Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorot wrote:
    Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-)
    Zrób test.Z tego co zaobserwowałam u siebie,rozciągliwy śluz pojawia się u mnie przed @,a szyjka dzień przed @ była wysoko,zamknięta twarda a w dniu spodziewanej nisko.U Ciebie może być inaczej i tego Ci życzę,powodzenia w testowaniu.

    dorot lubi tę wiadomość

    ignite
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:16

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikulinka29 wrote:
    Hej Ja mialam te testy z allegro i wcale ich nie polecam! Mialam rownież owulacyjne to jakaś porażka w porównaniu do innych np. z Rossmana. Pozdrawiam

    Kochana a dlaczego ich nie polecasz ? Pokazaly zly wynik ?

  • Multiwitamina Autorytet
    Postów: 6558 3770

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:00

    b9ec53f61f.png

    ♡♡♡ KORNEL ♡♡♡

    1a43acd3ca.png
    Czekamy na Ciebie Kruszynko , będzie dziewczynka (? )
  • Toczuszek Przyjaciółka
    Postów: 82 77

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta w dniu spodziewanej miesiączki 448 :)
    Dziękuję dziewczyny, rozsylam wirusy i życzę kaazdej z Was takiej radości :)

    Multiwitamina, bondzik007, Migotka24, Diamond92, Almond, Pati88, OlivkowaMama, Nadzieja22, Karmelkovaa, pumka1990, patkaaxx90, Tekana, Natalia91!, JaKa lubią tę wiadomość

    3 lata starań, 29 lat
    04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
    Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
    On: badania nasienia ok
    kilka cykli z Lamettą- bez efektu
    09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego?????
  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:22

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toczuszek wrote:
    Beta w dniu spodziewanej miesiączki 448 :)
    Dziękuję dziewczyny, rozsylam wirusy i życzę kaazdej z Was takiej radości :)
    Szczęściara,dziękuje za wiruski mam nadzieje że przydadzą się.

    ignite
  • Diamond92 Ekspertka
    Postów: 207 277

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) tydzień się nie odzywałam bo miałam tyle roboty i nadgodziny robiłam... W weekend urodziny eMka więc szykowanie, gotowanie, sprzatanie itp ale podczytywałam Was :)

    Gratuluje wszystkim, które ujrzały dwie kreseczki :) te, którym się nie udało tuuule mocno ;*

    Miałam testować 8 marca i testowałam ale oczywiście biel wizira aż mnie poraziła ;P w sumie pogodziłam się już z tym, że się nie udaje tyle czasu więc popłakałam, ale zawzięłam się, powiedziałam cycki do przodu i działamy dalej! Aż tu nagle popołudniu poczułam takie silne ukłucie w dole brzucha, zaczęłam mieć duuuuzo kremowego śluzu, a w niedziele zaczęło mi być niedobrze, więc dzisiaj z rana zrobiłam test, po 10 sekundach nic więc go odłożyłam i stwierdziłam znowu przechodzę urojoną ciążę, nawet implantacje sobie wyfantazjowałam, przychodzę po 4 minutach, a tam druga kreseczka! ;D jakie było moje zdziwienie, że po 24 Cs pojawiła się druga kreska! Od razu obsikałam jeszcze trzy inne testy bo nie mogłam dojść do siebie i na każdym pojawiła się kreseczka, na niektórych jaśniejsza, na niektórych ciemniejsza ale były ;D no i poleciałam na betę i proga ale wyniki będą dopiero jutro! Trzymajcie proszę kciuki! Tyle się naczekałam, że nie wyobrażam sobie co będzie jeżeli jednak się nie uda... No ale trzeba pozytywnie myśleć! Bo kto jak nie my uwierzy w nasze fosolki!

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 15:26

    bondzik007, Migotka24, Toczuszek, Pati88, usia89, Ffilpiek, dorot, Almond, Nadzieja22, ams, Katti, pumka1990, 1000, peeky, Ikulinka29, Evli, Tekana, JaKa, Szimi, Helenka_mała, Magda - mbc, Dominisia883, Grzechotka lubią tę wiadomość

    Niedoczynność tarczycy, Hiperprolaktynemia, PCOS, Insulinooporność, Hiperinsulinemia
    uwo9xzkreacnb8ck.png
  • bondzik007 Autorytet
    Postów: 1356 980

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond pięknie!! trzymam kciuki!! Jesteś po terminie @? ;)

    12.04.18 - Dwie kreski!! <3 Beta 232,47 11dpo 3cs
    p19u3e3kqm3ubh3v.png

    [*] Aniołek 9tc+3 16.11.2017 <3 <3 <3 1cs

    Synek <3 cały i zdrowy urodzony 16.12.18 <3

    [*] Aniołek 10tc+5 31.12.19 <3 <3 <3 dziewczynka z trisomią 22 ..

    MTHFR_1298A-C homozygota , obniżone białko S, podwyższone D-dimery
    Folian, b12, b6, wit D, acard, clexane, duphaston
  • Toczuszek Przyjaciółka
    Postów: 82 77

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond92 tak się cieszę :) luty miesiącem długo czekających na II :)

    Diamond92 lubi tę wiadomość

    3 lata starań, 29 lat
    04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
    Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
    On: badania nasienia ok
    kilka cykli z Lamettą- bez efektu
    09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego?????
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond super! Dajesz nadzieje ze po tylu cyklach jednak się udaje. Trzymam kciuki za betę !

    Diamond92 lubi tę wiadomość

  • Magda - mbc Autorytet
    Postów: 6525 4988

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, doszłam do 25 strony z uzupełnieniem tabelki, w miarę możliwości będę działać dalej!

    Katti, pumka1990, KAL, Almond lubią tę wiadomość

    atdcl6d8afs9zxzu.png
  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:33

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond,pewnie że będę trzymać kciuki.

    Diamond92 lubi tę wiadomość

    ignite
  • Diamond92 Ekspertka
    Postów: 207 277

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:37

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    bondzik007 wrote:
    Diamond pięknie!! trzymam kciuki!! Jesteś po terminie @? ;)

    Trudno powiedzieć kiedy mam termin @ i kiedy w ogóle owu była ;P ja to jestem bardzo dziwny przypadek ;) ostatnią @ miałam 3 lutego ale w 10 dc (12 luty) i 17 dc (19 luty) nie miałam pęcherzyka dominującego, pełno małych, żaden nie odstawał od innych więc lekarz stwierdził, że albo nie mam znowu owu albo będzie późno, no i wychodzi na to, że była późno ;P miałam straszne bóle jajników 28 luty /1 marzec więc może wtedy była owu bo pierwszy raz od niepamiętnych czasów miałam taki ból, jeżeli tak to możliwe, że dzisiaj jestem 11/12 dpo :)

    Niedoczynność tarczycy, Hiperprolaktynemia, PCOS, Insulinooporność, Hiperinsulinemia
    uwo9xzkreacnb8ck.png
  • Ineczka Autorytet
    Postów: 2953 1174

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almond, diamond gratuluje dwóch kreseczek :) Almond teraz musi buc dobrxe tak bardzo trzymałam za Ciebie kciuki:) Testujcie dziewczyny nie wcześniej niż w dniu @ serducho mnie boli jak robicie tak wcześnie bety i potem spadają :( Ja robiłam w 14dpo ciężko było wytrzymać, ale wiedziałam, ze jak zrobię za wcześniej wychwyce bardzo wczesna ciąże i potem beta spadnie to będzie bardzo ciężko mi się pozbierać. Zostawiam wiruski i kciuki kochane

    bondzik007, Diamond92, Almond, pumka1990, JaKa lubią tę wiadomość

    v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • OlivkowaMama Autorytet
    Postów: 930 1212

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond trzymam kciuki i daj znać jak beta :)

    Diamond92 lubi tę wiadomość

    33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

    l22ncwa1gr7xibs9.png
  • Diamond92 Ekspertka
    Postów: 207 277

    Wysłany: 12 marca 2018, 15:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka zgadzam się z Tobą, jednak ja już tyle się staram, że wolałabym wiedzieć nawet o biochemie, gdyby kilka ich się zdarzyło tzn, że jednak u mnie tu leży problem i trzeba iść w kierunku krzepliwości, immunologii itp ;) jeszcze nie dziękuję ;) a jak się czujesz? :) brzuszek urósł? :)

    Niedoczynność tarczycy, Hiperprolaktynemia, PCOS, Insulinooporność, Hiperinsulinemia
    uwo9xzkreacnb8ck.png
  • usia89 Autorytet
    Postów: 541 306

    Wysłany: 12 marca 2018, 16:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy ja zgłupiałam... ?!

    https://zapodaj.net/fc98e7251a135.jpg.html

    Czy ja mam zwidy? Dzisiaj 23dc, @ ma być w piątek lub w niedzielę... z głupka zrobiłam dzisiaj test czy tam zaczyna coś się pojawiać?

    Nasz <3 cykl szczęśliwy :* 1.06.2015 :) Emilia <3
    57cy3j3.png
    20130824040120.png
  • ignite Autorytet
    Postów: 444 103

    Wysłany: 12 marca 2018, 16:29

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    usia89 wrote:
    Dziewczyny czy ja zgłupiałam... ?!

    https://zapodaj.net/fc98e7251a135.jpg.html

    Czy ja mam zwidy? Dzisiaj 23dc, @ ma być w piątek lub w niedzielę... z głupka zrobiłam dzisiaj test czy tam zaczyna coś się pojawiać?
    Przykro mi,ja nic nie widzę(powiększyłam nawet i nic).

    ignite
  • OlivkowaMama Autorytet
    Postów: 930 1212

    Wysłany: 12 marca 2018, 16:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nic nie widzę...

    33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
    mhsv3e5elhkz505n.png

    l22ncwa1gr7xibs9.png
  • dorot Ekspertka
    Postów: 294 86

    Wysłany: 12 marca 2018, 16:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Diamond bardzo gratuluję i również czekam na wspaniałe wieści:-)

    Diamond92 lubi tę wiadomość

    Dorka
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 1822 584

    Wysłany: 12 marca 2018, 16:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje tym staraczkom które zobaczyly dwie kreski! jutro dziewczyny idę do nowego ginka-prywatnie troche sie strasuje(to juz 3 moj lekarz)

    bondzik007, Diamond92 lubią tę wiadomość

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono

    Badanie na październik Kiry-czekam na wyniki

    Suple ona. Pregna start, wiesiołek, euthyrox 75,

    Suple On. Complex B, Witamina C 500, Witamina E

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego