MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBondzik chyba każda to przeżywa co cykl :p ja też swiruje,a zarzekalam się ze nie będę . Teraz temp mierzyłam a to w ogole bez sensu i byla 37,8. Wiem ze to o niczym nie świadczy ale jednak się lampka świeci w głowie. Pierwszy cykl z dupkiem mam i pokładałam w nim większe nadzieje, chyba stąd jest jak jest.
-
No właśnie.. a rozczarowanie tak boli..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja odstawiłam dupka, zrobiłam test jak zalecono i nic. W dniu odstawienia duphastoni (26 DC) było już plamienie. Takie niespecjalnie bo że śluzem, ale ból brzucha zapowiada @.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ja testuje 15.03 czyli w 10dniu brania duphastonu. Już teraz siedzę jak na szpilkach, stres ściska mi żołądek aż się boje że może mi to przesunąć ewentualną @ podbrzusze i piersi bolą mnie prawie od samej owulacji. Czekanie jest najgorsze...Hsg prawidlowe
Nasienie ok
Hormony pod ?
Duphaston+bromocorn
20cs -
Lisaveta_ wrote:Hej. Dopada mnie smutek. Jutro byłby 12 tydzień a tu nie ma już nic. W środę wizyta kontrolna, USG na którym nie będzie widać mojego aniołka.2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Lisaveta trzymaj się.. bądź dzielna .. :*
-
Lisaveta pomyśl o tych które przeżyły gorsze rzeczy to będzie Ci łatwiej zacząć myśleć pozytywnie co do szybkich starań ja też poroniłam wsumie nie tak dawno i przeszłam wiele więcej swego czasu ale się nie poddaje wiec ty też się nie poddawaj1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
Lisaveta smutek i żałoba kiedys musialy przyjsc.. wiedzialam to czytając Twoje wpisy sprzed szpitala jak tylko sie dowiedzialas-wtedy wydawalo mi sie,ze twarda babka z Ciebie, ze sie dobrze trzymalas psychicznie jak na takie przejscie.. pozwol sobie na smutek, placz i zalobe.. jedyne co moge Ci powiedziec chox teraz w to nie uwierzysz to,ze smutek kiedys zmaleje a potem minie.. i napewno niedlugo wszystko sie ulozy i doczekasz sie zdrowego malenstwa.. ale teraz płacz bo spotkalo Cie cos niewyobrazalnego ja sama przezylam poronienie tylko na duzo wczesnienszym etapie bo zarodek nie rozwinąl sie od 6tyg (ale zabieg mialam dopiero w 10..). Wtedy to byla trauma.. dzis juz inaczej na to patrze. Tule Cie mocno.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Lisaveta jest to napewno niewyobrażalne cierpienie. Tule Cie mocno :* juz niedlugo zaświeci dla Was slonce i bedzie dobrze Kochana :**
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Lisaveta_ wrote:Dzięki dziewczyny. Wiem, że potrzeba czasu, ale jakoś nie mogę pojąć czemu się tak stało.ignite
-
Lisaveta jedną z ciąż straciłam w 9 tc. Wcześniej widziałam już serduszko i uwierzyłam, że tym razem będzie dobrze... Nie było... Przez jakiś miesiąc wyłam każdego wieczoru. Czułam się jakby zebrali mi część mnie. Pusta, żał i ból z czasem przerodziły się w tęsknotę. Od tego czasu minęło półtora roku. W piątek w serialu pokazywali usg poleciały łzy, w niedzielę ksiądz wspomniał w kazaniu coś o bliźniakach w brzuchu mamy kolejne łzy. Nie ma co ukrywać czas pomaga, ale nie da się zapomnieć. Trzymaj się kochana!
Co do starań to my dostlismy zielone światło już w cylku który zaczął się łyżeczkowaniem. Miałam owulację w 25 dc. -
U mnie dopiero dzis@ nie wiem czemu tak dlugo moze przez CLO zawsze mialam cykle 28 max 29 sie zdazyl ale 32 to nigdy...9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
U mnie powoli @ odpuszcza , wczoraj zaczęłam brać lamette znowu ciekawe czy kwiecień będzie szczęśliwy
Skarpeta lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych