MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Luuna wrote:2 lata temu miałam biochema i jestem przeweazliwiona. Jak czytam to prawie każdej wzrasta o ponad 100% jakieś kosmiczne wzrosty a u mnie jakoś tak po malu w góręignite
-
U mnie nadal brak okresu brak plamien 30 dc dzis i nic poersi zaczynaja bolec zawsze 2 dni 3 bola przed @moze po clo mi sie przesunelo..9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Martusia9 wrote:U mnie nadal brak okresu brak plamien 30 dc dzis i nic poersi zaczynaja bolec zawsze 2 dni 3 bola przed @moze po clo mi sie przesunelo..
Robiłaś chyba test dziś nie?
Pozostaje czekać...
Ja już się nie mogę doczekać, wszystko mnie boli, mogłaby już przyjść2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦 -
nick nieaktualny
-
Luna nie denerwuj się myślę że jest u Ciebie beta ok a kiedy masz wizytę u ginekologa?
Martusia nie widzę Twojego wykresu może zrób jutro test to będziesz już pewna.
Hugolina87 a który u Ciebie jest dzień cyklu?Test robiłaś?1c maj 2002r-6t +++
2c sierpień 2003r-7t +++
3c wrzesień2010r-Syn Karolek
4c wrzesień 2015r-25t synek Bogdanek +++
5c grudzień 2016r-7t +++
6c pażdziernik 2017r-6t +++
PCOS, Hyperprolaktynemia
Starania o rodzeństwo dla Karolka
https://ovufriend.pl/graph/869b18d2d61236880a161a75ac90b398
-
nanaXXX wrote:Luna nie denerwuj się myślę że jest u Ciebie beta ok a kiedy masz wizytę u ginekologa?
Hugolina87 a który u Ciebie jest dzień cyklu?Test robiłaś?https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
nick nieaktualnynanaXXX wrote:Luna nie denerwuj się myślę że jest u Ciebie beta ok a kiedy masz wizytę u ginekologa?
Hugolina87 a który u Ciebie jest dzień cyklu?Test robiłaś?
U mnie dziś 24dc. Dupka mam do jutra brać. Cykle zazwyczaj były 26 dniowe. Owu była w 13dc. Na 10000% nie ma ciazy bo nawet cycki nie drgnely. Test robilam wczoraj-negatyw. Zastanawiam się czy w ogole była owulacja w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:13
-
nick nieaktualnyI co z tego że zrobiłam 3 testy blade kreski. A co dziś mnie spotkało (zawsze okropnie mnie mdli przed @ ) zrobiłam nie dawno budyn jak zjadłam tak mnie zemdlilo zmulilo że masakra aż zrobiło mi się słabo myślę sobie ocho pewnie @ i co poszłam do toalety podtarałam się i jasno różowe plamienie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 20:19
-
Hej dziewczyny. Podczytuje Was ale mało piszę. Trzymam kciuki żeby jednak @ nie przyszły do Was a pojawiły się dwie piękne tłuściutkie kreseczki.
Ja odkąd z mężem podjęłam decyzję o staraniu o drugie maleństwo męczę się z migreną od tygodnia tak jak miałam z nią spokój przez kilka miesięcy tak teraz przyszła i nie chce puścić dzisiaj już nie wytrzymałam i wzięłam tabletkę myśląc a co jeśli we mnie " rodzi" się życie ?! A co jeśli zaszkodzi?!
Ale w końcu pomyślałam : kurde, morduje się tydzień, to jedna tabletka, to na tym etapie cyklu raczej nie powinna zaszkodzić ( jeśli cykl się udał )
Nie wiem czy tą migrenę uznać za dobry znak, czy to efekt zmęczenia i stresu -
Migotka24 wrote:I co z tego że zrobiłam 3 testy blade kreski. A co dziś mnie spotkało (zawsze okropnie mnie mdli przed @ ) zrobiłam nie dawno budyn jak zjadłam tak mnie zemdlilo zmulilo że masakra aż zrobiło mi się słabo myślę sobie ocho pewnie @ i co poszłam do toalety podtarałam się i jasno różowe plamienie..
2019 👧🏼 [*]6mż
2020 👧🏼🌈
2022 👦