MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
MałaMi, super. Nowy lekarz- nowe pomysły. w moim przypadku tak było
MałaMi90, Makowa_Panna lubią tę wiadomość
-
usia89 wrote:To albo ja mam zwidy albo test fałszywy, bo na żywo coś widać w tej samej linii pionowej co te dziurki
https://zapodaj.net/014bfbac81da9.jpg.html
Usia wiem że ciężko wytrzymać, ale może takie doszukiwanie się nie jest dobre? Nadejdzie termin @, może wtedy co? ja tak wariowałam miesiąc temu i się doszukiwałam kreski gdzie jej nie było, dlatego teraz czekam..
Mimo wszystko trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mówiłam Diamond, że za szybko?
Gratuluję Wam dziewczyny i trzymam kciukiDiamond92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyusia89 wrote:Dziewczyny czy ja zgłupiałam... ?!
https://zapodaj.net/fc98e7251a135.jpg.html
Czy ja mam zwidy? Dzisiaj 23dc, @ ma być w piątek lub w niedzielę... z głupka zrobiłam dzisiaj test czy tam zaczyna coś się pojawiać? -
nick nieaktualnyusia89 wrote:To albo ja mam zwidy albo test fałszywy, bo na żywo coś widać w tej samej linii pionowej co te dziurki
https://zapodaj.net/014bfbac81da9.jpg.html
Zrób betę.
Jeśli na żywo coś widać słabo to na zdjeciu widać to dużo dużo słabiej wiec może dlatego tak cieżko jest to zauważyć.
Piszesz że do @ masz 5 dni to dużo czasu na zwykły test i dlatego bardzo słabo jest coś zauważyć. Musiałabys użyć testu który wykrywa ciaze juz 6 dni przed spodziewaną elektroniczny . -
Multiwitamina przykro mi :<
Toczuszek ale ładna beta
Magda-mbc ja koło 7 kwietnia dopiero testuję , więc jeszcze czas ;p
Diamond o jeju ale zaskoczenie kciuki w takim razie !!!
usia89 a ja coś tam widze ;p ale nie nakręcaj sie bo te testy to wiesz
Diamond92, Toczuszek lubią tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
usia89 wrote:Chyba zrobię betę, bo do @ chyba jajko zniosę haha
Usia sprobuj poczekac
Jak ma byc to bedzie. Jeszcze kilka dni Ci brakuje.
U mnie w poprzednich miesiacach widzialam takie cien cienia i juz sobie wmawialam a jednak nic nie bylo. Oczywiscie zycze ci fasolki.
U mnie @ ma byc 15/16 marca i wtedy zatestuje. Od okolo tyg boli mnie podbrzusze ale nie wiem czy sobie nie wkrecam bo zaczelam nowa prace i moze to stres ?18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
dorot wrote:Ignite @ ma przyjść za cztery dni..Ale zobaczę jeszcze rano jaka będzie temp.. może w tym cyklu inaczej zapowiada swoje nadejście albo to coś innego.. dziękuję bardzo Tobie również życzę powodzenia i trzymam kciuki:-)ignite
-
Multiwitamina przytulam ;*
Usia liczę za za kilka dni będą krechy jak tralala kciuki !usia89 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
1000 wrote:Almond, gratulacje! Ale się cieszę !!! Trzymam za was kciuki, tym razem musi być dobrze
Tez mam taka nadzieje, ze tym razem kropek zostanie ze mna na dluugo:)! Martwie sie bo boli mnie brzuch jak na okres dosc mocno, no ale moze dlatego ze dzis termin @
A nasz kropek powstal na wakacjach, wiec luz i wolna glowa faktycznie pomaga:)
1000 jak sie czujecie??
Diamond92 lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało