METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja błędów nie mam, ale wcześniej jak sama próbowałam zapisywać, to inne rzeczy mi wychodziły, no a teraz widać plamienia po @, plamienia przed @, papki, gumy, śluz peakowy po peaku No wszystko Ale ja się cieszę z tego, bo może jak już naprawią co trzeba to w końcu zaskoczy po tych dwóch latach od ostatniej ciąży.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 13:18
archeolog lubi tę wiadomość
-
No, właśnie, Olencja. Po miesiącu już się tego nie pamięta Dlatego warto korygować błędy, konsultować wątpliwości na samym początku. Mnie np wyskoczył jeden biały dzidzior po peaku. A niektóre oznaczenia zapisałam na wyrost, jak się okazałostaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Kobiety co oprócz wiesioła można pić. Jeść, wąchać, aby wspomóc zapłodnienie? Zaczynam starania i chce się wspomagać mężowi dawać wiesioła?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Nie dawać mu wiesiola ozesz... Jem wszystkie witaminy jakie mam w domu
Ladevit, wiesiola pije, prenatal, actifolin o,8
A nie nie staralqm się dość długo bo miałam antybiotyki, szczepionki, a teraz na własne ryzyko zaczynamy...
Tylko chce zaskoczyć... Najlepiej od razu macie jakieś sekretne sposoby :)a czemu mężowi wiesiola nie?30.12.2014-poronienie 6 tydz.
11.05.2015-poronienie 10 tydz.
15.06.2015-podjęcie leczenia (naprotechnologia) -
Dziewczyny druga faza jest bardzo ważna. Po jej długości chociażby jesteśmy w stanie rozpoznać czy cykle są prawidłowe. Ja w fazie popeakowej też mam luteinę, ale da się to obserwować. Da się rozpuszczoną luteinę odróżnić od innych rzeczy.
Maczek ma rację, albo coś robić porządnie, albo szkoda zabawy.
Riri z takich podstawowych suplementów dla mężczyzny wit. C, selen i wit. E, cynk, koenzym Q10, kwas foliowy, no i wit. D., choć może akurat nie ma potrzeby. Ogólnie facet niech pije dużo soków owocowych i warzywnych, dużo chodzi, biega, robi przysiady i nosi luźne gatki. Z takich powiedzmy podstawowych instrukcji.
Dla Ciebie wiesiołek jak najbardziej, ale tylko do Peak, najbardziej istotny kwas foliowy, ale jak masz prenatal to w zupełności wystarczy
Teraz idzie wiosna, więc i tych naturalnych wspomagaczy będzie więcej dostępnych.
Powodzenia! A gdzie robiliście te szczepionki? W jakimś centrum, które robi autoszczepionki?
-
ooo, a tu napisali, że wiesioł reguluje hormony i u facetów :
http://melisamed.co.uk/primorse-oil-olej-wiesiolka-bezplodnosc-bolesne-miesiaczkowanie-impotencja-mezczyzn-ozieblosc-plciowa-kobiet-reguluje-zaburzenia-hormonalne-p-983.html
ogólnie, zgadzam się z Riri ogólnie, to np niektóre komplety witamin zawierają jod, którego w czasie starań nie powinny zażywać Hashimotki (w ciąży inaczej )staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witajcie
Z Mężem staramy się o dziecko od prawie 4 lat. Mam stwierdzone pco, niedoczynność tarczycy. U męża złe wyniki nasienia - mała ilość plemników, problem z ruchliwością. Miał robione badania genetyczne, hormony, usg - wszystko jest ok. Nie wiadomo dlaczego wyniki nasienia są tak złe.
Mi na początku gin prowadził monitoring cykli, potem dostawałam clo, duphaston. Po prawie 2 latach zlecił badanie nasienia dla męża, jak zobaczył wyniki rozłożył ręce.
Potem była pani ginekolog, która zleciła mi szereg badań hormonalnych. Przypisała leki, suplementy. Także dla męża. Ale po 2 miesiącach leków dla niego skupiła się na mnie a mąż poszedł w zapomnienie.
Potem trafiłam do kolejnego lekarza. Mieliśmy dwie procedury ivf. Obie nieudane. Zrezygnowaliśmy z kolejnych prób.
To był moment kiedy odechciało mi się starań, wizyt u lekarzy. Ale na krótko.
Postanowiliśmy, że jeszcze spróbujemy. Zaczniemy tak trochę od nowa.
5 kwietnia mamy wizytę u dr Wasilewskiego. Ciekawa jestem co nam powie, jakie badania zleci, czy będzie można wdrożyć jakieś leczenie.
Przeczytałam już połowę tego wątku. Zaraz wracam do dalszej lektury. Sporo ciekawych informacji już tu znalazłam.archeolog lubi tę wiadomość