Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Szyszka90 wrote:Hej Kochane
Bo widzę, że mnie nie ma. Czy mogę prosić o dopisanie na testowanie 19 marca?
To dzień miesiączki, która mam nadzieję, że nie nadejdzie
Dziękuję :* -
Alutka128 wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam do jutra.... Głupia ja nie kupiłam dwóch testów....
https://naforum.zapodaj.net/4895795c1a9d.jpg.html
Bladzioch czy zwid?
Chyba widzę kreskę 🙈🤞🏻Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany -
Magda_Lena wrote:Dziewczyny, dobrze mówicie, trzeba spełniać swoje marzenia, iść za tym co się czuje, nie zwracać uwagi na opinie innych i na to czy czas jest odpowiedni, jeśli coś jest dla nas ważne, to nie można tego odkładać 🙌 Jesteśmy w tym razem, i jeśli bardzo się chce, to wszystko można ❤
Niemniej, zupełnie niespodziewanie i bez zaproszenia zawitała do mnie 🐒 dzisiaj jest jednak dopiero 01 dzień miesiąca, nowy cykl, nowe szanse, jajko ciągle w grze 😆
Proszę o zapisanie mnie na 27.03.
Nie komentuję wszystkiego, ale mocno Wam kibicuję, ściskam i trzymam kciuki za spełnienie marzeń ☀🧡Magda_Lena, weronika_weronika lubią tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny, nie wytrzymałam do jutra.... Głupia ja nie kupiłam dwóch testów....
Bladzioch czy zwid?
Ja też jakby coś tam widzę -
Alutka jak w pysk strzelił bladzioch nie zwid!
Chyba wreszcie po paru miesiącach na forum zaczęłam u Was dostrzegać niedostrzegalne dla ludzkiego normalnego oka kuzynów cieni cienia
Wiecie co? Pierwszy raz w trakcie starań nie mogę doczekać się okresu... 🙈 Mam mega nadzieję że przyjdzie szybciej niż powienien... Jedziemy z mężem na weekend i chce iść na termy a przecież ani z okresem ani w ciąży na termy nie pójdę -
Bladzioch czy zwid? -
Alutka, wpisałam Ci już 👻 Może jeszcze mąż skoczy Ci po drugi test na jutro rano? Bo inaczej jak my to wytrzymamy do środy? 😉
Manioka lubi tę wiadomość
-
midzia wrote:Dziewczyny, łapcie 🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠
Trzymam kciuki za wszystkie ✊🍀
Ja ci na innym wątku już dzisiaj pisałam że jak czytałam Twoj post o wirusach to zaczęłam kichać, także tego no.. 😂😂😂midzia lubi tę wiadomość
-
Alutka128 wrote:Kurcze dziewuchy dzięki, nie ma możliwości mąż jechać po kolejny bo właśnie zasnął 😁😂 zrobię w środę albo może jutro czulszy bo to był oczywiście 25 a nie 10
-
Alutka128 wrote:Jak będzie w aptece 10 to kupie, aczkolwiek mieszkam na takim zadupiu że tu jedną apteka na całą wiochę 😂
A który dc? Ile do okresu ?25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
nick nieaktualny