METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolencja wrote:raz tak zrobiłam od przodu do tyłu i naderwałam sobie kawałek mniejszej wargi:/ no nie potrafię sie tam trzeć od zadu- za duży zad mam- nie sięgam dobrze;)
popróbuję
i wogóle jestem ciekawa jak mi powiedzą ze podejrzewają nietolerancje to co da się z tym zrobić? nie mam wolnych 2 tys na badanie nietolerancji:/
cały czas masz 4? na początek możesz odstawiać metodą prób i błędów niektóre produkty,
co do obserwacji i wyglądu śluzu to jak chcesz to mogę przesłać Ci na maila zdjęcia, które dała mi moja instruktorka
a odnośnie podcierania to czy w naprotechnologi czy nie, higieniczniej jest od przodu do tyłu
jeśli nie czujesz lubrykacji=śliskości to może nie masz po prosty takiego śluzu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 21:21
-
ja że tak powiem po stolcu, reką od tylu sobie przejezdzałam od pochwy do tylu, nie musisz od samej cewki. A potem jeszcze raz od cewki do tylu, reka z przodu. i PCZASZ CZY CZUJESZ POSLIZG CZY NIE;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyolencja wrote:Byc moze.jem codziennie siemie,pije 3l wody i jem srodki na rozrzedzenie
Jeden dzien w cyklu mam plodny sluz ciagnacy sie ale przez reszte nie mam zadnego poslizgu,nie wiem czy to dobrze czy zle -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja na pewno po owulacji i kolejny raz mam dziwny śluz - już pisałam o tym, że mi się zwykle pokrywał ból owulacyjny z owulacją (czyli teoretycznie 11 dc 8KY x2) potem: 12 dc 8 C x2, 13 dc 10 C/K z B czyli jak to zapisać? 10 C/K VLB x1? 14 dc 6CP, 15 dc 4, 16 OAD, 17 dc 8YC x3, 18 dc 4WC AD, dziś 19 dc znowu 6CYP - stosuję luteinę, ale dziś rano nie, bo zapomniałam. O czym taki śluz może świadczyć? Infekcja? Czy pozostałość po luteinie? Choć wtedy to bardziej 4WKC takie na zmianę z P - nie wiem, który zaznaczać powinnam.
olencja ja NIGDY nie mam lubrykacji. Z tego co pamiętam, to przy żadnej z czterech ciąż w trakcie owulacji nie miałam, ale wtedy się creightonem nie obserwowałam, ale jakoś do zapłodnienia dochodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 23:05
-
nick nieaktualny
-
Niczkka wrote:Dziewczyny i ja mam problem, jestem generalnie na końcówce cyklu i na wkładkami pojawia się kremowy śluz, raczej suchy i nie lepki, ale wkładka higieniczna jest wilgotna, jak zaznaczyć to na karcie i jak opisać?
Co to w ogóle może oznaczać?Niczkka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niczkka wrote:Dziewczyny i ja mam problem, jestem generalnie na końcówce cyklu i na wkładkami pojawia się kremowy śluz, raczej suchy i nie lepki, ale wkładka higieniczna jest wilgotna, jak zaznaczyć to na karcie i jak opisać?
Co to w ogóle może oznaczać?
-
olencja nie łączysz zmniejszenia liczby plodnych dni z jakims nowym lekiem lub ziółkiem? mi np wiesiolek nie sluzyl i zmniejszal ilosc dni plodnych. Notuj sobie kiedy jakie leki i suplementy bierzesz;)