Forum Starając się - ogólne MARCOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

MARCOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 27 marca 2018, 16:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 dlaczego?

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • Isaura81 Autorytet
    Postów: 1115 465

    Wysłany: 27 marca 2018, 17:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia że względu na przyjmowane leki po przeszczepie. Same leki nam nie wpływają za dobrze na organizm, a do tego całkowity zakaz dodatkowych leków, witamin i czegokolwiek.

    Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 27 marca 2018, 17:17

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isaura81 aha rozumiem. Trzymam kciuki za Was :*

    Isaura81 lubi tę wiadomość

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 27 marca 2018, 18:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje staraczki:* czytam Was codziennie, ale udzielam się co jakiś czas:)

    Co tam u nowych "mamusiek" ? Jak się czujecie?:)
    Dominisia trzymam kciuki za jutro:*

    U mnie trochę dziwnie, nadal dużo śluzu, chociaż "dużo"to pojęcie względne, ale daje znać o sobie na bieliźnie, wkładkach (w środku kremowy, na zewnątrz jakiś takiś żółtawy) , czuję dziwny ból podbrzusza, niby jak na okres, ale jednak jakiś inny, i przez 3 dni ból krzyża, najgorsze te ciągniecie podbrzusza i krzyża popołudniu i pod wieczór... ale dziś już spoko, na razie kłuje mnie jajnik... ale za to żadnego bólu piersi itp. Tempka też okej:) nie nakręcam się (a raczej próbuje!), bo stosunki były przerywane (mieliśmy ten miesiąc odpuścić i wiem, że to żadna metoda anty, ale oboje nie znosimy gumek) i jeden raz nas poniosło "do końca", dzień po owulce wyznaczonej przez apkę FLO. No zobaczymy co z tego będzie, spróbuje zatestować pojutrze, to będzie 11 dpo według apki. Niby się na nic nie nastawiam, ale jednak ta myśl gdzieś siedzi mi w głowie... cholerka, a już było tak dobrze o tym nie myśleć:)

    Dominisia883, Almond, pumka1990, agniecha2101 lubią tę wiadomość

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 18:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór miałam odpisywać cykl marcowy bo mąż w wojsku był ale nie wiem jak to się stało wspolżyliśmy w 5 dniu miesiączki. Termin jej 25.03 do dziś jej nie ma ... dziś bobo test do 3 minut pokazał dwie kreski jednak gdy popatrzyłam do 5 minut juz jej nie było. Popatrzyłam jeszcze po kilkunastu godzinach i kreska była strasznie słaba.
    Przed chwila jasno-różowe plamienia na wkladce niewielkie. Jeżeli się nie rozkręci jutro powtórka testowania

    Almond, pumka1990, Katti, kłot lubią tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 27 marca 2018, 18:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja widać wszystko jest możliwe:) Klaudyś zaciskam mocno kciuki:* to byłby super prezent na święta:) a jak długie masz cykle? Jak będzie II kreska to "żołnierzyki" Twojego męża są nieźle żywotne:P hehe

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 19:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    No to ja widać wszystko jest możliwe:) Klaudyś zaciskam mocno kciuki:* to byłby super prezent na święta:) a jak długie masz cykle? Jak będzie II kreska to "żołnierzyki" Twojego męża są nieźle żywotne:P hehe

    W większości cykle były 28 dniowe.
    Jednak zdarzył się jeden cykl w sierpniu 30 dniowy.
    Jak by byly rzeczywiście tak zywotne to już dużo wcześniej nam się udało ,zazwyczaj stosowałismy stosunek przerywany plus prowadzenie kalendarzyka.
    Mąż wrócił z wojska postanowiliśmy wrócić do starania na dobre :)
    Zostawiłam ciężka prace i czekam aż przyjdzie jednak coś się nie chce zjawić. I ten test zastanawia mnie nigdy wcześniej dostep takiego się nie zdarzyło

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 27 marca 2018, 19:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z tym testem to faktycznie dziwna sprawa... Spróbuj powtórzyć jutro z innej firmy lub idź na betę i wszystko się wyjaśni :-) a mierzysz temp? To owulacja musiała by być wcześniej no i "żołnierzyki" musiałaby przetrwać trochę dni, ale bądź dobrej myśli :-* trzymam kciuki :-*

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 20:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    No z tym testem to faktycznie dziwna sprawa... Spróbuj powtórzyć jutro z innej firmy lub idź na betę i wszystko się wyjaśni :-) a mierzysz temp? To owulacja musiała by być wcześniej no i "żołnierzyki" musiałaby przetrwać trochę dni, ale bądź dobrej myśli :-* trzymam kciuki :-*

    Wiesz co mierzyłam na początku ale potem mąż pojechał ja praca dziecko i jakoś tak zapomniałam.
    Póki co miałam te plamienia. Teraz wkładka czysta .
    Jutro jeżeli nie przyjdzie męża wyślę po kolejny test
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc257490ddc7.jpg
    To jest test do 3 minut potem znikło :(


    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Karolcia27 Autorytet
    Postów: 1497 931

    Wysłany: 27 marca 2018, 20:24

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tutaj widzę jakiś lekki cień cienia, głowa do góry i zrób test z innej firmy :-) ja bym tak zrobiła na twoim miejscu :-)

    4 cs - 29 marca II kreseczki <3

    7v8r9n73wz5zsofj.png

    heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia dziękuję za wsparcie :)
    To był by cud nad cudami :* mąż pragnie córeczki wiec kto wie może to będzie jego prezent :*

    Dominisia883 lubi tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 27 marca 2018, 20:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudyś ja też widzę cień cienia :). Trzymam kciuki żeby to była fasoleczka :*. A ja zaczynam się martwić czy jakaś torbiel mi się nie robi :( nigdy wprawdzie nie miałam i nie wiem jakie to uczucie ale kłuje mnie z lewej strony podbrzusza momentami dosyć mocno i nasila się ból jak siusiam...

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 20:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia czyli aż tak nie zgubiłam ze widziałam ta kreskę a potem. Mi znikla czyli zwidow nie miałam

    Dominisia883 lubi tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2531 827

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też widzę. I trzymam mocno kciuki

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na innej grupie po prostu źle zostałam potraktowana i jest mi z tym bardzo przykro . Zastanawiam się czy teraz jest sens wgl się udzielania na tej stronie. Jest mi bardzo przykro :(

    Katti, Dominisia883 lubią tę wiadomość

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Dziewczyny na innej grupie po prostu źle zostałam potraktowana i jest mi z tym bardzo przykro . Zastanawiam się czy teraz jest sens wgl się udzielania na tej stronie. Jest mi bardzo przykro :(
    kochana olej tamta grupe i pisz tutaj a jak juz sie okaze fasolunia przejdziesz do watku agniechy i bedziesz z nami :)

    ps. a czego sie uczepily ze takj cie potraktowały ?
    nie przejmuj sie kiedys tez mialam taka sytuacje w staraniach o córkę .... nie ktore wyjadaczki powinny dawno juz na tym forum nie siedziec bo im nie wychodzi nic i wyrzywaja sie na innych.

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 21:36

    Dominisia883, agniecha2101 lubią tę wiadomość

  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tutaj źle Cię raczej nikt nie potraktuje ;). Ja jestem tutaj i na forum na Vinted i na Vinted często są spiny o nic a tutaj jeszcze nie spotkałam się żeby ktoś kogoś źle potraktował (chyba że tak dobrze trafiam :D). Dziewczyny tu są naprawdę świetne i bardzo pomocne, wspierające i miłe.

    Katti, Pati88, agniecha2101 lubią tę wiadomość

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne ze do was dołączę :*
    Wiesz co poszło na początku o to ze jest to nie możliwe żebym była w ciąży. I takie głupoty nawet nie wiem jak ta sytuacje opisać. Druga coś się odezwała ze wcześniej miałam sytuacje z stosunkiem przerywanym i ze niby zaszłam w ciążę co nic takiego nie pisałam. Kolejna sie odezwała ze jestem trolem :/. A inna ze wskakuje do nich na końcu starań i nie śledzę ich poczynań i tak się ładuje... ale nie ważne napewno do tamtej grupy juz nie wrócę

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

  • Dominisia883 Autorytet
    Postów: 669 910

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    KlaudyŚ wrote:
    Jasne ze do was dołączę :*
    Wiesz co poszło na początku o to ze jest to nie możliwe żebym była w ciąży. I takie głupoty nawet nie wiem jak ta sytuacje opisać. Druga coś się odezwała ze wcześniej miałam sytuacje z stosunkiem przerywanym i ze niby zaszłam w ciążę co nic takiego nie pisałam. Kolejna sie odezwała ze jestem trolem :/. A inna ze wskakuje do nich na końcu starań i nie śledzę ich poczynań i tak się ładuje... ale nie ważne napewno do tamtej grupy juz nie wrócę
    Ale to tu na Ovu w innym temacie było? Czy całkowicie na innym forum? Nie przejmuj się ;* nie które plują jadem na prawo i lewo bo mają nudne życie prywatne i musza je sobie urozmaicać ;), nie którzy hejt traktują jak swoje hobby, nic na to nie poradzimy. Głowa do góry :*

    agniecha2101 lubi tę wiadomość

    Kiepskie nasienie
    IO
    Mutacje mthfr hetero
    4 lata starań
    2018 IUI 😥
    06.2020 IVF biochemiczna 😥
    Próbujemy dalej naturalnie ♥️
    Klinika Medart Poznań 🤞🍀
  • KlaudyŚ Autorytet
    Postów: 4286 2472

    Wysłany: 27 marca 2018, 21:43

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominisia883 wrote:
    Ale to tu na Ovu w innym temacie było? Czy całkowicie na innym forum? Nie przejmuj się ;* nie które plują jadem na prawo i lewo bo mają nudne życie prywatne i musza je sobie urozmaicać ;), nie którzy hejt traktują jak swoje hobby, nic na to nie poradzimy. Głowa do góry :*
    Tak tu na ovu ale inny watek

    p19uskjonvbututx.png

    relgwn15ul8mpggj.png

‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego