MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
HCG, czyli gonadotropina kosmówkowa, to hormon wytwarzany przez zapłodnioną komórkę jajową po jej zagnieżdżeniu się w macicy (a następnie przez łożysko)Gonadotropina kosmówkowa zaczyna być wydzielana przez organizm kobiety około 8 dnia po zapłodnieniu. Jak wcześnie udaje się ją wykryć? Wszystko zależy od czułości testu. Stężenie hormonu beta HCG w moczu i krwi rośnie systematycznie przez pierwsze dwa miesiące ciąży.ignite
-
Luuna wrote:Nadzieja22
Kochana jak twoja 3 beta? Nie widzę wynikówbondzik007 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/331da6ff4d35.jpg dzis 30dc a okresu brak nawet plamien brak co myslicie9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualnypeeky wrote:Bry! Dziewczyny jak to jest z hcg? Pojawia sie tylko po zagniezdzeniu, czy po samym zaplodnieniu tez, tylko np. w jeszcze zbyt niskim stezeniu?
Ja gdzieś wyczytalam ze po zaplodnieniu beta może podrosnac do np 2 a po zagniezdzeniu jux rośnie w większym stezeniu. Ale czy tak jest nie qiem na 100% -
nick nieaktualnyMultiwitamina ale piękne moje gratulacje
U mnie 31 dc (cykle moje trwają 28dni ) okres spóźnia się od 3 i zero plamien krwawień czego kolwiek czuje się świetnie nie czuję jak by wogole @ miała nadejść trochę mnie kręgosłup boli i piesi już od ponad 2 tyg tak jak i jajniki ale od wczoraj już nie czuję jajników , ból piersi pozostal Czuję się nawet lepiej niż przy ciąży czuje się świetnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 11:17
Multiwitamina lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Dzięki, że pytasz. Trochę za mały przyrost jak na 72 godziny. Ze 115 jest 230. Jutro badam znowu i zobaczymy co dalej. Ja jeszcze wierzę w tę ciążę
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Nadzieja będzie dobrze! Zobaczysz!
Multiwitamina piękne kreseczki!!
Cudownie ze w koncu sie komuś udaje :*Nadzieja22, Multiwitamina lubią tę wiadomość
-
Multiwitamina WOW jakie kreski piękne pędź na bete ale super kreseczki są
Nadzieja22 rośnie beta , spokojnie jeszcze się rozkręci :*
U mnie dzisiaj zawitała @ 32dc , także WItaj nowy cyklu umieram dzisiaj taki ból mnie dopadł , ale ciesze sie , że już jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 11:26
Nadzieja22, Multiwitamina lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych