Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Noo ładna reklama vizira! Pięknie gratulacje! 😍 😍
Manioka lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:Dziewczyny jestem w takim szoku, że do mnie nic nie dochodzi jak na razie..
Zobaczymy jutro czy kreska będzie ciemnieć 😊 oby tak😊
Oby! GratulacjeManioka, Ewa84 lubią tę wiadomość
"Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Manioka wrote:Dziewczyny jestem w takim szoku, że do mnie nic nie dochodzi jak na razie..
Gratuluje 💚 oby kreseczka była coraz ciemniejsza.Manioka lubi tę wiadomość
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
nick nieaktualnyManioka wrote:Dziewczyny jestem w takim szoku, że do mnie nic nie dochodzi jak na razie..
Ogromnie Ci gratuluje i trzymam kciuki! ❤️❤️
Jak u Ciebie było z temp? Od owulacji równa czy miałaś jakieś wachania?MrsBean, Manioka lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:No bo chciałam napisać reklamę vizira a tu masz..
❤️
Gratulacje! Niech ciemnieje! ❤️
Dobrze kojarzę, że to Twój 1cs?Manioka lubi tę wiadomość
-
Martyna33 wrote:Dziewczyny, może na przyszłość będziemy tworzyć wątek nowego miesiąca jak się kończy obecny? Bo nawet nie ma połowy miesiąca a już dwa wątki, trzeba dublować wiadomości i generalnie dziewczyny testujące pod koniec miesiąca zaraz zostaną tu same. Co wy na to?
Dajanira lubi tę wiadomość
-
Manioka gratuluje! Niech kresa ładnie ciemnieje 🍀✊
Dziewczyny zaczynam się odrobinę martwić moją temperaturą. Dzisiaj 4 dpo, a ona nic nie rośnie 🙄Z jednej strony, wiem, że owu na pewno była bo potwierdzona monitoringiem i wyraźnie ją czułam, ale ta tempka nie daje mi spokoju. Może jeszcze odbije po takim czasie? Wiem, że nie powinnam się nią tak martwić, ale jednak...Manioka lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
nick nieaktualnyManioka wrote:Anjucha ja w ogóle temperatury nie mierzyłam. Robiłam tylko testy owu😊
Limonka26 tak to mój 1cs😊 i z mężem się na razie tylko śmiejemy z tej sytuacji 😂 śmiejemy w sensie szoku😂
Czyli złoty strzał! To tym bardziej trzymam kciuki
I klasyczne pytanie: jakie miałaś objawy? 😅
Morgana : czyli u ciebie po owu jest stała temperatura? Tak dopytuje bo u mnie od 2 dni na poziomie 36,35 😭 a jestem, CHYBA, 2 dpo
Manioka lubi tę wiadomość
-
Anjucha wrote:Czyli złoty strzał! To tym bardziej trzymam kciuki
Morgana : czyli u ciebie po owu jest stała temperatura? Tak dopytuje bo u mnie od 2 dni na poziomie 36,35 😭 a jestem, CHYBA, 2 dpo
Być może cykl bezowulacyjny .
Ja tez czekam, nie mierze temp bo naprawdę stresujące to jest. Dzis mam 23d.c czekam co ma bhc to będzie. -
Anjucha wrote:Czyli złoty strzał! To tym bardziej trzymam kciuki
Mam udostępniony wykres, więc można zobaczyć. Tylko 1dpo była minimalnie wyższa - 36,8, a potem już 36,74, 36,61 a dzisiaj 36,59. Więc spada zamiast rosnąć.
36,35 to faktycznie bardzo mało jak po owu, ale jak to dopiero 2dpo to są szanse, że jeszcze podskoczy.Ewa84 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Manioka wrote:No bo chciałam napisać reklamę vizira a tu masz..
❤️Manioka lubi tę wiadomość
-
Dajanira wrote:Do dziewczyn, ktore boja sie wyrywania osemek. Moge podac namiary na dobrego „wyrywacza” w Krakowie. W listopadzie 2019 dostalam skierowanie na wyrwanie ósemki za lukiem szczeki, czesciowo zepsutej, czesciowo pod dziaslami, z 5 lub 6 korzeniami (mam zeby wielokorzeniowe, co odczulam przy keczeniu kanaloeym). Dwoch dentystow stwierdzilo, ze to sie kwalifikuje na zabieg pod narkoza. Cena - prawie 1000 zl. Zwlekalam ze strachu. Trzeci gabinet zaproponowal goscinnie u nich pojawiajaca sie pania profesor, od trudnych przypadkow. Cena 700 zl, kazali wykupic antybiotyki i brac juz przed (czego nie zdrobilam ze wzgledu na ciążowe starania) i zaklepac sobie kilka dni L4. Pani okazala sie staruszka, przemila, uspokajajaca, pogadala ze mna w czasie znieczulania, zeba rwala minute i wziela 350 zl, bo powiedziala, ze to moze nie jest latwy zab, ale w swojej pracy na UJ to nie takie cuda widziala i dla niej to jednak jest zwykly zab. Zalecila mi jesc lody L4 nie bylo niepotrzebne, srodki przeciwbolowe tak przez okolo dobe. To, czy bedzie bolalo i jakie beda skutki uboczne, to zalezy od doswiadczenia dentysty. Mam znajomych, ktorzy przy standardowej osemce wygladali jak po ostrej bojce.
To odnośnie Krakowa mam lepszy hit, gabinet prywatny (z chirurgiem) który wyrywa zęby na NFZ, wiec całkiem za free. Trzeba tylko przyjść ze zdjęciem. Lekarz jest super, ja nawet nie wiem kiedy wyrwał mi ósemkę. Stuknał w jedna stronę zapytał czy boli, w drugą i pytanie czy boli i pokazał mi zęba 😳 wiec trwało to około 1 minuty.Starania od 08.2019
👩🏼
drożność 03.2021 - oba niedrożne, prawy udrożniony,
Laparoskopia jajowodów 07.2021 - usunięcie zrostów, oba jajowody drożne
👨🏻 20.11.2020 morfologia 2% reszta parametrów ok
Trzy nieudane IUI
29.04.2022 punkcja
IVF ❄️❄️❄️❄️❄️ na zimowisku
04.05.2022 transfer 5 dniowej blastki 5.1.1.
7 dpt cień cienia
8 dpt beta 122
10 dpt beta 318
12 dpt beta 702
14 dpt beta 1543
19 dpt (23.05.2022) pecherzyk ciążowy beta 7661 prog 231
29 dpt (02.06.2022) 6+4 jest echo zarodka ❤️ CRL 0,67
08.07.2022 I prenatalne wszystko ok
13.07.2022 drugie prenatalne u innego lekarza tez ok
30.08.2022 II połówkowe, będzie mała bejbisia 👨👩👧
02.11.2022 III prenatalne 🍀
10.01.2023 - urodziła się nasza córeczka 🥰🥰🥰 -
Morgana wrote:Manioka gratuluje! Niech kresa ładnie ciemnieje 🍀✊
Dziewczyny zaczynam się odrobinę martwić moją temperaturą. Dzisiaj 4 dpo, a ona nic nie rośnie 🙄Z jednej strony, wiem, że owu na pewno była bo potwierdzona monitoringiem i wyraźnie ją czułam, ale ta tempka nie daje mi spokoju. Może jeszcze odbije po takim czasie? Wiem, że nie powinnam się nią tak martwić, ale jednak...
Widzę, że podobne wykresy mamy.. 🤔
Mam nadzieję, że temperatury ruszą do góry, póki co moja tez idzie w dół.."Wszystko jest możliwe, niemożliwe wymaga po prostu więcej czasu." -
Ewa - mnie piersi w pierwszych dniach ciazy bolaly baaardzo mocno, o wiele mocniej niz zwykle przed okresem, pozniej nagle przestaly. Bol w podbrzuszu zaczal sie jakos w 6tc i byl na tyle silny, ze codziennie drzalam o ta ciaze. Ustapil calkowicie pod koniec I trymestru.
Ewa84 lubi tę wiadomość