METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyara wrote:hmm ciekawe, w diagnostyce nawet kartkę mają wywieszoną, że te krzywe robią tylko na skierowanie (tym się sugerowałam)
może Kinga zadzwoń sobie do labu zanim pójdziesz czy zrobisz to bez skierowania -
ara wrote:hmm ciekawe, w diagnostyce nawet kartkę mają wywieszoną, że te krzywe robią tylko na skierowanie (tym się sugerowałam)
może Kinga zadzwoń sobie do labu zanim pójdziesz czy zrobisz to bez skierowania
Dzieki Dziewczyny,
Ja i tak mieszkam za granica, wiec to akurat bez znaczenia. Bede robic to na wlasna reke w laboratorium.
Te wszystkie badania, to jest droga przez meke...
Ale juz chyba mam wszystko, co mnie interesuje. No moze jeszcze zostaje mi genetyke (MTHFR), ale to chyba zrobie przy okazji wizyty w ojczyznie .25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ja genetyki nie robiłam jeszcze i póki co o tym nie myślę. Ostatnio wydałam 800zł na badania ale chociaż wiem na czym stoję.
No cena za leczenie pozostawia wiele do zyczenia.
Dlugo bierzesz juz progesteron? Jak dlugo po odstawieniu czekasz na okres?
Bo u mnie widze, ze to loteria. Ostatnio byl na 3 dzien a teraz 4ty dzien i nic...25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Kochane mam pytanie - prowadzicie kartę obserwacji śluzu? U mnie śluz jest mega słaby... wiecie może czy można go jakoś poprawić? Czy lepiej poradzić się w tej kwestii lekarza napro?
U mnie też jest śluz na zewnątrz słaby. Ja nigdy płodnego nie zauważam. Mam tylko odczucie mokrości. W zeszłym miesiącu zaczęłam się suplementować wiesiołkiem (6tbl dziennie) i tym wstrętnym Gujazylem (3x łyżka,ale przed samą owulacją). Na zewnątrz znowu nic, a w trakcie monitoringu lekarz stwierdził, że słuzu jest dużo i mam się nie martwić. Dodam jeszcze, że ja w trakcie owulacji mam zaparcia i one mogą zatrzymywać śluz w środku.Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:można poprawić np. wiesiołkiem, siemieniem lnianym, syropem na kaszel
w każdym jednak przypadku poradziłabym się/poinformowała lekarza/instruktora
a lekarz zwracał Ci uwagę, że coś nie halo ze śluzem? -
nick nieaktualnySchmetterling wrote:U mnie też jest śluz na zewnątrz słaby. Ja nigdy płodnego nie zauważam. Mam tylko odczucie mokrości. W zeszłym miesiącu zaczęłam się suplementować wiesiołkiem (6tbl dziennie) i tym wstrętnym Gujazylem (3x łyżka,ale przed samą owulacją). Na zewnątrz znowu nic, a w trakcie monitoringu lekarz stwierdził, że słuzu jest dużo i mam się nie martwić. Dodam jeszcze, że ja w trakcie owulacji mam zaparcia i one mogą zatrzymywać śluz w środku.
-
Dziewczyny na poprawę śluzu polecam ocet jabłkowy. Sama go robię i piję codziennie z wodą. Mi super poprawił. Przed tym miałam słaby śluz przez 3 dni A teraz praktycznie od końca miesiączki czyli jakieś 5-6 dni i jest go sporo. Myślę że ten ocet odkwasza organizm i stąd poprawa jakości i ilości. No i ma mnóstwo mikroelementów np. Magnezu już nie muszę łykać w tabletkach A miałam skurcze i tiki powieki, które ustały po occie. Także polecam i warto spróbować. Mogę wrzucić przepis na ocet dla zainteresowanych
Cynamonowaaa, murumru, Talla lubią tę wiadomość
03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
nick nieaktualnymonia10291 wrote:Dziewczyny na poprawę śluzu polecam ocet jabłkowy. Sama go robię i piję codziennie z wodą. Mi super poprawił. Przed tym miałam słaby śluz przez 3 dni A teraz praktycznie od końca miesiączki czyli jakieś 5-6 dni i jest go sporo. Myślę że ten ocet odkwasza organizm i stąd poprawa jakości i ilości. No i ma mnóstwo mikroelementów np. Magnezu już nie muszę łykać w tabletkach A miałam skurcze i tiki powieki, które ustały po occie. Także polecam i warto spróbować. Mogę wrzucić przepis na ocet dla zainteresowanych
Ja poproszę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
od Was to zawsze mozna sie czegos ciekawego dowiedziec . O tym occie to nie slyszalam wogole.
Ja tez mam malo sluzu, wlasciwie to widze tylko 2 dni przy "grubszych sprawach" , ale moja lekarka twierdzi, ze to wystarczy.
Takze, nie przejmujcie sie. A po przyjmowaniu lekow sie poprawia, np. Naltrexone.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualny