Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Ja brałam i moja mąż tez. Wpłynęło to na nas nijak 🤷🏼♀️ dodatkowo strasznie zaczęły mi się wtedy przetłuszczać włosy
Moja mama ma niedoczynnosc i endokrynolog powiedział żeby nie brała -
U mnie niestety jedna kreseczka🙁 Przez chwile wydaje mi się że był cień, ale to chyba tylko miejsce, w którym powinna być druga kreseczka. Dzisiaj chyba 14 dzień po owu, o ile wogóle była bo wydaje mi się, że nie także obmyślam plan na nowy cykl, czekam na 🐵 (planowo powinna się zjawić we wtorek lub środę) i lecimy dalej 😀
Coco31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartyna33 wrote:Najlepiej pokaz lekarzowi te wyniki, szczególnie LH i FSH, bo za niski masz ten stosunek. I monitoring owu tez oczywiście wskazany
A ile masz lat? FSH wzrasta jak się zbliża menopauza (ale wtedy chyba baaardzo wzrasta, a u Ciebie jest w normie, tylko LH niskie), ale nie wiem jak się wtedy zachowuje wtedy LH. Ale tutaj trzeba się sugerować tym co powie lekarz, ja tylko gdybam
Matko nie strasz, że menopauza się zbliża! Mam 30 lat... Już zapisalam się do lekarza. Zobaczę po powie 🙂 -
Just wrote:Matko nie strasz, że menopauza się zbliża! Mam 30 lat... Już zapisalam się do lekarza. Zobaczę po powie 🙂
Ja nie mówię ze się zbliża, napisałam tylko ze przy menopauzie FSH jest wysokie, a u Ciebie w normie, tylko LH niskie
Aż z ciekawości napisz proszę co lekarz powiedział, bo ja się spotkałam żeby stosunek był 1:1 albo LH wyższe, ale ze FSH wyższe to nigdy. Jestem bardzo ciekawa czy przy tak niskim LH są owulki🤔Just lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Szyszka90 wrote:Dziewczyny u mnie już plamienie okres za 3 dni i chyba znowu nic z tego, testy białe
Nie trać wiary. Ja pamiętam z córką byłam w ciąży. Zrobiłam test neg, pojechałam na betę neg. Przyszło plamienie,trwało 2,5dnia. Po tym plamieniu okres się nie rozwinął. Pojechałam na betę znowu, a tam 871.
Młoda ma 4 latka
Pamiętaj nadzieja umiera ostatniasallvie, Magda_Lena, Szyszka90 lubią tę wiadomość
-
Just wrote:Matko nie strasz, że menopauza się zbliża! Mam 30 lat... Już zapisalam się do lekarza. Zobaczę po powie 🙂
Cześć Dziewczyny! Rzadko się udzielam ale czesto Was podczytuje i trzymam za wszystkie kciuki.
Just mam taka sama sytuację FSH wysokie (ale w normie) a LH niskie, tylko przy staraniach o 1 dziecko. We wtorek lekarz, zobaczymy co powie. A Ty kiedy się wybierasz?'92 👩
czekamy na pierwsze 👶🏻 🏳 🏳 🏳
"wszystko to co mam to ta nadzieja, że życie mnie poskleja..." -
Dastiny wrote:Poczekałam aż dzisiejszy test wyschnie i jest niestety taki sam jak ten 2 dni temu. Jak za 2 dni zrobię i będzie biało to znaczy że biochem chyba że @ przyjdzie wcześniej. Zaraz wrzucę fotkę
Olej te testy odpocznij psychicznie. Zrób za kilka dni.MrsBean lubi tę wiadomość
-
Cześć, miałam testować 11stego, ale na monitoringu wyszło mi ,że pecherzyk nie pękł, także czekałam na okres . Do dzisiaj nie dostałam, myślicie, że to ta torbiel ? Tak się dzieje kiedy nie peka pecherzyk ? Pierwszy raz coś takiego mam ... 32 dzień cyklu, a okresu nie ma . Moje cykle zawsze trwały co do dnia 28 dni
-
Potwierdzam z tym stosunkiem 1:1.
Martyna33 wrote:Ja nie mówię ze się zbliża, napisałam tylko ze przy menopauzie FSH jest wysokie, a u Ciebie w normie, tylko LH niskie
Aż z ciekawości napisz proszę co lekarz powiedział, bo ja się spotkałam żeby stosunek był 1:1 albo LH wyższe, ale ze FSH wyższe to nigdy. Jestem bardzo ciekawa czy przy tak niskim LH są owulki🤔 -
Halmaanam wrote:Cześć, miałam testować 11stego, ale na monitoringu wyszło mi ,że pecherzyk nie pękł, także czekałam na okres . Do dzisiaj nie dostałam, myślicie, że to ta torbiel ? Tak się dzieje kiedy nie peka pecherzyk ? Pierwszy raz coś takiego mam ... 32 dzień cyklu, a okresu nie ma . Moje cykle zawsze trwały co do dnia 28 dni
Niestety tak podejrzewam, -
Halmaanam wrote:Cześć, miałam testować 11stego, ale na monitoringu wyszło mi ,że pecherzyk nie pękł, także czekałam na okres . Do dzisiaj nie dostałam, myślicie, że to ta torbiel ? Tak się dzieje kiedy nie peka pecherzyk ? Pierwszy raz coś takiego mam ... 32 dzień cyklu, a okresu nie ma . Moje cykle zawsze trwały co do dnia 28 dni
Tak, cykle bezowulacyjne często się baaardzo przeciągają. Możliwe ze jeszcze trochę przyjdzie Ci czekaćEwa84 lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualnyAnnie13 wrote:Cześć Dziewczyny! Rzadko się udzielam ale czesto Was podczytuje i trzymam za wszystkie kciuki.
Just mam taka sama sytuację FSH wysokie (ale w normie) a LH niskie, tylko przy staraniach o 1 dziecko. We wtorek lekarz, zobaczymy co powie. A Ty kiedy się wybierasz?
Ja mam zbyt niskie LH, a dodatkowo niski estradiol lekarz powiedział mi jedynie że owulacja u mnie nie występuje i że czeka mnie stymulacja. Natomiast na dzień dzisiejszy nie znam przyczyn.. aktualnie miałam zbijać prolaktynę bo była za wysoka, teraz spadła Ale nie mogłam monitorować tego cyklu bo wylądowałam na kwarantannie.. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny Manioka i Paulina piękne kreski. Ciemnieją Dużo zdrówka i spokoju teraz dla Was!
Dastiny niestety też myślę, że może być to biochem, sama to przeszłam pierwszy raz w życiu, a u mnie kreska początkowo ciemniała, i w ciągu 24 h była spora różnica, a potem jaśniały. Najlepiej zrobić betę, ale możesz poczekać te 2 dni i powtórzyć test. Testy z moczu też są mniej precyzyjne i niektóre dziewczyny mając taką samą betę mają różnej ciemności kreseczki.
A u mnie okres trwał niecałe 3 dni. Pierwszy po 2 latach i po biochemie. Jak dla mnie zawsze mogą tak wyglądać, zero bólu i obfitości. Zastanawiam się tylko, czy skąpy okres = cienkie endometrium = przyczyna nieudanego zagnieżdżenia?Ewa84, Manioka lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Vivian wrote:A najgorsze jest to że zawsze miałam śluz płodny, I jakby objawy owulacji i testy owulacyjne też czasem wychodziły pozytywne ..
Testy owu i śluz tylko informują o zbizajacej się owu,dniach płodnych a nie o jej wystąpieniu. .może Ci ją pokazać ale ona może wcale nie wystąpić.
Tylko monitoring da odp . Chodziłam przed i po. Miałam pewność że pękł.