METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka80 wrote:Dziewczyny, mierzycie temperaturę? Moja trenerka twierdzi, że w metodzie Creightona nie jest to przewidziane. Jak uważają Wasi trenerzy?
Ja mierzyłam. Nawet wg instruktorki w moim przypadku to akurat było potrzebne, bo czasem inaczej się nie dało nic wyznaczyć.
-
Aneczka ja też mierzylam, lubilam te obserwacje bo widziala kiedy mialam sluz plodny, kiedy testy owu pozytywne i keidy bylam przed skokiem tempki hehe to mi dawalo duzo wiedzy choc w cyklu w ktorym zaciazylam owulacje mialam po chorobie i tylko jeden dzien nizszej tempki hehe a potem juz skok poowulacjny
Maczek ja tez bylam po flegaminie i acc bodajze bo kaszel mialam, byc moze nam dodatkowo pomogl syrop rozrzedzajcy, sporo dziewczyn pije ten gujazyl np
Adaś skarbuś56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
nick nieaktualnyja w pierwszych cyklach z creightonem nie mierzyłam temperatury, potem zaczelam spowrotem mierzyc, trochę z ciekawości, trochę żeby konkretniej okreslic owulację ale teraz znowu przestaję mierzyć bo po prostu mnie to stresuje, do owulacji jeszcze jest ok ale później po skoku to tylko siedziałam jak na szpilkach i wygladalam objawów ciązy i tylko się nakręcałam, więc w moim przypadku lepiej nie mierzyć temperatury
-
Bywam tu rzadko, ale wczoraj byłam u mojego naprodoktorka i okazało się,że mam polip na szyjce.Hm, ostatnie usg prawie 3 cykle temu niczego nie wykazało, ale w ostatnim cyklu miałam mokro po peaku, ok.tydzień przed @.Nasz plan działania-w tym cyklu po Peak+3+5+7 podajemy Pregnyl , i tak przez 3 cykle łącznie, następnie czeka mnie histeroskopia." Bóg nie wysyła nas na pole bitwy bez potrzebnego nam sprzętu"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewosińska wrote:Bywam tu rzadko, ale wczoraj byłam u mojego naprodoktorka i okazało się,że mam polip na szyjce.Hm, ostatnie usg prawie 3 cykle temu niczego nie wykazało, ale w ostatnim cyklu miałam mokro po peaku, ok.tydzień przed @.Nasz plan działania-w tym cyklu po Peak+3+5+7 podajemy Pregnyl , i tak przez 3 cykle łącznie, następnie czeka mnie histeroskopia.
Ewosinska dobrze ze to wykryli, bo pozbedziesz sie i szanse znów urosną... histeroskopia wypadnie gdzies na maj?
-
olencja jesli peak byl 14 dc to na nim piszesz P. potem na 3 zielonych dzidziusiach 1 2 3. Potem jak znów Ci sie plodny pojawil sluz to moim zdaniem znow P i znow 3 zielone dzidziusie. Nie mam karty przy sobie bo pozyczylam to bym zrobila fote jak to u mnie bylo... czasem jest tak np ze masz ostatni dzien plodnego sluzu czyli peak, potem tylko dwa dni suchego..- zielone dzidziusie 1,2... i zaraz znów śluz plodny i znów muszisz białymi dzidziusami oznaczac
-
Ewosińska wrote:Czy jest tu ktoś, kto sam podaje sobie Pregnyl? Jaką igłą?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:22
-
nick nieaktualny
-
majeczka87 wrote:olencja jesli peak byl 14 dc to na nim piszesz P. potem na 3 zielonych dzidziusiach 1 2 3. Potem jak znów Ci sie plodny pojawil sluz to moim zdaniem znow P i znow 3 zielone dzidziusie. Nie mam karty przy sobie bo pozyczylam to bym zrobila fote jak to u mnie bylo... czasem jest tak np ze masz ostatni dzien plodnego sluzu czyli peak, potem tylko dwa dni suchego..- zielone dzidziusie 1,2... i zaraz znów śluz plodny i znów muszisz białymi dzidziusami oznaczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 08:57
-
ewelinka2210 wrote:Bo pregnyl się samemu przygotowuje? Tak? Ja miałam ovitrelle ale już wszystko było przygotowane od razu do wstrzyknięcia.
-
nick nieaktualny