METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się po dłuuugim urlopie
Alicja92 gratulacje! Odezwij się, pochwal
Ja z naładowanymi do pełna bateriami wracam do gry:-) Od przyszłego cyklu zaczynamy stymulację i walczymy dalej, intensywnie ale krótko, bo tylko do końca roku, nareszcie mam decyzję męża odnośnie adopcji! - zdecydował, że jak do końca roku się nie uda to zaczynamy procedurę. Powiedziałam o tym lekarzowi, czułam, że zepsułam mu tym humor, nie chce wnikać dlaczego, może wierzy w nas, a może smutno mu bo straci pacjentkę. Kolejną wizytę mam dopiero w październiku zobaczymy co będzie :-0KMK, mik82, Bratek, Adelo, majeczka87, ara, Anulkaa lubią tę wiadomość
-
Zapraszam na moją stronę i bloga https://www.facebook.com/mojeendolife?__nodl
Od taka odskocznia dla mnie
Trzymajcie się ciepło i nie poddajcie się!
ASIAK gratuluję odważnej decyzji i tak trzymam kciuki jeszcze za swoje, do końca roku może wiele się wydarzyćmajeczka87 lubi tę wiadomość
"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl -
Witaj Arturowa Są tu dziewczyny z podobnym problemem, model Creighton jest bardzo ważny mimo że dotyczy poniekąd tylko Ciebie. Po takich obserwacjach może jeszcze wiele innych rzeczy się wyjaśnić. Niech wypowiedzą się dziewczyny, które mają, miały problem z nasieniem. Powodzenia Wam życzę
majeczka87 lubi tę wiadomość
"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl -
hejcia babeczku Asiak witamy w gronie staraczek ponwnie to piekna decyzja z adopcja moze tez ta bedzie ze troszke dzieki niej zajdziesz w ciaze
Dziewczyny jak zapisać w karcie mnóstwo białego nierozciagliwego śluzu?
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:hejcia babeczku Asiak witamy w gronie staraczek ponwnie to piekna decyzja z adopcja moze tez ta bedzie ze troszke dzieki niej zajdziesz w ciaze
Majeczka moja decyzja o adopcji została podjęta już dawno, natomiast czekałam tylko na mojego męża... Decyzja nie została podjęta "dla zajścia w ciąże", decyzja została podjęta po to żeby skończyć raz na zawsze to całe "staranie o dziecko" i żeby móc cieszyć się macierzyństwem, bo bedę kiedyś matką! Nie ukrywam,że się boję, ale też nie nastawiam się że kiedykolwiek zajdę w ciąże, nie umiem już chyba w to wierzyć, ale tez już przestałam się tym martwic.KMK, Ewosińska lubią tę wiadomość
-
arturowa wrote:Witam
Dziewczyny piszę u was bo mam pytanie...
Orientuje się może któraś z was, czy naprotechnologia pomaga również przy problemie męskim?
-
nick nieaktualnyAsia witaj po urlopie, super ze naładowalas akumulatory!
Arturowa u nas jest problem męski i nasz naprodoktorek odsyła nas do androloga
Trochę byłam rozczarowana na początku, że nic nam nie proponuje sam, ale dziewczyny z wątku a szczególnie KMK mnie naprostowaly. Tylko, że u nas jest konkretna przyczyną słabego nasienia, nie wiem jak to u was wygląda? Na pocieszenie powiem, że zwykle witaminy potrafiły całkiem fajnie poprawić wyniki męża. Naprodoktorek poleca nam teraz proxeed ale mąż po profertilu miał gorsze parametry wiec nie zdecydowaliśmy się na to
Bierze zestaw dla mężczyzn centrum. Lekarz sprawdził tez, czy nie ma żylaków. Jak potrzebujesz coś więcej wiedzieć to pisz, odpowiem