MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
usia89 wrote:Hej dziewczyny. Podczytuje Was ale mało piszę. Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszły do Was a pojawiły się dwie piękne tłuściutkie kreseczki.
Ja odkąd z mężem podjęłam decyzję o staraniu o drugie maleństwo męczę się z migreną od tygodnia tak jak miałam z nią spokój przez kilka miesięcy tak teraz przyszła i nie chce puścić dzisiaj już nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę myśląc a co jeśli we mnie " rodzi" się życie ?! A co jeśli zaszkodzi?!
Ale w końcu pomyślałam : kurde, morduje się tydzień, to jedna tabletka, to na tym etapie cyklu raczej nie powinna zaszkodzić ( jeśli cykl się udał )
Nie wiem czy tą migrenę uznać za dobry znak, czy to efekt zmęczenia i stresu
Może akurat to jest dobry znak i rośnie w Tobie nowe życie ♥️
Na kiedy masz przewidziany termin @ ?
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Hugolina87 wrote:Meridian wg mnie owulacja była z 3 dni temu. Czyli w 14 dniu i Twoja faza lutealna w tedy wydaje się dość krótka. Bez monitoringu ciężko jest cokolwiek stwierdzić kiedy była dokładnie owu. Może zrób sobie monitoring i będzie wiadomo czy jest owu kiedy uważasz wg innych symptomów
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Meridian -
usia89 wrote:Evli według wykresu ovu to 19.03 ale przypuszczam że może być 17.03 bo ostatnio @ sie waha +2/-2dni
Nie mam dostępu do Twojego wykresu.
To jeszcze tydzień i wszystko się wyjaśni trzymam kciuki !
Co do tabletek przeciwbólowych, to mi się wydaje że trzeba nie świrować ( chociaż sama zadaje sobie mnóstwo pytań ) i żyć normalnie. Przecież się nie będziesz męczyć z bólem dwa tygodnie...
ams lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
usia89 wrote:Dokładnie, tydzień i się wszystko wyjaśni.
Tydzień męki, jedna tabletka i 15 minut i ból minął. I mam nadzieję że to ostatnia męczarnia.
Skąd jesteś Evli ?
W bardzo wczesnej ciąży, zarodek nie jest jeszcze „podłączony” do matki. Organizm ludzki nie jest głupi i wie co robić, żeby uchronić przyszłe życie przed tą jeszcze nieświadomością przyszłej mamy
Ja mieszkam we Francji.megiiiii lubi tę wiadomość
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
Evli wrote:Migotka z tego co wiem to wiele dziewczyn będąc w ciąży, w dniach przewidywanej miesiączki ma plamienia, wiec myśle że jeszcze nic nie jest przesądzone
Migotka24 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualny
-
Peeky co za swietna wiadomosc!!! mialas jakies przeczucia? Ja tez juz jak na szpilkach, ja dzis 13 dpo, termin @ na pon wiec zatestuje we wtorek:) zastanawiam sie tylko czy Lametta mogla w jakis sposob wydluzyc moj cykl
peeky, Eve25 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond czy wydłużyć to nie wiem , mi skróciła , bo miałam szybciej owulacje
U mnie @ na całego ledwo się dzisiaj z łóżka zebrałamAlmond lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Almond wrote:Peeky co za swietna wiadomosc!!! mialas jakies przeczucia? Ja tez juz jak na szpilkach, ja dzis 13 dpo, termin @ na pon wiec zatestuje we wtorek:) zastanawiam sie tylko czy Lametta mogla w jakis sposob wydluzyc moj cykl
Tak naprawde to z objawow, ktore moglabym podpiac pod ciazowe to chyba tylko klucie prawego jajnika. W porywach rowno pokrecone sny Ogolnie w poprzednich ciazach tez nie mialam jakichs szczegolnych objawow, zadnej tkliwosci piersi, mdlosci itp.
I przyznam sie, ze wczoraj i dzis rano wykorzystalam z ciekawosci 2 przeterminowane testy, ktore akurat mialam w domu i one mi pokazaly cien drugiej kreski, ale nie smialam traktować tego powaznie. Na szczescie nowe testy, ktore dzis dotarly potwierdzily - blada kreseczka pojawila sie juz po 5min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 12:59
Katti, Multiwitamina, Luuna lubią tę wiadomość