Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Manioka wrote:U mnie dzisiaj 29dc. Raz mam 28 a raz 29😊 chyba na wczoraj miałam termin na 🐒, bo mnie podbrzusze dość mocno bolało 😊 dzisiaj cisza😊
Kurde mnie wczoraj tez ładnie brzuch oraz, a dzis jak nowo narodzona. Ale też wiem że może mnie się to zmienić w parę minut 😂😂😂😂😂Manioka, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Ewa84 wrote:Kurde mnie wczoraj tez ładnie brzuch oraz, a dzis jak nowo narodzona. Ale też wiem że może mnie się to zmienić w parę minut 😂😂😂😂😂
Nie myśl negatywnie!! 🙂 Będzie dobrze😊
🐒🐒 Na razie nie ma to nie myśl o tym czy przyjdzie czy nie 🙂 trzymam mocno kciuki żeby jednak nie przyszła 🤞😊
Ja nie mogę spać.. Jak zawsze spałam do 8 tak teraz chodzę późno spać i wstaje o 5😐 dziwna ta ciąża, ale jak mówią każda jest inna😊
Za tydzień mam betę a za dwa wizytę u ginekologa 😊 nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że beta będzie ładna 😊Ewa84 lubi tę wiadomość
-
Manioka wrote:Nie myśl negatywnie!! 🙂 Będzie dobrze😊
🐒🐒 Na razie nie ma to nie myśl o tym czy przyjdzie czy nie 🙂 trzymam mocno kciuki żeby jednak nie przyszła 🤞😊
Ja nie mogę spać.. Jak zawsze spałam do 8 tak teraz chodzę późno spać i wstaje o 5😐 dziwna ta ciąża, ale jak mówią każda jest inna😊
Za tydzień mam betę a za dwa wizytę u ginekologa 😊 nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że beta będzie ładna 😊
Oczywiście że będzie piekna becia😍
Wiesz u mnie to ogólnie być optymiatka w tych sprawach to ciezki temat. Mogę zająć co 2 cykl, niemam prawnego jajowodu.
Przestałam kontrolować owu, jednak że ją czuje ale nic poza tym. -
Ewa84 wrote:Oczywiście że będzie piekna becia😍
Wiesz u mnie to ogólnie być optymiatka w tych sprawach to ciezki temat. Mogę zająć co 2 cykl, niemam prawnego jajowodu.
Przestałam kontrolować owu, jednak że ją czuje ale nic poza tym.
Kurcze.. Ale i tak trzeba myśleć pozytywnie 😊 ważne że masz drugi jajowód i on jest sprawny😊
I na 100% Tobie się uda😊 tylko trzeba w to wierzyć 😊Ewa84, Vivian lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:Kurcze.. Ale i tak trzeba myśleć pozytywnie 😊 ważne że masz drugi jajowód i on jest sprawny😊
I na 100% Tobie się uda😊 tylko trzeba w to wierzyć 😊
Zawsze powtarzam sobie ze uda się kiedyś napewno. Juz mi wczoraj stary mowi zrob sobie test 🤣🤣🤣bo nie mowilam ze robiłam😂mowie mu głupolu ma być to będzie ciaza nie ucieknie. Do końca tygodnia poczekam na rozwój sytuacji 🤣Magda_Lena lubi tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:U mnie nie wiem co i jak, można mnie w sumie wykreślić z pierwszej strony. Dzisiaj 20 dc, a wczoraj na usg troche płynu w zatoce Douglasa ale ja nie wiem czy ta owu byla czy nie bo tydzień temu we wtorek nie było nic na usg. Robiłam testy ale rzadko i tez nie wiem w sumie. W 17 dc był lekko ciemniejszy ale negatyw. Potem wiecej juz nie robiłam
-
No to mój też w sobotę zrób test, bo widzę po Tobie 😁 a ją mówię, że nie robię bo za wcześnie😁 ale jednak uległam i zrobiłam😂 takich słów jakich użyłam w łazience nie było w moim słowniku 😂😂 dzisiaj też robiłam, bo miałam paski jeszcze do zużycia 😁 są tak ciulowe.. Ale kreska ciemnieje 😊
Ewa84, Nynka, abrakadabra, Julkaaa, sallvie, Nikodemka, Vivian lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:No to mój też w sobotę zrób test, bo widzę po Tobie 😁 a ją mówię, że nie robię bo za wcześnie😁 ale jednak uległam i zrobiłam😂 takich słów jakich użyłam w łazience nie było w moim słowniku 😂😂 dzisiaj też robiłam, bo miałam paski jeszcze do zużycia 😁 są tak ciulowe.. Ale kreska ciemnieje 😊
Ewidentnie jest ciaza. Ja tez mam paski niebieskie z allegro. Kiedyś kupiłam. I chyba że 3 lata je mam,ale termin mają dobry🤣🤣🤣 różnica jest taka ze wychodzą negatywne🤣🤣🤣🤣Manioka lubi tę wiadomość
-
Ewa84 wrote:Ewidentnie jest ciaza. Ja tez mam paski niebieskie z allegro. Kiedyś kupiłam. I chyba że 3 lata je mam,ale termin mają dobry🤣🤣🤣 różnica jest taka ze wychodzą negatywne🤣🤣🤣🤣
Uwielbiam Twoje poczucie humoru😂 masz super dystans do siebie i tak trzymać 👍😂
Jutro na pamiątkę robię ostatniego, który mam clearblue i we czwartek jadę do Polski w końcu!!!! 😊 Z taką informacją 😁Ewa84, Vivian lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:Uwielbiam Twoje poczucie humoru😂 masz super dystans do siebie i tak trzymać 👍😂
Jutro na pamiątkę robię ostatniego, który mam clearblue i we czwartek jadę do Polski w końcu!!!! 😊 Z taką informacją 😁
Kochana przez 12 lat i 8 miesięcy nauczyłam się równoważyć pewnie rzeczy. Przeszłam duzo. Mam 8 ciąż za sobą z czego 2 rozwiązane. Dystans mam takie że ohoho. Teraz nie liczę na cuda tylko grzecznie czekam na rozwój sytuacji 🤣🤣🤣 będzie super nie będzie bede nadal próbować, nic mi nie pozostaje. Juz nie płacze, nie wyczekuje, niema sensu 😂Manioka, Coco31 lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:Uwielbiam Twoje poczucie humoru😂 masz super dystans do siebie i tak trzymać 👍😂
Jutro na pamiątkę robię ostatniego, który mam clearblue i we czwartek jadę do Polski w końcu!!!! 😊 Z taką informacją 😁
Ucieszą się Twoi że przyjechałaś i jeszcze w dwupaku😍😍Manioka lubi tę wiadomość
-
Ewa84 wrote:Kochana przez 12 lat i 8 miesięcy nauczyłam się równoważyć pewnie rzeczy. Przeszłam duzo. Mam 8 ciąż za sobą z czego 2 rozwiązane. Dystans mam takie że ohoho. Teraz nie liczę na cuda tylko grzecznie czekam na rozwój sytuacji 🤣🤣🤣 będzie super nie będzie bede nadal próbować, nic mi nie pozostaje. Juz nie płacze, nie wyczekuje, niema sensu 😂
No to życie trochę Cię doświadczyło 😊 gdybym ja była w takiej sytuacji to bym się załamała mimo, że mam bardzo duży dystans do siebie😁 najwidoczniej nie do życia 😂
Dobrze jest sobie tak pogadać, bo m nerwy ostatnio, że nie mogę bety zbadać! A mój jak zwykle, że za bardzo przeżywam itd.. 😐 Ehhh.. Czemu oni nie mogą być w ciąży i doświadczyć tych wszystkich nerwów z tym związanych 😁? -
Ewa84 wrote:Ucieszą się Twoi że przyjechałaś i jeszcze w dwupaku😍😍
Nie ma mnie w Polsce 7 miesięcy!! 😡 Przez naszą pandemie kochaną 😐
Moja siostra jak z nią rozmawiałam o tym, że próbujemy to mi powiedziała, że myślała że dzwonię już z informacją że w ciąży jestem😂😂
Mówiła nie martw się, wiosna idzie natura wie co ma zrobić 😂😁 no i się jej powiedziało 😁Magda_Lena, Vivian lubią tę wiadomość
-
Manioka wrote:No to życie trochę Cię doświadczyło 😊 gdybym ja była w takiej sytuacji to bym się załamała mimo, że mam bardzo duży dystans do siebie😁 najwidoczniej nie do życia 😂
Dobrze jest sobie tak pogadać, bo m nerwy ostatnio, że nie mogę bety zbadać! A mój jak zwykle, że za bardzo przeżywam itd.. 😐 Ehhh.. Czemu oni nie mogą być w ciąży i doświadczyć tych wszystkich nerwów z tym związanych 😁? -
Manioka wrote:Nie ma mnie w Polsce 7 miesięcy!! 😡 Przez naszą pandemie kochaną 😐
Moja siostra jak z nią rozmawiałam o tym, że próbujemy to mi powiedziała, że myślała że dzwonię już z informacją że w ciąży jestem😂😂
Mówiła nie martw się, wiosna idzie natura wie co ma zrobić 😂😁 no i się jej powiedziało 😁
Haha ty jej powiedz niech zadzwoni do mnie🤣🤣🤣🤣ile masz lat?Manioka lubi tę wiadomość