METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmmm. Moja lekarka w sumie zadnych lekow bez badan nie przepisuje. Teraz chce mi dac Metformine, ale tez mam zrobic najpierw insuline i glukoze. A narazie stosowac diete z niskim indeksem glikemicznym. Mam nadzieje, ze nic nie wyjdzie. A z drugiej strony to juz nic mnie nie zdziwi.
Niestety nie znam nikogo z Wroclawia, znam tylko 2 z Poznania.25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Mój napro-gin z Białegostoku. Jak trzeba to przepisuje hormony na podstawie wyników badań. Ja w sumie biorę tylko dostinex i luttagen03.2015 - początek starań
13.01.17r - laparoskopia ( niedrożne jajowody, endometrioza 1 st.- naprawione)
Czekamy na efekty -
Jesli chodzi o immunologię to po zebraniu wywiadu immunolog zlecił mi: przeciwciała przeciwplemikowe (okazało się, że mam. Kurde, po 6 latach prawie ktoś zlecił takie badanie!!!), przeciwciała przeciwjądrowe, antykardiolipinowe w dwóch klasach. Do tego test IMK (Multitest) oraz ocene cytokin. Tu też było sporo nie w normach. Z tego co zrozumiałam, to białka ktore mają chronić zarodek są zbyt niskie a te, które mają chronić mnie przed ciałem obcym (jakim dla organizmu jest dziecko) są zbyt wysokie. Więc żadne działania ani naturalne ani wspomagane nie mają szans, jesli mój własny organizm odrzuca dziecko.
Tu na forum jest temat o immunologii. Tam dziewczyny mają wszystko opracowane możecie poczytać.
Ja jestem z Łodzi, immunologów mamy tu sensownych, myślę że mogę polecić, zwłaszcza że u nas zaskoczyło na chwilę. A zwracam uwagę, że to była jedyna zmiana od wielu miesięcy, którą wprowadziliśmy.
-
nick nieaktualnyJa robiłam takie badania. Zrobiłam wszystko poza komórkami NK bez subpopulacji limfocytów T, bo wszędzie robią u nas z subpopulacja...
Wszystkie na pcos wyszły mi potwierdzające pcos, reszta jest w porządku. Do tego mam jeszcze zrobić badanie ca125 oraz robiłam progesteron w Pik+7 tzn zrobiłam w 6 bo 7 wypadał w ndz...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/441ffd864639.jpg -
nick nieaktualnyChciałam Wam napisać że jest duża promocja na badania w laboratorium Diagnostyki. Nazywa się ona "Wszystko Gra" i jest tam 12 albo i więcej badań w cenie 99 zł. Trzeba wejść na stronę i pobrać bon ważny do końca czerwca. Bony są dostępne do końca maja. Normalna cena bonu to ponad 200 zł a w promocji 99.Polecam!
https://www.wszystkogra.diagnostyka.pl/ -
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/immunologia-leki-i-szczepienia-limfocytami,9816.html
Badania, które zlecił mi immunolog:
ANA, ASA, ACA (IgM, IgG, Interferom gammma, czynnik martwicy nowotworu, interleukiny 10,4,5,2, wskaznik IFN/IL4, TNF/IL4, IFN/IL10, TNF/II10, limocyty T%, B%, limfocyty helper CD3+/CD4+ %, limfocyty supresor CD3+/CD8+ %, współczynnik h/s CD4/CD8, komórki NK % (CD3-/CD16+56+)
większość z nich to dla mnie czarna magia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymajeczka87 wrote:powiedz i robilas bete? jakie byly wartosci? w ktorym dniu po? wydluzyl pregnyl Ci cykl?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny