X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
Odpowiedz

Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania

Oceń ten wątek:
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agut wrote:
    Mam testować 5.03, ale dziś juz mam sluz kawa z mlekiem, a dla mnie to zwiastun 🐒🙈😒
    Od razu stracilam nadzieje🤦🏻‍♀️

Może implantacja? :)

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialabym❤️❤️
    Alutka128 wrote:
    Może implantacja? :)

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
    Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
    W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
    Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Monika7 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    Alutka trzymam kciuki!! 🤞🤞
    Wczoraj na wieczór już nie robiłam owulaka, bo nie chciałam się nakręcać za bardzo! 😅
    W każdym bądź razie cały dzień miałam ból po lewej stronie i to okropny ból, a dziś jak ręką odjął 😅 czekamy na rezultaty😊
    Miałam się nie zapisywać, ale proszę o wpisanie mnie na testowanie 16.03🙈😊
    Wpisałam Cię 🙂 Trzymam kciuki!!

Manioka lubi tę wiadomość

🙍🏻‍♀️&🙎🏼‍♂️ 34l
    Starania od maja 2020

1 IUI - styczeń 2022, poronienie samoistne 6t5d
    2 IUI - czerwiec 2022, nieudane
    3 IUI - lipiec 2022 (29cs) -> Filip 👶💛

age.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂

weronika_weronika, Monika7, Vivian, Agut, Ewelina26, przedszkolanka:), Ola_45, Julkaaa lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Monika7 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Kochana marzec odpuszczam jezeli nie zobaczymy dwóch kresek, potrzebuję odpoczynku psychicznego i resetu do dalszej walki :D
    Rozumiem doskonale. Wiosna już tuż tuż, to może będzie też łatwiej o reset ☺️🌼

🙍🏻‍♀️&🙎🏼‍♂️ 34l
    Starania od maja 2020

1 IUI - styczeń 2022, poronienie samoistne 6t5d
    2 IUI - czerwiec 2022, nieudane
    3 IUI - lipiec 2022 (29cs) -> Filip 👶💛

age.png
  • _Hania Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alutka ja chyba widzę, bladzioch chyba mniej więcej na środku testu tak? Blisko tej kontrolnej? :-) Coś tam majaczy i oby dziś było już bez wątpliwości <3 Czekamy na test!

syn 2019
    ____

03.2021 wpadka - biochem
    06.2021 - starania czas start!
    07.2021 - biochem
    08.2021 - przerwa
    11.2021 - ?
  • EllieAdam Nowa

Wysłany: 2 marca 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olenkaqx wrote:
    Pamiętajcie dziewczyny, że robiąc owulaki patrzymy tylko na pierwszy pozytyw! Po nim 12-36h (w zależności od producenta testy i czułości testu) późnej jest prognozowana owu.
    Polecam apke Premom-można tam wrzucać zdjęcia testów i apka robi analizę kiedy był pik LH
    Tak! Ja też. Premom działa świetnie i wskazuje dla mnie każdy szczyt.

• Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? Zrobilas?😍
    Alutka128 wrote:
    Dobra, kupiłam właśnie dwa testy o czułości 10, właśnie siedzę w kawiarence bo czekam aż otworzą pocztę żebym mogła rachunki zapłacić no i korci mnie żeby iść do kibelka i jeden zrobić 😂

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • wariancja Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...

Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.

klz99vvj9pe2bh19.png

qb3c6iye83h3n4tx.png
  • Martyna33 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wariancja wrote:
    Ja zrobiłam dzisiaj rano test (26 dc), żeby sprawdzić czy mogę odstawić dupka i negatyw. Jest mi dzisiaj źle, wkurzyłam się na męża, na dziecko, na wszystko:( Marzec miał być moim miesiącem, miałam sobie zrobić prezent na urodziny. Czas chyba zakończyć starania i skoncentrować myśli w innym kierunku. Doktorat sam się nie zrobi, a terminy gonią...

Alutka trzymam kciuki za Twój cień, a Wam dziewczyny życzę powodzenia i samych dwóch kreseczek na testach.

Chyba każda z nas tu zna smak porażki i wkurzenie na cały świat.. przytulam mocno, zrób tak jak czujesz 🙏🏼 Będzie dobrze...

wariancja lubi tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Agut Koleżanka

Wysłany: 2 marca 2021, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie boje zrobic, bo tak samo juz sie mocno nastawilam, ze to bedzie ten miesiac 🙊 a dzis juz widze pi sluzie ze 🐒 sie zbliza i chyba wtedy tez bede musiala odpoczac od zagladania na forum🤦🏻‍♀️😒
    Przytulam❤️
    wariancja wrote:

wariancja lubi tę wiadomość

👫🏻29 lat
    Starania od 01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja! U mnie 29dc, piersi tylko bolą i czekam sobie na @. :)

• Beza27 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻‍♀️
    Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...

Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞

Alutka zrobiłaś ten test ?

8cs o drugiego maluszka ❤️
    14dpo beta-HCG 478,81 mIU/ml 🥹
    16dpo beta-HCG 994,05 mIU/ml 💚
    6+4 - zarodek 8,9mm i 💗
    12+6 - 6,68cm i 💗 158 ud/min
    25+2 - 810g 💙
    29+3 - 1370g 💙
    32+6 - 1940g 💙

age.png

👩🏼30l 👱🏼‍♂️32l

Mały cud 2021 ❤️ (13cs)
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Heja! U mnie 29dc, piersi tylko bolą i czekam sobie na @. :)

A może jednak to nie 🐒
    U mnie dopiero 15dc i i tak mam przeczucie, że nic z tego ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 😂😂😂

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Alutka128 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę właśnie do domu i w domku zrobię :p od razu jak wejdę zrobie bo już mi się chce tak siku że nie wytrzymam 😂

Beza27, Monika7, Agut, Ewelina26, Ola_45 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aaonxly0p.png
  • Zuzka Znajoma

Wysłany: 2 marca 2021, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam test - biel. Teoretycznie @jutro, wydaje mi się, że wszystko, poza tymi plamieniami dwa dni temu, wskazuje na punktualne przyjście @. Taki słoneczny dzień a jakoś smutek :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beza27 wrote:
    Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻‍♀️
    Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...

Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞

Alutka zrobiłaś ten test ?
    Czyli Hormony już szaleją kochana. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    A może jednak to nie 🐒
    U mnie dopiero 15dc i i tak mam przeczucie, że nic z tego ale kto nie ryzykuje ten nie pije szampana 😂😂😂
    Nie no teraz jestem niemal pewna, że będzie okres. ;) wczoraj zerknęłam na szyjkę i okazała się już lekko otwarta. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 10:10

• Manioka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2021, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladinola wrote:
    Nie no teraz jestem niemal pewna, że będzie okres. ;) wczoraj zerknęłam na szyjkę i okazała się już lekko otwarta. ;)

Szczerze.. Ja nigdy szyjki nie sprawdzałam, bo nie wiem jak to się robi😅

f2w39jcg9uvyycdv.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ