MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hugolina87 wrote:Ja tez się przyłącze do testowania w kwietniu. Co prawda jeszcze @ nie przyszla ale będzie na 100%. Najpierw muszę siły znaleźć..
Ja również mam nadzieje wam towarzyszyć w kwietniu, jak tylko potwierdzę owulacje na monitoringu dzis raniutko przyszła @... -
Oby tak było w takim razie widzimy się na kwietniówkach
Za resztę 3mam kciukiMordeczka lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Multiwitamina MEGA wiadomość extra news dnia! Gratuluję, piękne zdjęcie dwóch kreseczek. Trzymam kciuki za betę
Też jestem bardzo ciekawa jak dużo było serduszek u was w tym cyklu i czy wspomagałaś czymś?
U mnie na razie cisza, czasem czuje okresowy brzuch, ale jeszcze czas, dziś 23 dc. @ spodziewam się pon/wt.
Dzisiaj już temperatura poszła w dół nie wiem nawet czy jest sens robić test.
Zaczynam się nastawiać już na tą stymulację od przyszłego cyklu. Mam wielką nadzieję, że pomoże mi zajść.
Kochane a wy jakie macie doświadczenia z Clo i dupkiem? Pomógł wam, oczywiście tym zafasolkowanym ?
Miłego dnia kochaneMultiwitamina lubi tę wiadomość
Jezu ufam Tobie
Piotruś i Tomuś 22 listopada 2018
Aniołek [*] 5 maja 2017 -
nick nieaktualnyMeridian wg mnie owulacja była z 3 dni temu. Czyli w 14 dniu i Twoja faza lutealna w tedy wydaje się dość krótka. Bez monitoringu ciężko jest cokolwiek stwierdzić kiedy była dokładnie owu. Może zrób sobie monitoring i będzie wiadomo czy jest owu kiedy uważasz wg innych symptomów
-
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Ikulinka29 trzymam kciuki za dobre wyniki :*
-
nick nieaktualnyIkulinka29 wrote:Dziękuję a do tego Endo trafiłam bo chciałam sprawdzić czy mam problem z tarczyca .Wychodzi na to że nie mam problemu z samą tarczyca tylko z guzem .I jeszcze powiedziała że na 100% to nie jest związane z tym że nie mogę zaciazyc wrecz przeciwnie tak sugerowala .No nic w pon. Ide na biopsje sie zarejestrowac.A u Ciebie jak wyglada sytuacja? U mnie narazie odpuscilam z temp.wykresem itp.co będzie to będzie
Zależy o co pytasz ja mam lekka niedoczynność tarczycy. Na usg jeszcze nie byłam wiec nie wiem czy mam coś tam nue tak..ogólnie staramy się już sporo czasu. Nie wiem czy to głowa blokuje i myslenie o tej ciazy czy coś jest na rzeczy. Narazie zbieram sily na dalsze starania ale szczerze juz mam ich coraz mniej. -
nick nieaktualnyHugolina87 wrote:Zależy o co pytasz ja mam lekka niedoczynność tarczycy. Na usg jeszcze nie byłam wiec nie wiem czy mam coś tam nue tak..ogólnie staramy się już sporo czasu. Nie wiem czy to głowa blokuje i myslenie o tej ciazy czy coś jest na rzeczy. Narazie zbieram sily na dalsze starania ale szczerze juz mam ich coraz mniej.
-
Kochane jak myślicie... ogólnie stymulacje mam 2x1 lamette , lekarz ostatnio zaproponował 2x2 a mi się wydaje za duzo ... czy ,któraś z Was bierze np 3x1 lamette czy tak nie mozna ?" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
nick nieaktualnyIkulinka29 wrote:Czuje się podobnie staramy się już 3 lata i przez ten cały czas nie zobaczyłam nigdy drugiej kreski na tescie.Musimy się trzymać i walczyć dalej.Pozdrawiam
Ikulinka to tym bardziej trzymam kciuki jeśli się starasz o pierwszego dzidziusia. Ja mam już synka o którego się nie staralismy w ogóle. TeRaz te starania mnie już wykanczaja. -
Dziewczyny beta
5.03 57
7.03 118
9.03 232
Ten 232 to nie za mały przyrost jak myślicie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 17:40
Karmelkovaa, Nadzieja22, usia89, Multiwitamina, pumka1990, Tekana, JaKa, nanaXXX lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Luuna to prawie 100%. Kalkulator beta hcg mówię że jest w normie. Noł stres :*