Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
Odpowiedz

Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania

Oceń ten wątek:
  • beamyx Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2021, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, teraz czas na Wasze kreseczki ❤️❤️

Monika7 lubi tę wiadomość

4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️
  • beamyx Ekspertka

Wysłany: 3 marca 2021, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika7 wrote:
    Jest jest jest!!! Wspaniale 😊 Gratulacje!
    ❤️

4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️
  • Halmaanam Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2021, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, ale dajecie nadzieję na ten miesiąc :D ! Gratuluje 💕 ja drugi cykl z rzedu mam totalnie inne objawy po owulacji niż zwykle ... piersi zero totalnie, może troszkę powiekszone, ale za to wzdeta jestem tak ,że zaraz odlece ... 😅 w ogóle... mam wrażenie, że jajniki zaczęłam czuć przed okresem dopiero kiedy zaczęłam się starać o ciążę :P wcześniej jakby ich nie było 🙈

beamyx, Monika7, Limonka26 lubią tę wiadomość

• Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie owulacja musiała być jakaś cholernie mocna, bo mnie tak wysyfiło na twarzy, że masakra a nie mam z tym większych problemów🤦‍♀️
    Oprócz tego boli mnie macica ale to dopiero 16dc więc nic się jeszcze tam takiego nie może dziać 😊
    A tak jak pisałam wcześniej rozmyślanie i załamanie depresyjne 🤦‍♀️🙈😂

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Ester Koleżanka

Wysłany: 3 marca 2021, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina, beamyx gratulacje!!! ale super! 😍

Ja zaczynam mieć wątpliwości czy miałam wogole owulacje... zawsze bolały mnie piersi po owulacji, a teraz nic. Dodatkowo temperatury jakieś niskie. Co prawda dopiero rozpoczęłam przygodę z mierzeniem temperatury i w nocy brałam lek przeciwbólowo-przeciwgorączkowy bo dopadło mnie jakieś zapalenie pęcherza chyba że zasnąć nie mogłam 😢 niby wiem, że nie powinnam się tym martwić ale jakoś smutno mi się patrzy na te moje temperatury 😂 ale chce sobie wyrobić nawyk.

beamyx lubi tę wiadomość

• Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ester wrote:
    Ewelina, beamyx gratulacje!!! ale super! 😍

Ja zaczynam mieć wątpliwości czy miałam wogole owulacje... zawsze bolały mnie piersi po owulacji, a teraz nic. Dodatkowo temperatury jakieś niskie. Co prawda dopiero rozpoczęłam przygodę z mierzeniem temperatury i w nocy brałam lek przeciwbólowo-przeciwgorączkowy bo dopadło mnie jakieś zapalenie pęcherza chyba że zasnąć nie mogłam 😢 niby wiem, że nie powinnam się tym martwić ale jakoś smutno mi się patrzy na te moje temperatury 😂 ale chce sobie wyrobić nawyk.

No ja też nie jestem pewna czy ją miałam 😅 Mam nadzieję, że jednak była bo to co mam na twarzy to ludzkie pojęcie przechodzi 😂
    Jeszcze tylko 2 tygodnie i albo mnie zaleje, albo nie 😂

Ester lubi tę wiadomość

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje pięknie wysikanych dwóch kreseczek, na prawdę ładnie się ten marzec zaczął, od razu widać, że wiosna idzie :D

U mnie dzisiaj już 21 dzień cyklu i teoretycznie miałam testować dopiero za tydzień ale tak jak myślałam, nie wytrzymam i będę testować piątek/sobota. Będzie to jakiś 10dpo więc co by nie było, wyjdzie. Tym bardziej, że ja od razu z grubej rury lecę i idę na betę. Sikańca w razie w zrobię na pamiątkę :D

Manioka, Monika7, beamyx, Magda_Lena lubią tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷
    Aniołek - 03.2021r. (5+0) - 2cs 🤍

age.png
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Dziewczyny gratulacje pięknie wysikanych dwóch kreseczek, na prawdę ładnie się ten marzec zaczął, od razu widać, że wiosna idzie :D

U mnie dzisiaj już 21 dzień cyklu i teoretycznie miałam testować dopiero za tydzień ale tak jak myślałam, nie wytrzymam i będę testować piątek/sobota. Będzie to jakiś 10dpo więc co by nie było, wyjdzie. Tym bardziej, że ja od razu z grubej rury lecę i idę na betę. Sikańca w razie w zrobię na pamiątkę :D

W takim razie trzymam kciuki!🤞
    10 dni po owu test powinien już wyjść?

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle to od owulacji codziennie boli mnie podbrzusze. 5dpo byłam wręcz gotowa już wziąć jakąś nospę, a jestem z tych, co tabletka jest na prawdę ostatecznością, bo wolę głupia męczyć się z bólem niż ulżyć tabletką...
    także w głowie już sobie nakręcam, że może to była jakaś implantacja zarodka :P

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷

age.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    W takim razie trzymam kciuki!🤞
    10 dni po owu test powinien już wyjść?

Przy synku wyszedł mi już 9dpo i to wcale nie z porannego moczu tylko około 19 robiłam wtedy ten test, dzień później byłam na becie i była prawie 22

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷

age.png
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    W ogóle to od owulacji codziennie boli mnie podbrzusze. 5dpo byłam wręcz gotowa już wziąć jakąś nospę, a jestem z tych, co tabletka jest na prawdę ostatecznością, bo wolę głupia męczyć się z bólem niż ulżyć tabletką...
    także w głowie już sobie nakręcam, że może to była jakaś implantacja zarodka :P

No właśnie mnie też coś tam podbrzusze pobolewa, ale staram sobie nic nie wkręcać.. 😅
    Staram się, ale nie zawsze to wychodzi 🤦‍♀️

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Przy synku wyszedł mi już 9dpo i to wcale nie z porannego moczu tylko około 19 robiłam wtedy ten test, dzień później byłam na becie i była prawie 22

Kurcze.. Kusisz żeby wykonać test wcześniej 😁
    Ale będę się bronić jak najdłużej przed tym 😂

sallvie lubi tę wiadomość

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    No właśnie mnie też coś tam podbrzusze pobolewa, ale staram sobie nic nie wkręcać.. 😅
    Staram się, ale nie zawsze to wychodzi 🤦‍♀️

Przy staraniach zazwyczaj nigdy nie wychodzi :D
    Chociaż u mnie w tym cyklu wyjątkowo żadnych objawów po owulacji poza tym codziennym bólem podbrzusza, no i może to też dobry objaw, że jest brak objawów :D
    Bo ostatnimi czasy miałam na koniec cykli takie objawy, że za każdym razem zastanawiałam się czy nie ciąża, nawet jak się nie staraliśmy :D

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷

age.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    Kurcze.. Kusisz żeby wykonać test wcześniej 😁
    Ale będę się bronić jak najdłużej przed tym 😂

Ja też się staram wytrzymać jak najdłużej :D
    Ale z natury jestem dość ciekawską osobą i jest cholernie ciężko żyć w niewiedzy :D

Manioka lubi tę wiadomość

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷

age.png
  • Martyna33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sallvie, Manioka nie chce gasić waszego zapału, ale brzuch po owulacji często boli jak jest ładny progesteron, sama często tak mam :)

Manioka, sallvie lubią tę wiadomość

25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
    10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
    19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia
  • Ester Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    No ja też nie jestem pewna czy ją miałam 😅 Mam nadzieję, że jednak była bo to co mam na twarzy to ludzkie pojęcie przechodzi 😂
    Jeszcze tylko 2 tygodnie i albo mnie zaleje, albo nie 😂

Chciałabym powiedzieć, że dwa tygodnie szybko minął, ale wiadomo, że będą się ciągnęły 😂 jesteśmy w tym razem 🤞😂

• Manioka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sallvie wrote:
    Przy staraniach zazwyczaj nigdy nie wychodzi :D
    Chociaż u mnie w tym cyklu wyjątkowo żadnych objawów po owulacji poza tym codziennym bólem podbrzusza, no i może to też dobry objaw, że jest brak objawów :D
    Bo ostatnimi czasy miałam na koniec cykli takie objawy, że za każdym razem zastanawiałam się czy nie ciąża, nawet jak się nie staraliśmy :D

A może akurat strzeliliście dobrze🙂
    Ja tak w środku mam uczucie lekkiego stresu i ekscytacji jakby się miało coś stać, wydarzyć🤦‍♀️
    Ale to pewnie tylko głupie nakręcanie siebie 😁

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martyna33 wrote:
    Sallvie, Manioka nie chce gasić waszego zapału, ale brzuch po owulacji często boli jak jest ładny progesteron, sama często tak mam :)

Co ma być to będzie 😁
    Zajdę w ciążę to będę się cieszyć, nie zajdę to się załamie 😂😂
    Innego scenariuszu nie przewiduje😂

sallvie, Monika7, Magda_Lena lubią tę wiadomość

f2w39jcg9uvyycdv.png
  • sallvie Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manioka wrote:
    A może akurat strzeliliście dobrze🙂

Przekonamy się za kilka dni.
    Ofkors wątpię już w zobaczenie dwóch kresek po pierwszym nieudanym cyklu
    i nastawiam się na długie starania jak przy pierwszej ciąży :D ( taki typ człowieka )

👩 97' , 👨 96'

04.2017r. (37+1) - 25cs🩷
    01.2019r. (37+0) - 1cs 💙
    11.2021r. (34+6) - 3cs 🩷

age.png
  • Manioka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2021, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ester wrote:
    Chciałabym powiedzieć, że dwa tygodnie szybko minął, ale wiadomo, że będą się ciągnęły 😂 jesteśmy w tym razem 🤞😂

To trzymamy za siebie wzajemnie kciuki🤞😅
    Mnie się dwa razy bardziej dłużyć będą, bo wracam na jakiś czas do Polski do rodziców, których widziałam ostatni raz ponad 7 miesięcy i już się doczekać nie mogę 😊

Ester lubi tę wiadomość

f2w39jcg9uvyycdv.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ