METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Niczka a za ile masz mieć okres?Ja to.sie bardziej boję żeby jakąś nie torbielka,czy co innego...Bo cionza;) nie bo nawet się nie staraliśmy...pozatym czipsy i czekoladki to zestaw pms
Ja oczywiście Niczka mocno trzymam kciuki żeby u ciebie to nie były przeczucia a dwie krechy!!!!Olencja wywrozyc to z tej kuli Ty powinnaś;D30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Witajcie ponownie
Chodzę do napro od stycznia, a od niedawna do instruktorki. U nas problemy po obu stronach, ale w końcu mamy dobre wyniki bakteriologiczne i mykologiczne, i dostaliśmy zielone światło od gienia. Wracamy do gry
powodzenia naprostaraczki
PS. niby mam prosty cykl, a okazuje się, że jednak narobiłam jele będów w naprokarcie
zobaczymy, co będzie dalej.archeolog lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Riri wrote:Niczka a za ile masz mieć okres?Ja to.sie bardziej boję żeby jakąś nie torbielka,czy co innego...Bo cionza;) nie bo nawet się nie staraliśmy...pozatym czipsy i czekoladki to zestaw pms
Ja oczywiście Niczka mocno trzymam kciuki żeby u ciebie to nie były przeczucia a dwie krechy!!!!Olencja wywrozyc to z tej kuli Ty powinnaś;DRiri lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny :*
Mam pytanko po Visanne (leku na endometriozę) nastała u mnie niemiłosierna susza czy któraś z Was może polecić jakiś lubrykant który nie będzie szkodził żołnierzomstarania od lutego 2011
6 lekarzy żadnej konkretnej diagnozy
Czerwiec 2015 - naprotechnologia
Grudzień 2015 - laparoskopia (PCO, endo, naprawa źle zbudowanej macicy)
WALCZYMY !! -
ana90 wrote:Cześć dziewczyny :*
Mam pytanko po Visanne (leku na endometriozę) nastała u mnie niemiłosierna susza czy któraś z Was może polecić jakiś lubrykant który nie będzie szkodził żołnierzom
ja nie zdarzylam kupic ale ten conceive wlasnie, on pomaga wogle zolnierzykom;)
Adaś skarbuś 56 cm szczęścia 3580 g miłości
Urodziłem się 12 lipca 2016
-
Jak dla mnie te conceive plus i pree sed to nic innego jak naciąganie dlatego wolę coś normalnego a nie reklamowanego jako wspomagacz przy staraniach bo w takie bajki nie wierzę a zapłacić za to trzeba. Zresztą pree seed miałam i efektów brak zresztą średnio nawilża. Może zajadę dziś albo w poniedziałek do Wasilewskiego żeby coś poradziłstarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
Dla mnie najlepszy był YES lubrykant z naturalnych składników ale teraz nie da się go nigdzie kupić jest w jednym sklepie internetowym ale kosztuje 2 razy więcej niż płaciłam wcześniej.
Ja tez jestem ciekawa co powie doktorek bo u nas bez żelu nie ma szans na seks ba nawet jak dam żel ale za mało to mam takie podrażnienia a nawet pęknięcia przy wejściu, że potem przez kilka dni nie ma mowy o seksie i zaczyna mnie to dobijaćstarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
wczoraj byłam na monitoringu po stymulacji Lamettą. Po prawej stronie 4 pęcherzyki (pierwszy raz taka sytuacja, zawsze był 1 lub 2). Wieczorem zastrzyk z ovitrelle i w poniedziałek monitoring ile pękło. Rok po rozpoczęciu napro cos się zaczyna dziać...Aneczka80
-
Kochane moje, chciałam się zapytać czy zdarzyło się komuś żeby gumka do pobrania nasienia była za mała i za wąska, przez to mąż musiał oddać nasienie tradycyjnie w kiblu, bo nie mieli innego pokoju, a na dodatek sprzątaczka krzywo na nas patrzyła, jeszcze takich rzeczy nie widziałam, ale przynajmniej my się uśmiali z mężem i zwiedziliśmy Kraków i hotel. Mąż ma małego żylaka, więc mu nie przeszkadza, tylko musi jeszcze raz iść do urologa, bo wyszło mu że ma poskręcany nasieniowód. Wyniki nasienia ma dobre całkowitą liczbę plemników ma 465 mln, a powinien mieć przynajmniej 39 mln, więc ma strasznie ich dużo, ale za to plemniki o prawidłowej budowie ma tylko 2%, a powinien mieć przynajmniej 4%. 6 kwietnia mamy naprotechnologa więc pewnie włączymy leki i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze. PozdrawiamJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
Byłam u Wasilka polecił używać żeli do higieny intymnej PROVAG i żelu z tej samej serii ogólnie na opakowaniu jest napisane, że należy go stosować przy infekcjach i suchości w sumie nie jest to taki typowy lubrykant ale mam nadzieje, że będzie dobry Zrobił mi też usg ale na razie marnie pęcherzyk 10 mm mam się pokazać w czwartek w sumie to dopiero 10 dc więc nie jest źle.
Archeolog to mąż ma pokaźną armię my to możemy pomarzyć o takich wynikach u nas wszystkie lekko ponad normę a ruchliwość trochę poniżej ale mój mąż już chyba tak ma bo był przebadany plus stosował różne suplementacje i jakiejś spektakularnej zmiany nie byłostarania od lutego 2011
WALCZYMY !! -
Kochana poprawiło mu się po suplementacji (Nanc N-Acetyl Cysteine 600mg, CoQ-10 200mg, selen 200ug, Folic Acid 800mcg, oraz duuuuuuuuuużo pić wody), przedtem miał 122,41mln, a teraz ma 465mln, więc może niech spróbuje to, bo naprawdę podnoszą parametry, mąż jest żywym tego przykładem. Trzymam kciuki, pozdrowienia
Vesper lubi tę wiadomość
Jeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011