MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, miałam przerwę na wątku z testowaniem- podgladalam ostatnio wątki na dziale starając się z pomocą medyczna. Odpuscilam sobie kompletnie ten cykl iż zapisałam na pierwszą wizytę w klinice niepłodności- w zeszła środę. Zrobiłam kilka badań i ustaliliśmy z drem dalsze postepowanie. Już się pogodzilam z perspektywą leczenia i zmirnilam nastawienie- "to nawet fajnie, może będą bliźniaki z in vitro", już imiona wybrałam A w sobotę coś mnie tknelo- nasikalam na test i niespodzianka- dwie kreski tak bardzo oczekiwane przez 14 miesięcy drugi test pokazał to samo. Byłam dzisiaj rano na becie i czekam na 15.00 na wynik trzymajcie kciuki! I nie traccie nadziei nigdy
Ffilpiek, Migotka24, Natalia91!, Evli, bondzik007, malami91, dorot, Mordeczka, Helenka_mała, Isaura81, usia89, 1000, Tekana, Diamond92, pumka1990, Nadzieja22, peeky, ams lubią tę wiadomość
3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
nick nieaktualny
-
Hugolina87 koszty to w zależności od lekarza cennika
Tak zawsze , bo to trzeba przy tych lekach kontrolowac cykl ,dać w odpowiednim momencie zastrzyk na dobrą sprawę nie musiałabym mieć stymulacji, ale u mnie zaraz po owulacji wchodzą leki i to ważne . No i więcej szans jest opcjonalnie bo więcej jajek
Toczuszek gratulacje
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Toczyszek ale extra nowina!!! Meeega gratulacje! Oby teraz poszło już jak z płatka daj znak jak beta i dbaj o siebie i fasolkę.
Dziewczyny chciałam was podpytać o badanie nasienia- czy macie jakies placówki do polecenia w Warszawie, czy orientujecie się czy lepsze są badania manualne czy komputerowe i o co chodzi z tą morgologią robioną wraz z badaniem? Mój maz szykuje się na takie badanie i chcemy wybrac najlepsza opcjeToczuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelkovaa wrote:Hugolina87 koszty to w zależności od lekarza cennika
Tak zawsze , bo to trzeba przy tych lekach kontrolowac cykl ,dać w odpowiednim momencie zastrzyk na dobrą sprawę nie musiałabym mieć stymulacji, ale u mnie zaraz po owulacji wchodzą leki i to ważne . No i więcej szans jest opcjonalnie bo więcej jajek
Toczuszek gratulacje
O leki pytalam jak one stoją bo w ogóle się nie orientuje ja też mam owu ale może powinna być podkrecona? Nad tym się zastanawiam. Czekam na @ narazie. Oby po tym dupku była jutro najlepiej.. -
Hugolina87 lametta ok 65zł za 30tabl . ja biorę na razie mało 2x1 przez 5dni
no i do tego ovitrelle mam to ok . 85zł
Judkaa23 hej pytajHugolina87 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Judka pewnie, dawaj
Toczuszek gratuluję! Jednak odpędzenie z głowy TYCH myśli pomagaToczuszek lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny! Dam znać jak odbiore wynik. Ciężko mi wysiedziec w pracy
Natalia91!, pumka1990 lubią tę wiadomość
3 lata starań, 29 lat
04.2018- ciąża obumarła 9 tc- prawdopodobnie czynniki genetyczne
Ja: niedoczynność tarczycy nieimmunologiczna, wszystkie badania ok
On: badania nasienia ok
kilka cykli z Lamettą- bez efektu
09.2019- 1 IVF- 16 komórek, 0 zarodków- szukamy odpowiedzi dlaczego????? -
Judkaa23 z testami to różnie bywa ... najlepiej jak wyjdzie rano coś , to iść na bete
Toczuszek nie dziwię się" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
A ja dzis poszlam na bete, bo wszytskie znaki na niebie i ziemi mowily mi ze sie udalo:) wlasnie odebralam wyniki
Beta 265
Progesteron 58 ng/ml
Placze! Tak strasznie sie boje po ostatnim miesiacu, a z drugiej strony chcialabym sie po prostu cieszyc
Dzis mam termin @, myslicie ze beta jest ok?Pati88, Toczuszek, Evli, bondzik007, 1000, usia89, Ffilpiek, Tekana, Ineczka, Nadzieja22, pumka1990, peeky, ams, JaKa, Magda - mbc lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny
-
Toczuszek gratulacje:) !!! Ja jeszcze nie robilam testu ale dzis sikne bonpowinny byc Ii grube krechy
Natalia zaczely mnie bolec piersi juz 2dpo co mnie zastanowilo, pomalu ten bol byl tak samo charakterystyczny jak w 1szej ciazy:) pozniej od 4dpo ciagle bol brzucha, ciagniecie i uczucie jakbym nosila worek z kamieniami. Od 2 dni mnie muli co akurat nie jest za dobrym sygnalem bo w 1szej ciazy wymiotowalam przez 4 m-ce. Ostatni znak to brak plamien przed @, zawsze mam 3 dni wczesniej nie mialam tylko jak bylam w ciazy
Powtorze bete po 48h, to chyba beda najbardziej stresujace dniNatalia91! lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało