MARCOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane moje staraczki:* czytam Was codziennie, ale udzielam się co jakiś czas:)
Co tam u nowych "mamusiek" ? Jak się czujecie?
Dominisia trzymam kciuki za jutro:*
U mnie trochę dziwnie, nadal dużo śluzu, chociaż "dużo"to pojęcie względne, ale daje znać o sobie na bieliźnie, wkładkach (w środku kremowy, na zewnątrz jakiś takiś żółtawy) , czuję dziwny ból podbrzusza, niby jak na okres, ale jednak jakiś inny, i przez 3 dni ból krzyża, najgorsze te ciągniecie podbrzusza i krzyża popołudniu i pod wieczór... ale dziś już spoko, na razie kłuje mnie jajnik... ale za to żadnego bólu piersi itp. Tempka też okej:) nie nakręcam się (a raczej próbuje!), bo stosunki były przerywane (mieliśmy ten miesiąc odpuścić i wiem, że to żadna metoda anty, ale oboje nie znosimy gumek) i jeden raz nas poniosło "do końca", dzień po owulce wyznaczonej przez apkę FLO. No zobaczymy co z tego będzie, spróbuje zatestować pojutrze, to będzie 11 dpo według apki. Niby się na nic nie nastawiam, ale jednak ta myśl gdzieś siedzi mi w głowie... cholerka, a już było tak dobrze o tym nie myślećDominisia883, Almond, pumka1990, agniecha2101 lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Dobry wieczór miałam odpisywać cykl marcowy bo mąż w wojsku był ale nie wiem jak to się stało wspolżyliśmy w 5 dniu miesiączki. Termin jej 25.03 do dziś jej nie ma ... dziś bobo test do 3 minut pokazał dwie kreski jednak gdy popatrzyłam do 5 minut juz jej nie było. Popatrzyłam jeszcze po kilkunastu godzinach i kreska była strasznie słaba.
Przed chwila jasno-różowe plamienia na wkladce niewielkie. Jeżeli się nie rozkręci jutro powtórka testowaniaAlmond, pumka1990, Katti, kłot lubią tę wiadomość
-
No to ja widać wszystko jest możliwe:) Klaudyś zaciskam mocno kciuki:* to byłby super prezent na święta:) a jak długie masz cykle? Jak będzie II kreska to "żołnierzyki" Twojego męża są nieźle żywotne:P hehe4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:No to ja widać wszystko jest możliwe:) Klaudyś zaciskam mocno kciuki:* to byłby super prezent na święta:) a jak długie masz cykle? Jak będzie II kreska to "żołnierzyki" Twojego męża są nieźle żywotne:P hehe
W większości cykle były 28 dniowe.
Jednak zdarzył się jeden cykl w sierpniu 30 dniowy.
Jak by byly rzeczywiście tak zywotne to już dużo wcześniej nam się udało ,zazwyczaj stosowałismy stosunek przerywany plus prowadzenie kalendarzyka.
Mąż wrócił z wojska postanowiliśmy wrócić do starania na dobre
Zostawiłam ciężka prace i czekam aż przyjdzie jednak coś się nie chce zjawić. I ten test zastanawia mnie nigdy wcześniej dostep takiego się nie zdarzyło -
No z tym testem to faktycznie dziwna sprawa... Spróbuj powtórzyć jutro z innej firmy lub idź na betę i wszystko się wyjaśni a mierzysz temp? To owulacja musiała by być wcześniej no i "żołnierzyki" musiałaby przetrwać trochę dni, ale bądź dobrej myśli :-* trzymam kciuki :-*4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Karolcia27 wrote:No z tym testem to faktycznie dziwna sprawa... Spróbuj powtórzyć jutro z innej firmy lub idź na betę i wszystko się wyjaśni a mierzysz temp? To owulacja musiała by być wcześniej no i "żołnierzyki" musiałaby przetrwać trochę dni, ale bądź dobrej myśli :-* trzymam kciuki :-*
Wiesz co mierzyłam na początku ale potem mąż pojechał ja praca dziecko i jakoś tak zapomniałam.
Póki co miałam te plamienia. Teraz wkładka czysta .
Jutro jeżeli nie przyjdzie męża wyślę po kolejny test
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc257490ddc7.jpg
To jest test do 3 minut potem znikło
-
Klaudyś ja też widzę cień cienia . Trzymam kciuki żeby to była fasoleczka :*. A ja zaczynam się martwić czy jakaś torbiel mi się nie robi nigdy wprawdzie nie miałam i nie wiem jakie to uczucie ale kłuje mnie z lewej strony podbrzusza momentami dosyć mocno i nasila się ból jak siusiam...Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Ja też widzę. I trzymam mocno kciukiPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualnyKlaudyŚ wrote:Dziewczyny na innej grupie po prostu źle zostałam potraktowana i jest mi z tym bardzo przykro . Zastanawiam się czy teraz jest sens wgl się udzielania na tej stronie. Jest mi bardzo przykro
ps. a czego sie uczepily ze takj cie potraktowały ?
nie przejmuj sie kiedys tez mialam taka sytuacje w staraniach o córkę .... nie ktore wyjadaczki powinny dawno juz na tym forum nie siedziec bo im nie wychodzi nic i wyrzywaja sie na innych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2018, 21:36
Dominisia883, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Tutaj źle Cię raczej nikt nie potraktuje . Ja jestem tutaj i na forum na Vinted i na Vinted często są spiny o nic a tutaj jeszcze nie spotkałam się żeby ktoś kogoś źle potraktował (chyba że tak dobrze trafiam ). Dziewczyny tu są naprawdę świetne i bardzo pomocne, wspierające i miłe.
Katti, Pati88, agniecha2101 lubią tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Jasne ze do was dołączę :*
Wiesz co poszło na początku o to ze jest to nie możliwe żebym była w ciąży. I takie głupoty nawet nie wiem jak ta sytuacje opisać. Druga coś się odezwała ze wcześniej miałam sytuacje z stosunkiem przerywanym i ze niby zaszłam w ciążę co nic takiego nie pisałam. Kolejna sie odezwała ze jestem trolem . A inna ze wskakuje do nich na końcu starań i nie śledzę ich poczynań i tak się ładuje... ale nie ważne napewno do tamtej grupy juz nie wrócę -
KlaudyŚ wrote:Jasne ze do was dołączę :*
Wiesz co poszło na początku o to ze jest to nie możliwe żebym była w ciąży. I takie głupoty nawet nie wiem jak ta sytuacje opisać. Druga coś się odezwała ze wcześniej miałam sytuacje z stosunkiem przerywanym i ze niby zaszłam w ciążę co nic takiego nie pisałam. Kolejna sie odezwała ze jestem trolem . A inna ze wskakuje do nich na końcu starań i nie śledzę ich poczynań i tak się ładuje... ale nie ważne napewno do tamtej grupy juz nie wrócęagniecha2101 lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
Dominisia883 wrote:Ale to tu na Ovu w innym temacie było? Czy całkowicie na innym forum? Nie przejmuj się ;* nie które plują jadem na prawo i lewo bo mają nudne życie prywatne i musza je sobie urozmaicać , nie którzy hejt traktują jak swoje hobby, nic na to nie poradzimy. Głowa do góry :*