeczka, Skarpeta, Migotka24, Katti, Multiwitamina, Pati88, Luuna, OlivkowaMama, patkaaxx90, Tekana, Pikapik, ams, pumka1990, Ikulinka29, Diamond92 lubią tę wiadomość

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 marca 2018, 12:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 gratulacje :) i powodzenia :)

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





  • JaKa Autorytet
    Postów: 493 320

    Wysłany: 5 marca 2018, 13:04

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja piękny wynik :D zdrówka i dużo spokoju dla was :)

    Jezu ufam Tobie <3
    <3 Piotruś i Tomuś <3 22 listopada 2018
    Aniołek [*] 5 maja 2017
  • Skarpeta Autorytet
    Postów: 332 123

    Wysłany: 5 marca 2018, 13:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja wielkie gratulacje :) rośnijcie zdrowo :)

    Staramy się o dzidziusia :)
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 marca 2018, 13:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :* W sumie u mnie to jeszcze nic pewnego tak naprawdę ;) Ale i tak się cieszę, że jest przyrost :)

    Za Was nieustannie trzymam kciuki :)

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 5 marca 2018, 14:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 a czułas się jakoś innaczej ? Czy taka wczesna fasolka daje o sobie juz jakoś znać ? :)

  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 marca 2018, 14:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zdecydowanie czułam, ja zawsze tak mam, że czuję niestety ;)

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Luuna Ekspertka
    Postów: 199 115

    Wysłany: 5 marca 2018, 14:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Dziękuję :* W sumie u mnie to jeszcze nic pewnego tak naprawdę ;) Ale i tak się cieszę, że jest przyrost :)

    Za Was nieustannie trzymam kciuki :)
    Gratulacje świetnie. A kiedy masz/miałaś termin @

    https://www.maluchy.pl/li-73391.png
    Mam 3 skarby

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1754 537

    Wysłany: 5 marca 2018, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, brat miał wesele i były mega przygotowania ;)

    Mam pytanie dziewczyny chciałabym jutro z rana zrobić badanie tarczycy alleee mam pytanie czy przed badaniem mozna serduszkować ?:) bo mąż później wyjeżdzą na 3 dni i chcielibyśmy zadziałać :) a tarczyce musze zrobić żeby na czw moja lekarka miała :) proszę o odpowiedź :)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Nadzieja22 Autorytet
    Postów: 2410 3875

    Wysłany: 5 marca 2018, 14:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luuna wrote:
    Gratulacje świetnie. A kiedy masz/miałaś termin @
    Dzisiaj ;)

    HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Mordeczka Autorytet
    Postów: 7186 1658

    Wysłany: 5 marca 2018, 15:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MałaMi90 wrote:
    Hej dziewczyny dawno się nie odzywałam, brat miał wesele i były mega przygotowania ;)

    Mam pytanie dziewczyny chciałabym jutro z rana zrobić badanie tarczycy alleee mam pytanie czy przed badaniem mozna serduszkować ?:) bo mąż później wyjeżdzą na 3 dni i chcielibyśmy zadziałać :) a tarczyce musze zrobić żeby na czw moja lekarka miała :) proszę o odpowiedź :)
    Pewnie że możesz <3 wynik tarczycy nie ma tu nic wspólnego. ;)

    Gabrysia 5.02.2016 ❤
    Starania o 2 maluszka ❤ 6 cs
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1754 537

    Wysłany: 5 marca 2018, 15:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mordeczka wrote:
    Pewnie że możesz <3 wynik tarczycy nie ma tu nic wspólnego. ;)


    Dziękuje :*

    Mordeczka lubi tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
  • Karmelkovaa Autorytet
    Postów: 2385 1850

    Wysłany: 5 marca 2018, 15:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy to możliwe , że beta 0.6 12dpo to biochemiczna ?

    " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
    w57vflw15bwqt29a.png
    Dwa Aniołki [*] [*]
    2 ciąże biochemiczne ...
    Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych





‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego