X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne METODA NAPROTECHNOLOGI
Odpowiedz

METODA NAPROTECHNOLOGI

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w poniedziałek idę do instruktorki... strasznie ciekawa jestem tego spotkania

archeolog lubi tę wiadomość

• olencja Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zazdro!!! do kogo sie umowilas?

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umówiłam się do babki z Instytutu rodziny, koleżanka mi ją poleciła...
    Kamińska się nazywa

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo kolezanka sie leczy u napro?
    ja sie wlasnie zastanawiam czy niie isc do instytututu zamiast do szulca

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadałam się z nową dziewczyną w pracy i ona mi tą babkę poleciła, to starsza kobiecinka ale ponoć bardzo przyjazna...
    A co do kwestii leczenia w instytucie, to ja też to rozważałam ale po przeczytaniu i przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw doszłam do wniosku ze instytut bazuje na tym ze jest jedyną tego typu placówką w stolicy i okolicy i mają straszny przemiał jeśli chodzi o ludzi i że mają wygórowane ceny, więc wole chodzić do lekarza który nie ma takiej ilości pacjentek...
    Po jednej wizycie u Szulca bezproblemowo koresponduje z nim mailowo, odpisuje na wszystkie moje maile, wyczerpująco odpowiada na moje pytania, także na razie daje szanse jemu, jak za rok nie będzie owocu, pewnie uderzę do Instytutu :)

Oczywiście to jest moje podejście, a każdy ma prawo do swojego... Nie wydaje mi się że instytut ma jakieś inne specjalne możliwości na znalezienie przyczyny dla czego nie ma poczęcia niż Szulc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 13:05

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To daj znac po spotkaniu

No ja wlasnie byl wolala instytut bo maja wieksze doswiadczenie bo od lat to robia i wiele juz widzieli
    Nie wiem kurna,na prawde nie wiem...
    Po roku to ja pewnie na ivf pojde

u5cvp2.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny help - śluz 10K/L AD a do tego jednorazowe plamienie, jak to zapisać?

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopisz Bx1

ara lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taki właśnie miałam zamiar, ale dziwne mi się to wydało :P

• olencja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam cuda powpisywane i jak patrze na te wykresy z ksiazki to wydaje mi sie ze sa nieprawdziwe:D

ewelinka2210 lubi tę wiadomość

u5cvp2.png
  • amryta Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    taki właśnie miałam zamiar, ale dziwne mi się to wydało :P

a nie powinien być czerwony znaczek?

czy która miała OB wysokie, jaki kierunek leczenie obrał lekarz?

ara lubi tę wiadomość

starania od 2005r.; 6 IUI; 3 IVF
    od IX.2014 naprotechnologia
    lata lecą
  • olencja Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm moze powinien,ale to taki jednorazowy wybryk?
    u mnie nawet nie wiem czy to byla krew po IUI, po seksie czy po owulacji:/

u5cvp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    To daj znac po spotkaniu

No ja wlasnie byl wolala instytut bo maja wieksze doswiadczenie bo od lat to robia i wiele juz widzieli
    Nie wiem kurna,na prawde nie wiem...
    Po roku to ja pewnie na ivf pojde

Po jakimś czasie mogę pójść do instytutu i moje badania i kierunek leczenia skonsultować z innym lekarzem... teraz na pewno nie będę czekać 3 lata ze zmianą lekarza

• Maczek Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    dziewczyny help - śluz 10K/L AD a do tego jednorazowe plamienie, jak to zapisać?

B dopisz, jeśli brązowe. Jeśli czerwone, to dopisz VL lub VVL. I koniecznie czerwony znaczek.

majeczka87, ara lubią tę wiadomość

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • majeczka87 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgadzam się z Maczkiem, chocby miałaby by być to kropla nawet to czerwony znaczek

ara lubi tę wiadomość

f2wlanlihx9vcryh.png
    Adaś skarbuś ;) 56 cm szczęścia 3580 g miłości <3
    Urodziłem się 12 lipca 2016
  • olencja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie plamienie moglo byc po iui,wiec nie naklejam,zeby nie zmylic instruktora,najwyzej bede tlumaczyc ze jestem z tych zly i robilam iui :D

u5cvp2.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olencja wrote:
    u mnie plamienie moglo byc po iui,wiec nie naklejam,zeby nie zmylic instruktora,najwyzej bede tlumaczyc ze jestem z tych zly i robilam iui :D

Mi kazali naklejac, nawet jak było po pobraniu próbki na cytologie. Tylko sobie dopisalam ołówkiem, z czego to.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • olencja Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa okiej, dzieki za uwage:)) to sobie zakonotuje:)

u5cvp2.png
  • ara Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiście znaczek czerwony, tu nie miałam wątpliwości ale dzięki za czujność ;)

• ewelinka2210 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcyny mam problem - wczoraj miałam plamienia - ale tylko brązowe, bardzo mało, dziś @. To mam to nowego cyklu te z wczoraj zaliczyć? Bo zawsze zaliczałam do starego, ale w książce pisze, że do starego to 3 i więcej dni plamień. To są tylko kropeczki widziane na papierze, brązowe ze śluzem, oznaczyłabym to jako BP, na pewno nie VL (no bo przecież jak mam okołoowulacyjne plamienie to też śluz z B zaznaczam). To jak myslicie? Chyba że to zostaiwe na razie ten cykl i instruktorki w poniedziałek zapytam? Tylko karty nie będe uzupełnia, tylko gdzieś na brudno. Doradzicie? :) No i teraz miesiąc przerwy, bo mamy zgodnie z instrukcją postepować, jako początkowi, a na kwiecień mam zęba wyrwać, także troche o staran odpoczniemy. Ale smutno mi tochę... Choć z drugiej strony skoro tyle czasu się nie udało, te 2 cykle nie wiele pewnie zmienią...

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ