Marcowe testowanie - plenerowe starania wróżą listopadowe rozwiązania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwelina26 wrote:Dziewczyny temp skoczyła i z tego powodu zrobiłam test 😱 nie spodziewałam się tego 😮.
To moja 4 ciąża może chociaż ta będzie szczęśliwa🙏
Nie za jasną ta kreską na 13 dpo ? Na żywo trochę lepiej wygląda.
Z objawów to ja nic za bardzo nie mam 🤷♀️ale tak jak sobie dziś na spokojnie myślę to ostatnio zasypiam około 20 😉same oczy mi się zamykały .Parę dni po owu miałam straszną ochotę na kapustę kiszoną i oczywiście kupiłam cały worek a sok zlałam do pojemniczka i piłam go przez parę dni bo tak mi smakował ,ugotowałam ogórkówą i jem ją codziennie od 3 dni 😉.Wczoraj czy nawet przed wczoraj odezwały się moje jajniki które zazwyczaj na początku ciąży kłują przy gwałtowniejszych ruchach tym razem to odczycie pojawiało się rzadziej i mniej intensywniej niż poprzednim razem .Wczoraj rano w pracy dosyć mocno pobolewał okresowo brzuch. Piersi właściwie nic nie bolą, może są trochę bardziej napięte i mam takie ,,uczucie" 🤔czasem coś zakuje .
Na razie staram się myśleć o tym wszystkim jak naj mniej i nie analizować .Ewelina26 lubi tę wiadomość
-
Ewelina26 wrote:
Ewelina jak dla mnie piękna kreska a po cichu Ci kibicowałam w tym cyklu
Teraz już na pewno będzie wszystko dobrze ! 🤞😁
Ewelina26 lubi tę wiadomość
👩🏼Ja 33🧔 On prawie 38
Dieta od początku grudnia, mimo ze oboje jesteśmy szczupli
Suple:aspiryna75, kwas foliowy, b12, koenzym q10+plastry borowinowe przed owulacja -
Ja też nie wytrzymałam i zrobiłam test, i mamy ⏸ 🙏🏻 Jeszcze w to nie umiem uwierzyć, euforia i strach zarazem. Jednakże same pozytywne myśli 😊🙏🏻
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2021, 08:07
Martyna33, Agut, sallvie, Beza27, Magda_Lena, abrakadabra, Ester, Morgana, Sendi94, Natalia1992, Otter, Monika7, wariancja, Just, Vivian, Nikodemka, Ladinola, Ewelina26, jo_ana, weronika_weronika, Niebieska Gwiazda, Gizmo 11 lubią tę wiadomość
4.11.2021 ❤️🙏🏻 Nasz wymarzony Cud ❤️ -
beamyx wrote:
beamyx lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2023, 18:42
beamyx, Ewelina26 lubią tę wiadomość
-
Jest jest jest!!! Wspaniale 😊 Gratulacje!
beamyx lubi tę wiadomość
-
Limonka26 wrote:Olenkaqx a Ty jak tam, robiłaś sikańca?
-
Ale pięknie! Gratulacje dziewczyny, piękne kreski! 🍀
To co, takim tempem to marzec ma 31 dni =31 ⏸️ 😁 albo i więcej!beamyx, Magda_Lena lubią tę wiadomość
-
Ewelina26 wrote:Dziewczyny temp skoczyła i z tego powodu zrobiłam test 😱 nie spodziewałam się tego 😮.
To moja 4 ciąża może chociaż ta będzie szczęśliwa🙏
Nie za jasną ta kreską na 13 dpo ? Na żywo trochę lepiej wygląda.
Z objawów to ja nic za bardzo nie mam 🤷♀️ale tak jak sobie dziś na spokojnie myślę to ostatnio zasypiam około 20 😉same oczy mi się zamykały .Parę dni po owu miałam straszną ochotę na kapustę kiszoną i oczywiście kupiłam cały worek a sok zlałam do pojemniczka i piłam go przez parę dni bo tak mi smakował ,ugotowałam ogórkówą i jem ją codziennie od 3 dni 😉.Wczoraj czy nawet przed wczoraj odezwały się moje jajniki które zazwyczaj na początku ciąży kłują przy gwałtowniejszych ruchach tym razem to odczycie pojawiało się rzadziej i mniej intensywniej niż poprzednim razem .Wczoraj rano w pracy dosyć mocno pobolewał okresowo brzuch. Piersi właściwie nic nie bolą, może są trochę bardziej napięte i mam takie ,,uczucie" 🤔czasem coś zakuje .
Na razie staram się myśleć o tym wszystkim jak naj mniej i nie analizować .
Wow ! Gratulacje 😊💓
Dobrze pamiętam że miałaś dość spory pęcherzyk graffa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny