MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypeeky wrote:Tak naprawde to z objawow, ktore moglabym podpiac pod ciazowe to chyba tylko klucie prawego jajnika. W porywach rowno pokrecone sny Ogolnie w poprzednich ciazach tez nie mialam jakichs szczegolnych objawow, zadnej tkliwosci piersi, mdlosci itp.
I przyznam sie, ze wczoraj i dzis rano wykorzystalam z ciekawosci 2 przeterminowane testy, ktore akurat mialam w domu i one mi pokazaly cien drugiej kreski, ale nie smialam traktować tego powaznie. Na szczescie nowe testy, ktore dzis dotarly potwierdzily - blada kreseczka pojawila sie juz po 5minpeeky lubi tę wiadomość
-
peeky wrote:Tak naprawde to z objawow, ktore moglabym podpiac pod ciazowe to chyba tylko klucie prawego jajnika. W porywach rowno pokrecone sny Ogolnie w poprzednich ciazach tez nie mialam jakichs szczegolnych objawow, zadnej tkliwosci piersi, mdlosci itp.
I przyznam sie, ze wczoraj i dzis rano wykorzystalam z ciekawosci 2 przeterminowane testy, ktore akurat mialam w domu i one mi pokazaly cien drugiej kreski, ale nie smialam traktować tego powaznie. Na szczescie nowe testy, ktore dzis dotarly potwierdzily - blada kreseczka pojawila sie juz po 5min
A ja od tygodnia walczę z bólami głowy i nie wiem co zrobić.peeky lubi tę wiadomość
Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Gratulacje
U mnie niestety spadek bety i chwilowo wypisuję się ze staraczek dopóki nie znajdę przyczyny niepowodzeń.
Za Was dalej trzymam kciuki -
Nadzieja22 co Ty mówisz... bardzo mi przykro :< ale może zostań pomożemy z badaniami itd. ja mam dużą wiedzę w tych tematach ,bo jestem przebadana tak , że już nie ma u mnie co badać więc służe pomocą
peeky o kurczę własnie doczytałam to super powodzenia )Nadzieja22, peeky lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Jest w porządku Mam wrażenie, że z każdym razem się uodparniam na ból. Będzie dobrze, musi być
Hugolina87 lubi tę wiadomość
-
Dobrze , że napisałas bo nie wiedziałam o co chodzi ja jeszcze nie mam obcykane tutaj wszystkiego" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyWczoraj mówiłam że podcierajac się miałam jasno różowe plamienie . Tylko podcierajac się . Rano wstałam brązowa plamka na wkładce z nocy w dzien troszke krwi na podpasce dosłownie troszkę . A teraz się podcieram i nic i podpaska sucha. jestem ciekawa czy się rozkręci czy już całkiem będzie sucho ..
-
nick nieaktualnyStrasznie boli mnie krocze .Jak się nic dziś i jutro nie pojawi to powtórzę test w poniedziałek . Jak się rozkręci to już nawet nie będę robić tylko będę kwietniowa testerka nie ma tego złego na pewno się uda czy odrazu czy później . Nigdy tak nie miałam .. ale trochę podszkolilam cierpliwość od środy żadnego testu nie zrobiłam .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 17:51
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Troche was tutaj podczytuje i postanowilam dolaczyc do waszego grona
Tak jak wy pragne dzidzusia, staramy sie jak dla mnie "juz" 10 cykli i nic
Jestem nieciepliwa i mam juz 3 wizyty odbyte w klinice nieplodnosci; badania u mnie ok i owulacja rowniez a maz na poczatku kwietnia ma badania nasienia.
Dzis 18dc owulacja byla (testy owulacyjne pozytywne i monitoring) teraz czekam na @ ma byc ok 21 marca.
Widzialam ze jest kilka osob tez w tym czasie testujacych wiec przynajmiej nie bede sama.
Pozdrawiam :*15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
Lisaveta_ wrote:Dziewczyny jak zmienić teraz to aby nie pokazywało, że jestem w ciąży tylko funkcja staranie. Abym mogła prowadzić pamiętnik.
Musisz zanotować krwawienie i powinno Ci zakończyć na bel, a w pamiętnik zakończyć na bel i wróci na ovu. Przynajmniej tak było półtora roku temu z tego co pamiętam. Daj znać czy się udalo.
Nadzieja przykro mi tule mocno :*Nadzieja22 lubi tę wiadomość
10.05.2015 Aniołek (7tc) ❤
18 cs
07.12.2016 synek ❤ nasza miłość ❤
4cs o rodzeństwo ❤ 28.02.
II kreski 28.03.
01.02. zakończenie kp