METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
ana90 wrote:Ja też nigdy nie miałam 0 ba od 9 cykli miałam może ze 3-4 zielone dzidziusie u mnie 4 czyli bez lubrykacji a tak mam prawie non stop 10sl i lekarze nie wiedza dlaczego chociaz powiem Wam, że od miesiąca jestem na diecie wykluczającej produkty na którą mam nietolerancje i widzę poprawę w 2 fazie cyklu fakt faktem suszy brak ale mam 10sl raz dziennie a nie cały dzień
Niczkka ja po 5 latach wróciłam do punktu wyjścia bo okazało się, że przez cały ten czas nie miałam najmniejszych szans na dziecko ze względu na budowę macicy tak na prawdę teraz to nasz pierwszy cykl w którym najprawdopodobniej jest wszystko ok i mamy jakieś szanse
U mnie jeszcze ostatnio stres straszny bo wykryłam na cycku guza przez kilka dni myślałam, że wyjdę z siebie zrobiłam USG i okazało się, że wyhodowałam 4 torbiele 2 na jednej i 2 na drugiej cycce na szczęście to nic złego ale musze to kontrolować. Podejrzewam, że zrobiły mi się z dnia na dzień i myślę, że winny jest lek na endometriozę
super że macie teraz sprawe jasną i wiadomo co bylo i szanse rosną kochana;) trzymam mocno kciuki. Ale guzów nie luuubie.. trzymaj reke na pulsie, trzymam kciuki zeby same zniknely
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
moja przyjaciolka nie mogla sie umówić do wasilewskiej na testy alergiczne.. wciąż ją zbywała... i sie poddała. Wzielam wiec od niej numer grafik jej pracy i mówie ja jestem dobrym specem od telefonicznego umawiania: i za 3 podejsciem sie udalo; jejuu taka kase bierze a problem jest z umówieniem...
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Dziękuje majeczka ja tez staram sie być teraz dobrej myśli 2 miesięczna przerwa od starań dała mi nowe siły do działania ciekawe tylko na jak długo :p
Ja na pierwsza wizytę nie miałam problemu zeby sie umówić ale potem zaczęły sie schody teraz mam wizytę na początku marca w sumie na diecie jestem juz ponad miesiąc ale może powie mi jeszcze cos ciekawego zreszta zapłaciłam za ułożenie diety której jeszcze nie dostałam wiec pójdę chociażby dlatego
Wasilewska myśle ze ma za dużo pacjentów i przestała ogarniaćmajeczka87 lubi tę wiadomość
starania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
o.n.a. wrote:A jak zaawansowana jesteś w Napro?
Masz już jakieś swoje szczęście? Czy starasz się o pierwsze?
nie bylam nigdy w cionrzy jeszcze:D -
nick nieaktualnyo.n.a. wrote:No tak też myślałam do mojego ostatniego cyklu. Tak ładnie mi tempka rosła, że już myślałam, ze będzie ok. Niestety. Dobre tylko to, że poszłam na badania krwii, bo mi wszystko sprawdził. Ale teraz juz wiem, że mam problem z prolaktyną i z podtrzymaniem (zagnieżdżeniem może też) zarodka.
Więc teraz mi tak głupio to olać i zaczynać od nowa, skoro może mi da jakiś lek i się poprawi...
Napro dopiero zaczęliśmy i nie chcemy rezygnować... Ale nie wiem, czy jeszcze nie zostanę u gina... a nóż widelec coś się poprawi i nie będę musiała "czekać" tych 3 mies, zanim mnie kolejny lekarz zoabzcy...
Rozumiesz moje rozterki??
weź ze sobą te wyniki krwi do naprodoktora, może to przyspieszy diagnostykę,
wydaje mi się że skoro podjęłaś decyzję o leczeniu metodą napro to chyba lepiej nie mieszać tego z leczeniem przez zwykłego doktora gino.n.a. lubi tę wiadomość
-
Tak bym zrobiła, gdybym już była u naprodoktora
Niestety dopiero zaczynamy przygodę z Napro, bylismy tylko na spotkaniu grupowym... Wiec teraz czeka nas 3 miechy nauki zanim lekarz.. A jak juz cos tam wiem co jest nie halo, to pomyslałam, ze głupio by było przerywać na tym etapie i czekać bezczynnie.. Rozumiesz:)
Jak dobrniemy do naprodoktora, to na pewno nie będę tego łączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 22:45
-
Kochana idź do naprodoktorka i nie przerywaj spotkań, ja poszłam od razu do naprodoktorki i na pierwszym spotkaniu wypisała mi receptę na leki, bo mam za niski progesteron. Takim sposobem możesz za jednym zamachem leczyć się i chodzić do instruktorki, a jak już wszystko będziesz wiedzieć, to w tedy pójdziesz do doktorki i prawie sprawdzi jak działają na ciebie leki. Ja bym Ci tak doradziła. Trzymam kciuki
o.n.a. lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
archeolog wrote:Kochana idź do naprodoktorka i nie przerywaj spotkań, ja poszłam od razu do naprodoktorki i na pierwszym spotkaniu wypisała mi receptę na leki, bo mam za niski progesteron. Takim sposobem możesz za jednym zamachem leczyć się i chodzić do instruktorki, a jak już wszystko będziesz wiedzieć, to w tedy pójdziesz do doktorki i prawie sprawdzi jak działają na ciebie leki. Ja bym Ci tak doradziła. Trzymam kciuki
Dzięki za radę w takim razie tak spróbuję -
Kochana spróbuj, nie musisz mieć obserwacji, powiesz jak wygląda sprawa i na pewno Ci pomogą. Pozdrowienia
o.n.a. lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
nick nieaktualnyo.n.a. wrote:Tak bym zrobiła, gdybym już była u naprodoktora
Niestety dopiero zaczynamy przygodę z Napro, bylismy tylko na spotkaniu grupowym... Wiec teraz czeka nas 3 miechy nauki zanim lekarz.. A jak juz cos tam wiem co jest nie halo, to pomyslałam, ze głupio by było przerywać na tym etapie i czekać bezczynnie.. Rozumiesz:)
Jak dobrniemy do naprodoktora, to na pewno nie będę tego łączyć
sorry, nie wiedziałam ze tak to u Was wygląda. ja bylam u instruktorki i tego samego dnia u lekarza, wydawało mi się to oczywisteo.n.a. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny szukam nowego męża, gdyby któraś wiedziała o jakimś fajnym gościu gotowym na stały związek to proszę o mnie pamiętać.... ☺
Mój obecny mąż ani myśli zmieniać zdanie o staraniach, więc szkoda mojego czasu na czekanie aż ślubny dojdzie do wniosku że jednak nie miał racji -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny