Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊 -
Manioka wrote:Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊Manioka lubi tę wiadomość
-
Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂
weronika_weronika, Monika7, Vivian, Agut, Ewelina26, przedszkolanka:), Ola_45, Julkaaa lubią tę wiadomość
-
Olenkaqx wrote:Kochana marzec odpuszczam jezeli nie zobaczymy dwóch kresek, potrzebuję odpoczynku psychicznego i resetu do dalszej walki
-
Alutka ja chyba widzę, bladzioch chyba mniej więcej na środku testu tak? Blisko tej kontrolnej? Coś tam majaczy i oby dziś było już bez wątpliwości Czekamy na test!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Olenkaqx wrote:Pamiętajcie dziewczyny, że robiąc owulaki patrzymy tylko na pierwszy pozytyw! Po nim 12-36h (w zależności od producenta testy i czułości testu) późnej jest prognozowana owu.
Polecam apke Premom-można tam wrzucać zdjęcia testów i apka robi analizę kiedy był pik LH -
I co? Zrobilas?😍Alutka128 wrote:Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...
Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach. -
wariancja wrote:Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...
Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.
Chyba każda z nas tu zna smak porażki i wkurzenie na cały świat.. przytulam mocno, zrób tak jak czujesz 🙏🏼 Będzie dobrze...wariancja lubi tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Ja sie boje zrobic, bo tak samo juz sie mocno nastawilam, ze to bedzie ten miesiac 🙊 a dzis juz widze pi sluzie ze 🐒 sie zbliza i chyba wtedy tez bede musiala odpoczac od zagladania na forum🤦🏻♀️😒
Przytulam❤️wariancja wrote:Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...
Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.wariancja lubi tę wiadomość
👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
nick nieaktualny
-
Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻♀️
Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...
Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞
Alutka zrobiłaś ten test ? -
nick nieaktualnyBeza27 wrote:Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻♀️
Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...
Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞
Alutka zrobiłaś ten test ? -
nick nieaktualnyManioka wrote:A może jednak to nie 🐒
U mnie dopiero 15dc i i tak mam przeczucie, że nic z tego ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 10:10