Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
Odpowiedz

Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agut wrote:
    Mam testować 5.03, ale dziś juz mam sluz kawa z mlekiem, a dla mnie to zwiastun 🐒🙈😒
    Od razu stracilam nadzieje🤦🏻‍♀️

Może implantacja? :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialabym❤️❤️
    Alutka128 wrote:
    Może implantacja? :)

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
    Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
    W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
    Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Monika7 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
    Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
    W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
    Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊
    Wpisałam Cię 🙂 Trzymam kciuki!!

Manioka lubi tę wiadomość

🙍🏻‍♀️&🙎🏼‍♂️ 34l
    Starania od maja 2020

1 IUI - styczeń 2022, poronienie samoistne 6t5d
    2 IUI - czerwiec 2022, nieudane
    3 IUI - lipiec 2022 (29cs) -> Filip 👶💛

age.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂

weronika_weronika, Monika7, nick nieaktualny, Agut, Ewelina26, przedszkolanka:), Ola_45, Julkaaa lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Monika7 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Kochana marzec odpuszczam jezeli nie zobaczymy dwóch kresek, potrzebuję odpoczynku psychicznego i resetu do dalszej walki :D
    Rozumiem doskonale. Wiosna już tuż tuż, to może będzie też łatwiej o reset ☺️🌼

🙍🏻‍♀️&🙎🏼‍♂️ 34l
    Starania od maja 2020

1 IUI - styczeń 2022, poronienie samoistne 6t5d
    2 IUI - czerwiec 2022, nieudane
    3 IUI - lipiec 2022 (29cs) -> Filip 👶💛

age.png
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka ja chyba widzę, bladzioch chyba mniej więcej na środku testu tak? Blisko tej kontrolnej? :-) Coś tam majaczy i oby dziś było już bez wątpliwości <3 Czekamy na test!

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • EllieAdam Nowa

Wysłany: 2 marca 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Pamiętajcie dziewczyny, że robiąc owulaki patrzymy tylko na pierwszy pozytyw! Po nim 12-36h (w zależności od producenta testy i czułości testu) późnej jest prognozowana owu.
    Polecam apke Premom-można tam wrzucać zdjęcia testów i apka robi analizę kiedy był pik LH
    Tak! Ja też. Premom działa świetnie i wskazuje dla mnie każdy szczyt.

• Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? Zrobilas?😍
    Alutka128 wrote:
    Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...

Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wariancja wrote:
    Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...

Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.

Chyba każda z nas tu zna smak porażki i wkurzenie na cały świat.. przytulam mocno, zrób tak jak czujesz 🙏🏼 Będzie dobrze...

wariancja lubi tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie boje zrobic, bo tak samo juz sie mocno nastawilam, ze to bedzie ten miesiac 🙊 a dzis juz widze pi sluzie ze 🐒 sie zbliza i chyba wtedy tez bede musiala odpoczac od zagladania na forum🤦🏻‍♀️😒
    Przytulam❤️
    wariancja wrote:

wariancja lubi tę wiadomość

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja! U mnie 29dc, piersi tylko bolą i czekam sobie na @. :)

• Beza27 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻‍♀️
    Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...

Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞

Alutka zrobiłaś ten test ?

8cs o drugiego maluszka ❤️
    14dpo beta-HCG 478,81 mIU/ml 🥹
    16dpo beta-HCG 994,05 mIU/ml 💚
    6+4 - zarodek 8,9mm i 💗
    12+6 - 6,68cm i 💗 158 ud/min
    25+2 - 810g 💙
    29+3 - 1370g 💙
    32+6 - 1940g 💙

age.png

👩🏼30l 👱🏼‍♂️32l

Mały cud 2021 ❤️ (13cs)
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Heja! U mnie 29dc, piersi tylko bolą i czekam sobie na @. :)

A może jednak to nie 🐒
    U mnie dopiero 15dc i i tak mam przeczucie, że nic z tego ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 😂😂😂

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę właśnie do domu i w domku zrobię :p od razu jak wejdę zrobie bo już mi się chce tak siku że nie wytrzymam 😂

Beza27, Monika7, Agut, Ewelina26, Ola_45 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Zuzka Znajoma

Wysłany: 2 marca 2021, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam test - biel. Teoretycznie @jutro, wydaje mi się, że wszystko, poza tymi plamieniami dwa dni temu, wskazuje na punktualne przyjście @. Taki słoneczny dzień a jakoś smutek :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beza27 wrote:
    Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻‍♀️
    Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...

Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞

Alutka zrobiłaś ten test ?
    Czyli Hormony już szaleją kochana. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    A może jednak to nie 🐒
    U mnie dopiero 15dc i i tak mam przeczucie, że nic z tego ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 😂😂😂
    Nie no teraz jestem niemal pewna, że będzie okres. ;) wczoraj zerknęłam na szyjkę i okazała się już lekko otwarta. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 10:10

• Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Nie no teraz jestem niemal pewna, że będzie okres. ;) wczoraj zerknęłam na szyjkę i okazała się już lekko otwarta. ;)

Szczerze.. Ja nigdy szyjki nie sprawdzałam, bo nie wiem jak to się robi😅

f2w39jcg9uvyycdv.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ