Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
MrsBean wrote:Widzę, że podobne wykresy mamy.. 🤔
Mam nadzieję, że temperatury ruszą do góry, póki co moja tez idzie w dół..
U Ciebie przynajmniej ładny skok był, a u mnie nie było go za bardzo.
Muszę przestać się po prostu nad tym zastanawiać, bo owu mam potwierdzoną, więc widocznie tak mam. Nie są to też jakieś bardzo niskie tempki, a może jeszcze z czasem podskoczy. Trzeba pozytywnie myśleć33l. ♀ ➥PCOS -
nick nieaktualnyEwa84 wrote:Być może cykl bezowulacyjny .
Ja tez czekam, nie mierze temp bo naprawdę stresujące to jest. Dzis mam 23d.c czekam co ma bhc to będzie.
Czym się objawia cykl bezowulacyjny?
Bo wszustko mi początkowo pasowało. Temperatura, szyjka, śluz 🤦♀️
A jak na złość jestem na kwarantannie i nie mogę iść na prolaktyne 🤬 -
Nikodemka wrote:Ewa - mnie piersi w pierwszych dniach ciazy bolaly baaardzo mocno, o wiele mocniej niz zwykle przed okresem, pozniej nagle przestaly. Bol w podbrzuszu zaczal sie jakos w 6tc i byl na tyle silny, ze codziennie drzalam o ta ciaze. Ustapil calkowicie pod koniec I trymestru.
No właśnie u mnie bolą jak wściekłe. I szczerze wiem ze albo się coś pokickało albo kurde pms🙄 bolą bardziej boki i pod spodem. Nie ogarniam. Mnie czasem najdzie ból w dole brzucha ale szczególnie czuje jajniki. Pewnie pms mnie dopada😪 -
nick nieaktualnyAnjucha wrote:Czym się objawia cykl bezowulacyjny?
A jak na złość jestem na kwarantannie i nie mogę iść na prolaktyne 🤬
Oczywiście są przypadki gdzie temperatura wskazuje na owulacje a jej nie ma ale ja nie spotkałam się z tym osobiscie, u mnie jak są góry i doliny na wykresie to serio nie mam owulacji.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2021, 11:03
Ewa84 lubi tę wiadomość
-
Anjucha wrote:Czym się objawia cykl bezowulacyjny?
A jak na złość jestem na kwarantannie i nie mogę iść na prolaktyne 🤬
Kochana cykl bezowulacyjny zdarza się, wszystko odbywa się normalnie jak w każdym cyklu, jedyna różnica jest taka ze nie dochodzi do pęknięcia pecherzyka (wchłania sie) bądź robi się właśnie torbiel która zanika albo nie. Przeszłam to parę lat temu -
nick nieaktualnyEwa84 wrote:Kochana cykl bezowulacyjny zdarza się, wszystko odbywa się normalnie jak w każdym cyklu, jedyna różnica jest taka ze nie dochodzi do pęknięcia pecherzyka (wchłania sie) bądź robi się właśnie torbiel która zanika albo nie. Przeszłam to parę lat temu
Ewa84 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ewa - mnie piersi w pierwszych dniach ciazy bolaly baaardzo mocno, o wiele mocniej niz zwykle przed okresem, pozniej nagle przestaly. Bol w podbrzuszu zaczal sie jakos w 6tc i byl na tyle silny, ze codziennie drzalam o ta ciaze. Ustapil calkowicie pod koniec I trymestru.
-
Ladinola wrote:Właśnie u kazdej kobiety moze to przebiegać inaczej. I moze być tak, ze pęcherzyk nie pęknie i zrobi się torbiel.
-
nick nieaktualnyEwa84 wrote:Oj pamiętam jak miałam bez owulacycjny. Usg, tabletki i czekanie czy się dziadostwo wchłonie. Pamiętam że myślałam że zatrybiłam a tu zonk. Objawy częstomocz, mdłosci. Tragedia i kuracja 3 miesięce,
Miasa lubi tę wiadomość
-
Ladinola wrote:Ja częstomocz i mdłości mam prawie zawsze przy pms. No i torbiel moze się zrobić i moze albo się wchłonąć do czasu następnej miesiączki czyli w terminie przyjdzie a moze się opóznić, moze to trwać nawet miesiąc, albo okres przyjdzie a torbiel dalej jest, po prostu maleje. Te nasze organizmy w ogóle nie są skomplikowane, w ogóle.
Strasznie to mylne. Nic nie ogarniam powoli. Mimo lat zgubiłam wątek 😂 czym starsza gorzej przechodze -
nick nieaktualnyEwa84 wrote:Strasznie to mylne. Nic nie ogarniam powoli. Mimo lat zgubiłam wątek 😂 czym starsza gorzej przechodze
Aaaa dajcie spokój. Mimo luz jaki miał być, to oczywiście nic z tego i się zaczęłam nakręcać. No ale trudno. Kiedyś się w końcu uda.
Zwłaszcza, ze dzisiaj oprócz niskiej temperatury „zalało” mnie białym śluzem wieeeeeec No. #rodzewstyczniu xdxdWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2021, 11:20
-
Anjucha wrote:Aaaa dajcie spokój. Mimo luz jaki miał być, to oczywiście nic z tego i się zaczęłam nakręcać. No ale trudno. Kiedyś się w końcu uda.
Zwłaszcza, ze dzisiaj oprócz niskiej temperatury „zalało” mnie białym śluzem wieeeeeec No. #rodzewstyczniu xdxd
Ja co miesiąc powtarzam sobie nie nakręcaj się głupia babo🤣 ale kurde no nie da sie🤣u mnie praktycznie sachara 🤣🤣🤣malusio jest śluzu, ale nie ogarniesz😂 -
Witam dziewczyny ! Jestem tu nowa 😉 to jest mój pierwszy cykl starań o dzidziusia ostatni @ 16lutego cykle koło 30 dni 23 lutego rozpoczęły się dni płodne stwierdziłam po ilości śluzu przypominającego kurze białko i zgodnie z aplikacja owulacje pokazywało na 2 marca dzis robiłam test niestety negatywny test o czułości 20mlu. Myślicie ze jest jeszcze jakaś nadzieja ? Dodam ze pobolewa mnie podbrzusze czasem mam mdłości i jak sobie pomyśle o czymś do jedzenia na co zawsze miałam ochotę to odpycha mnie No i czuje ból piersi bardziej sutka ale tak jakby tylko po jednej stronie No i od czasu do czasu występuje śluz kremowy jak myślicie ? Doradźcie coś ❤️ Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Ewa84, CestLaVie lubią tę wiadomość
-
Karolinka1992 wrote:Witam dziewczyny ! Jestem tu nowa 😉 to jest mój pierwszy cykl starań o dzidziusia ostatni @ 16lutego cykle koło 30 dni 23 lutego rozpoczęły się dni płodne stwierdziłam po ilości śluzu przypominającego kurze białko i zgodnie z aplikacja owulacje pokazywało na 2 marca dzis robiłam test niestety negatywny test o czułości 20mlu. Myślicie ze jest jeszcze jakaś nadzieja ? Dodam ze pobolewa mnie podbrzusze czasem mam mdłości i jak sobie pomyśle o czymś do jedzenia na co zawsze miałam ochotę to odpycha mnie No i czuje ból piersi bardziej sutka ale tak jakby tylko po jednej stronie No i od czasu do czasu występuje śluz kremowy jak myślicie ? Doradźcie coś ❤️ Dziękuje za wszystkie odpowiedzi
Zrób betę ona odpowie ci na pytanie. Ja mam dostać we wtorek/środa , a wczoraj negatywny test. Okaże się jak to będzie -
Manioka wrote:Anjucha żadnych objawów😅 po prostu postanowiłam zrobić test 10dpo i tyle😅
Szczerze to się nie spodziewałam tego w ogóle🙂
Teraz zrobiłam test o czułości 25 i też jest druga kreska widoczna😊
Pieknie gratuluję ci. I trzymam kciukasy🤞Manioka lubi tę wiadomość