Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
Beza27 wrote:Chciałam iść zrobić betę to okazało się że nie było miejsca w pobliżu i szłam bardzo długo żeby zobaczyć kolejkę na 2 piętra. Więc się popłakałam i pojechałam do domu 🤷🏻♀️
Poczym się pokłóciłam z mężem bo chciał dzisiaj oddać auto do mechanika, a ja chciałam jechac o 12 jeszcze raz spróbować, więc znowu sobie popłakałam...
Wariancja przytulam mocno, czasem takie wkurzenie i oddalenie od myslenia o jednym przynosi niespodzianki 🤞
Alutka zrobiłaś ten test ?
Oj hormony Beza jak się nie uda zrobić bety to nic, testy jednoznacznie wskazują ciążę, ciesz się tym stanem. Chyba, że zależy Ci na tej becie z jakiegoś konkretnego powodu?
Ja w następnej ciąży bety chyba nie będę robić. Dla mnie to był mega stres, taki, że chyba 4 czy 5 dni po terminie @ poleciałam na USG i na szczęście pęcherzyk był już widoczny, bo wyniki bety wskazywały, że może coś być nie tak.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Oj hormony Beza jak się nie uda zrobić bety to nic, testy jednoznacznie wskazują ciążę, ciesz się tym stanem. Chyba, że zależy Ci na tej becie z jakiegoś konkretnego powodu?
Ja w następnej ciąży bety chyba nie będę robić. Dla mnie to był mega stres, taki, że chyba 4 czy 5 dni po terminie @ poleciałam na USG i na szczęście pęcherzyk był już widoczny, bo wyniki bety wskazywały, że może coś być nie tak.
Alutka czekam 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 10:20
-
Beza27 wrote:A chciałam tylko ją zobaczyć 🤪 i już kupiłam badania więc już zrobię, jakbym nie kupiła ich przez internet to chyba bym zrezygnowała 😛
Alutka czekam 🤪
Aaa, no jak już zapłacone, to trzeba zrobić na pewno będzie piękna beta
Alutka buduje napięcieBeza27 lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Alutka128 wrote:Niestety biel, jakby się uparł człowiek to by niby coś tam widział aczkolwiek to na pewno moja wyobraźnia
Nie poddaje się, następne testowanko za 2 dni -
Dziś rano mówię do męża - chyba zrobię test 8 marca w dzień kobiet, będę 9 dpo to jak będzie miało coś wyjść to wyjdzie. A on mówi do mnie - noo pewnie przecież na bank jesteś w ciąży już to co za różnica kiedy zrobisz 😂
On w to mocno wierzy i ja chyba też chcę wierzyć. Bardzo bym poszła na monitoring ale mam nie przychodzić bo lekarz mówi że widuje mnie częściej niż własną matkę i mam sobie dać spokój przez 2 miesiące bo już wszystko jest dobrze. Przez to że przesunęła mi się owu codziennie od 12 dc myślałam że to dziś i męczyłam chłopa a teraz dałam mu spokój i dziś znów czuję dziwne bóle i wydaje mi się że znów to dziś, oszaleje 😂Monika7, Limonka26, Julkaaa lubią tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Dziś rano mówię do męża - chyba zrobię test 8 marca w dzień kobiet, będę 9 dpo to jak będzie miało coś wyjść to wyjdzie. A on mówi do mnie - noo pewnie przecież na bank jesteś w ciąży już to co za różnica kiedy zrobisz 😂
On w to mocno wierzy i ja chyba też chcę wierzyć. Bardzo bym poszła na monitoring ale mam nie przychodzić bo lekarz mówi że widuje mnie częściej niż własną matkę i mam sobie dać spokój przez 2 miesiące bo już wszystko jest dobrze. Przez to że przesunęła mi się owu codziennie od 12 dc myślałam że to dziś i męczyłam chłopa a teraz dałam mu spokój i dziś znów czuję dziwne bóle i wydaje mi się że znów to dziś, oszaleje 😂
Jak Ci faceci są pewni swoich działań U mnie to samo, w okres wielkie zdziwienie: ale jak to, przecież miałaś już być w ciążyStarania o 2 maluszka od 01.2021
-
Dastiny wrote:Dziś rano mówię do męża - chyba zrobię test 8 marca w dzień kobiet, będę 9 dpo to jak będzie miało coś wyjść to wyjdzie. A on mówi do mnie - noo pewnie przecież na bank jesteś w ciąży już to co za różnica kiedy zrobisz 😂
On w to mocno wierzy i ja chyba też chcę wierzyć. Bardzo bym poszła na monitoring ale mam nie przychodzić bo lekarz mówi że widuje mnie częściej niż własną matkę i mam sobie dać spokój przez 2 miesiące bo już wszystko jest dobrze. Przez to że przesunęła mi się owu codziennie od 12 dc myślałam że to dziś i męczyłam chłopa a teraz dałam mu spokój i dziś znów czuję dziwne bóle i wydaje mi się że znów to dziś, oszaleje 😂 -
Haha, udana jestes🙈😆 ale podziwiam i zazdroszcze, ze chlop Twoj jest tak wciagniety w to:) moj maz uwaza, ze wystarczy na razie spontaniczny ❤️ Bo on nie lubi presji czuc, a ja troche ja robie w okolicach owulacji i wtedy jestem rozczorowana jak mi odmawia😒 ale on praktycznie tylko w weekendy umie sie zrelaksowac🙈Dastiny wrote:Dziś rano mówię do męża - chyba zrobię test 8 marca w dzień kobiet, będę 9 dpo to jak będzie miało coś wyjść to wyjdzie. A on mówi do mnie - noo pewnie przecież na bank jesteś w ciąży już to co za różnica kiedy zrobisz 😂
On w to mocno wierzy i ja chyba też chcę wierzyć. Bardzo bym poszła na monitoring ale mam nie przychodzić bo lekarz mówi że widuje mnie częściej niż własną matkę i mam sobie dać spokój przez 2 miesiące bo już wszystko jest dobrze. Przez to że przesunęła mi się owu codziennie od 12 dc myślałam że to dziś i męczyłam chłopa a teraz dałam mu spokój i dziś znów czuję dziwne bóle i wydaje mi się że znów to dziś, oszaleje 😂👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Manioka wrote:Eii to znowu ja🙈
Zrobiłam ostatniego owulaka, bo już nie mam😂
Proszę mi wyjaśnić te cuda😅
po pierwszym pozytywnym teście nie powtarza się ich. Ja miałam tak samo, w dniu owulacji był pozytywny, a dzień po niej jeszcze ciemniejszy, mimo, że wiem, że owulacja już była. a masz jakieś objawy owulacji?Manioka lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Alutka128 wrote:Niestety biel, jakby się uparł człowiek to by niby coś tam widział aczkolwiek to na pewno moja wyobraźnia
Nie poddaje się, następne testowanko za 2 dni
no poka, może coś wypatrzymy chyba, że minął już czas ważności.
Kurka a ja się tak waham, robić jutro ten test? 8 dni po owulacji, nawet galerie przeglądałam jakie testy miały dziewczyny w 8dpo i całkiem całkiem te kreseczki. Wiadomo, że jak później było zagnieżdżenie to nie wyjdzie, ale jakoś wisi to nade mną i chciałabym mieć za sobąsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:po pierwszym pozytywnym teście nie powtarza się ich. Ja miałam tak samo, w dniu owulacji był pozytywny, a dzień po niej jeszcze ciemniejszy, mimo, że wiem, że owulacja już była. a masz jakieś objawy owulacji?
Wczoraj miałam wielki ból lewej strony. Dziś mnie ćmi cały czas też lewa strona. Myślę tylko czy ten z 14dc jest już pozytywny czy jeszcze negatywny?
To moje pierwsze owulaki i nie mam zielonego pojęcia jak do tego podejść.. -
Manioka wrote:Wczoraj miałam wielki ból lewej strony. Dziś mnie ćmi cały czas też lewa strona. Myślę tylko czy ten z 14dc jest już pozytywny czy jeszcze negatywny?
To moje pierwsze owulaki i nie mam zielonego pojęcia jak do tego podejść..
Moim zdaniem jest pozytywny, więc od 14 dc w ciągu 24-36 h może nastąpić owulacja. Niesety testy nie dają pewności, że ona nastąpi, dlatego dałabym się porwać wirowi starań i działała co dwa dni
Ale obserwuj się, może poczujesz owulacje Chyba, że była wczoraj jak czułaś ten bólWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 11:58
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Moim zdaniem jest pozytywny, więc od 14 dc w ciągu 24-36 h może nastąpić owulacja. Niesety testy nie dają pewności, że ona nastąpi, dlatego dałabym się porwać wirowi starań i działała co dwa dni
Ale obserwuj się, może poczujesz owulacje Chyba, że była wczoraj jak czułaś ten ból
Mój to się już tak porwał, że ja mam dość a nie on😂😂🙈
Zobaczymy co z tego wyjdzie😊
Liczę jednak na to, że zobaczę też dwie kreski, ale już na innym teście 🙏
W każdym bądź razie staram się nie nakręcać 😂 -
Ladinola wrote:Nie no teraz jestem niemal pewna, że będzie okres. wczoraj zerknęłam na szyjkę i okazała się już lekko otwarta.
Ja nie potrafię rozpoznać czy otwarta czy zamknięta 🤷♀️za to u mnie wczoraj była strasznie nisko .Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo "