METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
olencja wrote:dalas rade sama wstrzyknac? ja go mam w lodowce i za chiny nie zrobie sobie sama:( mam traume, nie moge sama soie nic takiego zrobic:(
A z tym sluzem to juz dziewczyny pisały, że w takiej sytuacji o której piszesz po peaku na początku biały dzidziuś, potem instruktor da zołte znaczki, a Maczek ma nawet na zielone pozwolenie Ja na razie daje biale dzidziusie
Niczkka peakowy, to bardzo rozciągliwy i/lub przeźroczysty i/lub z lubrykacja.
Edit: olencja w tym samym czasie pisałyśmyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:38
-
olencja wrote:ok,ale 6 GY nie jest pikowy wiec moze nie powinnam dawac bialego dzidziusia? ja wogole po omacku strzelam z tymi naklejkami, wzorujac sie na wykresach z ksiazki
olencja, Irma1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlka coś mi się wydaje że obie musimy udać sie do instruktorki bo bez tego chyba nie ogarniemy tego po piracku zastanawiam się czy to nie bedzie w jakimś sensie w moim przypadku strata czasu, bo teraz się obserwuje a potem i tak bede musiała od nowa z instruktorką wszystko robic
-
No dziewczyny ja też próbowałam bez instruktora, ale to chyba bez sensu, za duzo watpliwości miałam (choć archeolog mi pomagała), ale dowiedziałam sie, że np. nie zaznacza się 4 PC, tylko samo P bez cyferek jak nierozciągliwy (z resztą Maczek mi to pisała też ), Niczka chyba nie pisze się 2W jak już obserwujesz 8/10 KL, bo masz wpisać najbardziej płodny, to po co Ci to 2W? Ale to może bardziej doświadczone się wypowiedzą
Ja też chciałam po piracku, ale bałam się, że po prostu źle coś sama zinterpretuje i co mi z takich obserwacji przyjdzie, jak mnie potem lekarz nie zdiagnozuje dobrze, bo głupoty w karcie bedą? -
nick nieaktualny
-
Ewosińska wrote:Czy jest tu ktoś, kto sam podaje sobie Pregnyl? Jaką igłą?
-
majeczka-tak, to wypadnie jakoś w maju.
Lekarz, który podałby mi ten zastrzyk-jest na urlopie(to lekarz mojej siostry, nie napro, ale spoko), a w innych miejscach nie chcą mi podać bez skierowania.Opole jednak jest jakieś dziwne, stwierdzam po raz kolejny!
Zastrzyk poda mi mama, zadzwonię jedynie do pielęgniarki od naprodoktorka, żeby zapytać o nr igły itp." Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoim zdaniem dziewczyny skoro macie dylematy jakie znaczki nakleić to może po prostu nie przyklejajcie zadnych, prowadźcie tylko obserwacje, wypełniajcie tabelki i już, a jak w końcu pojdziecie do instruktora to wtedy Wam pomoze podjąć decyzje, jakies podstawy macie więc będziecie już miały z czym isc nawet bez naklejek
jak macie sluz 8/10KL i dodatkowo tego dnia pojawi się też 2W to uważam że warto zapisac to i to, ponieważ śluz 2W często się powtarzający może świadczyć o jakiś bakteriach
a co do pregnylu to najczęściej jest podawany na pęknięcie pęcherzyka ale ja miałam podawany już po peaku w celu podniesienia poziomu estradiolu i progesteronuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 18:50
-
nick nieaktualnyAneczka80 wrote:Ja zapisuję najbardziej płodny objaw z danego dnia. Czyli Jeśli było w ciągu dnia 8/10KL i jeszcze 2W to zapiszę 10KL.
ja tylko mówię, że jak sluz 2W często się pojawia to też warto to zapisywać bo to może swiadczyc o bakteriach