MARCOWE TESTOWANIE 2018
- 

WIADOMOŚĆ
- 

Hugolina ja bylam stymulowana lametta dwa cykle, w 1szym juz sie udalo ale ciaza sie nie utrzymala, teraz mysle ze bedzie dobrze:)

Moja babska intuicja mi mowila ze kropek jest:) 1000, Hugolina87, Tekana, pumka1990 lubią tę wiadomość 1000, Hugolina87, Tekana, pumka1990 lubią tę wiadomość 

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje 

1cs z Lametta - cb 02.2018
 2 cs z Lametta - Chyba się udało 

- 

Almond trzymam kciuki :* Almond lubi tę wiadomość Almond lubi tę wiadomość
- 

Almond ja myślę , że beta jest wow! i progesteron też będzie dobrze będzie dobrze Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość
                                " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę ' Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość
                                " Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '

Dwa Aniołki [*] [*]
 2 ciąże biochemiczne ...
 Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych

- 

Almond wrote:A ja dzis poszlam na bete, bo wszytskie znaki na niebie i ziemi mowily mi ze sie udalo:) wlasnie odebralam wyniki

Beta 265
 Progesteron 58 ng/ml

Placze! Tak strasznie sie boje po ostatnim miesiacu, a z drugiej strony chcialabym sie po prostu cieszyc

Dzis mam termin @, myslicie ze beta jest ok?
 Kochana miałam podobną betę w pierwszej ciąży w dniu spodziewanej miesiączki   Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość Almond, pumka1990 lubią tę wiadomość
- 

Beta jest ok.GratulujęAlmond wrote:A ja dzis poszlam na bete, bo wszytskie znaki na niebie i ziemi mowily mi ze sie udalo:) wlasnie odebralam wyniki

Beta 265
 Progesteron 58 ng/ml

Placze! Tak strasznie sie boje po ostatnim miesiacu, a z drugiej strony chcialabym sie po prostu cieszyc

Dzis mam termin @, myslicie ze beta jest ok?ignite
- 

Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-)Dorka
- 
                        nick nieaktualnyZrób test - patrzac na twój wykres wnioskuję ze jest szansa że pokaże już na czym stoisz.dorot wrote:Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-) dorot lubi tę wiadomość dorot lubi tę wiadomość
- 
                        nick nieaktualny
- 

O nie! Co się dzieje ostatnio.. prawie same biochemiczne. Nie wierzę no.. dziewczyny tulę wszystkie jeszcze raz :*
- 
                        nick nieaktualnyNo trudno powyrzucalam tamte testy nie ma co się łudzić No i najwyżej będę kwietniowa testerka nie udało się no coz ale się uda na pewno mam 8 testów w zapasie ale już na pewno nie będę robić przed @ Zaznaczyłam w kalendarzu krwawienie i zaczynamy kolejny cykl starań (mam nadal plamienie ale 5 dni po @ powinno wyjść czy to ciąża już sto procent nie ma co się oszukiwać a tu tylko jedna kreska ) trzymam kciuki za wasze II I szczęśliwe ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2018, 15:04 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyHej Ja mialam te testy z allegro i wcale ich nie polecam! Mialam rownież owulacyjne to jakaś porażka w porównaniu do innych np. z Rossmana. PozdrawiamMigotka24 wrote:https://zapodaj.net/c319193713034.jpg.html

Kupiłam 10 testów.. biel wizira.. po 3 testach pozytywnych (bladych)
- 

Zrób test.Z tego co zaobserwowałam u siebie,rozciągliwy śluz pojawia się u mnie przed @,a szyjka dzień przed @ była wysoko,zamknięta twarda a w dniu spodziewanej nisko.U Ciebie może być inaczej i tego Ci życzę,powodzenia w testowaniu.dorot wrote:Witam wszystkich oraz wielkie gratulacje dla zafasolkowanym:-) Dziewczyny co jest? Jestem w 11dp zaobserwowalam u siebie śluz biały rozciagliwy i szyjka jest wysoko i skierowana w stronę kręgosłupa.. wcześniej tego nie było no i jest zamknięta.. czy ktoś mi podpowie co się dzieje?? Dzięki za wszelkie podpowiedzi:-) dorot lubi tę wiadomość
                                ignite dorot lubi tę wiadomość
                                ignite
- 
                        nick nieaktualny