Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManioka wrote:Mnie przed 🐒 śluz zanika😊 jest tylko uczucie takiego mokrego czegoś, ale nie ma nic na bieliźnie 😊
-
Ladinola wrote:Też macie "nawał" śluzu tuż przed 🐵? Bo ja tak sobie próbuje przypomnieć czy tak miewam zawsze czy nie. 🤔 Tak to jest jak się kompletnie nie analizuje i nie zapisuje objawów śluzów itp. 😂
Ja nie pamiętam, ale kobiety rożnie mają, czasami nawet przed okresem pojawić się może 'płodny śluz' a najlepsze, że nawet jedna kobieta może mieć jakieś różnice w cyklu, ale każda anomalia może świadczyć że coś się dzieje:-)syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Manioka wrote:No ja byłam w szoku jak zrobiłam test po tak długim czasie i wyszedł pozytyw😂 jakby mi ktoś w łeb przywalił 😂
I jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to wtedy zaczęły się objawy😂😂
Ja po pozytywnym teście przestałam jeść suszone pomidory :p a potem mdłości, wymioty... nie dało się nie zauważyć, że jestem w ciążyManioka lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Ja nie pamiętam, ale kobiety rożnie mają, czasami nawet przed okresem pojawić się może 'płodny śluz' a najlepsze, że nawet jedna kobieta może mieć jakieś różnice w cyklu, ale każda anomalia może świadczyć że coś się dzieje:-)
-
_Hania wrote:Ja po pozytywnym teście przestałam jeść suszone pomidory :p a potem mdłości, wymioty... nie dało się nie zauważyć, że jestem w ciąży
Ja do tej pory nie zjem ryby z puszki w sosie pomidorowym 😂😂
A mdłości miałam tylko parę dni przed ślubem to się śmiałam, że z jednej strony będzie trzymał mnie mąż a w drugiej ręce będę trzymać zamiast bukiet to miednice😂😂
A drugi raz to jak robiłam sobie spaghetti na obiad, bo miałam ochotę.. Ale jak poczułam zapach mięsa mielonego które się smażyło to wyłączyłam to szybko i wylądowałam w toalecie 😂😂 -
Ja mam identycznie!🙊 zeswirowac mozna🤦🏻♀️ Plus ja,w okolicach cyklu, jak maz nie chce, to od razu placze po kątach🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😆NataliaGie wrote:No liczę na to :p robię krok do przodu 😁
A co do facetów to mój nic nie pyta, nic nie wnika, nigdy mi nie mówi ale dzisiaj jesteś jakaś inna w środku ...
seks to seks :p
Tylko ja świruje i odświeżam forum co 2 godziny :p od jakiegoś czasu badam śluz , nawet już po owulacji ( nie wiem po co )
Tez bym chciała mieć podejście jak on, ale trochę za długo to trwa.
W ogóle to ja nie wiem, czy tylko ja tak mam czy my wszystkie ... (kobieta zmienna jest )
Poczatek cyklu mówię a mam wyjebane, będzie co będzie ... przychodzi owulacja o kurde teraz trzeba działać , a potem odliczanie dni do okresu jakby nie wiem co to było. Tak mi się często zmienia .. i jak ktoś mówi „wyluzuj, to na pewno zadziała „ No ale jak ... jak ja dziś wyluzuje to jutro wszystko może się zmienić . Nie przetrwałam nigdy całego cyklu na wyjebce 🤔👫🏻29 lat
Starania od 01.2021 -
Agut wrote:Ja mam identycznie!🙊 zeswirowac mozna🤦🏻♀️ Plus ja,w okolicach cyklu, jak maz nie chce, to od razu placze po kątach🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😆
Ja tez ! 🤣 a już w tym cyklu to takie ostre słowa poleciały, ze później trochę kaca moralnego miałam :p takiej złości to jeszcze u mnie nie było. Oby było warto Haha
Agut lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
_Hania wrote:Dzień przed testem przy wstawaniu z kanapy poczułam dziwny ból, taki zakwasowy właśnie w podbrzuszu i powiedziałam mężowi, że rano leci po test :p
Co to jest zakwasowy ból ?
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
nick nieaktualny
-
NataliaGie wrote:Co to jest zakwasowy ból ?
Tak, jak napisała Ladinola. Taki jak po ćwiczeniach jest. Jak zapomnisz, że masz zakwas i szybko ruszysz to te jest taki mocniejszy ból. Ale to była jednorazowa akcja
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Manioka wrote:Rozerwie mi dziś jajnika... 😒
może tam coś się dzieje? Który masz dzień cyklu, bo się pogubiłam.Manioka lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Agut wrote:Jak mogę ustawić sobie informacje w stopce, tak jak u Was? (Ile mam lat, ile cs, itd .)
W ustawieniach, w 'społeczność' możesz dodać podpis, zdjecie itpAgut lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:W ustawieniach, w 'społeczność' możesz dodać podpis, zdjecie itp
Agut lubi tę wiadomość
-
Człowiek wraca z pracy i znowu tyle stron do nadrobienia 😄
Ja dalej nie wiem o co chodzi z moim wykresem. Patrzę i nie rozumiem, czemu te temperatury po okresie takie wysokie. Czuję się jak przed @ a nie po. Dalej wzdęta i nabrzmiałe piersi. To chyba nie wina stymulacji, bo brałam już ten lek i wcześniej nic takiego się nie działo ...
Jutro mam w końcu monitoring, ale jakieś złe przeczucia mam 😔Limonka26 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
nick nieaktualnyMorgana wrote:Człowiek wraca z pracy i znowu tyle stron do nadrobienia 😄
Ja dalej nie wiem o co chodzi z moim wykresem. Patrzę i nie rozumiem, czemu te temperatury po okresie takie wysokie. Czuję się jak przed @ a nie po. Dalej wzdęta i nabrzmiałe piersi. To chyba nie wina stymulacji, bo brałam już ten lek i wcześniej nic takiego się nie działo ...
Jutro mam w końcu monitoring, ale jakieś złe przeczucia mam 😔Morgana lubi tę wiadomość
-
Madżi88 wrote:NAC ile brać.. bo że od 3dc do 7dc to wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2021, 17:38
-
anka wrote:Trzeba myśleć pozytywnie
Chyba wolę pozytywnie się zaskoczyć, niż mocno rozczarować.
Mózg podpowiada, że coś jest nie tak, ale znowu serce próbuje bronić, że może te moje objawy to jednak są dobre? Może to znaczy, że te moje jajniki się z końcu rozruszają?
Ale jutro dopiero 9dc, więc jestem nastawiona, że też nie wiele może jeszcze być widać.33l. ♀ ➥PCOS -
Ladinola wrote:Też macie "nawał" śluzu tuż przed 🐵? Bo ja tak sobie próbuje przypomnieć czy tak miewam zawsze czy nie. 🤔 Tak to jest jak się kompletnie nie analizuje i nie zapisuje objawów śluzów itp. 😂