MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hugolina ja bylam stymulowana lametta dwa cykle, w 1szym juz sie udalo ale ciaza sie nie utrzymala, teraz mysle ze bedzie dobrze:)
Moja babska intuicja mi mowila ze kropek jest:)1000, Hugolina87, Tekana, pumka1990 lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond trzymam kciuki :*
Almond lubi tę wiadomość
-
Almond ja myślę , że beta jest wow! i progesteron też będzie dobrze
Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Almond wrote:A ja dzis poszlam na bete, bo wszytskie znaki na niebie i ziemi mowily mi ze sie udalo:) wlasnie odebralam wyniki
Beta 265
Progesteron 58 ng/ml
Placze! Tak strasznie sie boje po ostatnim miesiacu, a z drugiej strony chcialabym sie po prostu cieszyc
Dzis mam termin @, myslicie ze beta jest ok?
Kochana miałam podobną betę w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączkiAlmond, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Almond wrote:A ja dzis poszlam na bete, bo wszytskie znaki na niebie i ziemi mowily mi ze sie udalo:) wlasnie odebralam wyniki
Beta 265
Progesteron 58 ng/ml
Placze! Tak strasznie sie boje po ostatnim miesiacu, a z drugiej strony chcialabym sie po prostu cieszyc
Dzis mam termin @, myslicie ze beta jest ok?ignite -
Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-)Dorka
-
nick nieaktualnydorot wrote:Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-)
dorot lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O nie! Co się dzieje ostatnio.. prawie same biochemiczne. Nie wierzę no.. dziewczyny tulę wszystkie jeszcze raz :*
-
nick nieaktualnyNo trudno powyrzucalam tamte testy nie ma co się łudzić No i najwyżej będę kwietniowa testerka nie udało się no coz ale się uda na pewno mam 8 testów w zapasie ale już na pewno nie będę robić przed @ Zaznaczyłam w kalendarzu krwawienie i zaczynamy kolejny cykl starań (mam nadal plamienie ale 5 dni po @ powinno wyjść czy to ciąża już sto procent nie ma co się oszukiwać a tu tylko jedna kreska ) trzymam kciuki za wasze II I szczęśliwe ciąże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMigotka24 wrote:https://zapodaj.net/c319193713034.jpg.html
Kupiłam 10 testów.. biel wizira.. po 3 testach pozytywnych (bladych) -
dorot wrote:Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-)
dorot lubi tę wiadomość
ignite -
nick nieaktualny