METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, dawno tu nie pisałam, więc nadrabiam, zrobiłam jakie tylko możliwe hormony, biorę luteinę, bromergon, a ostatnio na tarczycę mam letrox. Mam pytanie czy polecacie jakąś klinikę dobrą w Krakowie na laparoskopię z histeroskopią? Jeszcze się waham, czy pierwsze nie zrobić autoimmunologi. PozdrawiamJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
Nasz Ślub: 16.07.2011
-
Witam, gdyby ktoś chciał obejrzeć to dzisiaj na TVP 1 o godz. 23:35 będzie emitowany film z dr Wasilewskim pt. "Skąd się biorą dzieci. Naprotechnologia".
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam niezmiennie za Was kciukiSelina, Bea_ lubią tę wiadomość
-
Irma1983 wrote:Witam, gdyby ktoś chciał obejrzeć to dzisiaj na TVP 1 o godz. 23:35 będzie emitowany film z dr Wasilewskim pt. "Skąd się biorą dzieci. Naprotechnologia".
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam niezmiennie za Was kciukiBardolka lubi tę wiadomość
-
archeolog wrote:Hej kochane, dawno tu nie pisałam, więc nadrabiam, zrobiłam jakie tylko możliwe hormony, biorę luteinę, bromergon, a ostatnio na tarczycę mam letrox. Mam pytanie czy polecacie jakąś klinikę dobrą w Krakowie na laparoskopię z histeroskopią? Jeszcze się waham, czy pierwsze nie zrobić autoimmunologi. Pozdrawiam
Chodzi Ci o laparo komercyjne czy na NFZ? A Twoje lekarka nic Ci nie doradziła w tym temacie?
-
Hej kochana, chodzi mi o laparo z histeroskopią prywatnie. Moja lekarka powiedziała mi że jestem za młoda na takie zabiegi, a ja chciałabym sobie sprawdzić czy nie mam coś nie tak, podejrzewam u siebie PCO i endometriozę. Dzięki za odpowiedźJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
archeolog wrote:Hej kochana, chodzi mi o laparo z histeroskopią prywatnie. Moja lekarka powiedziała mi że jestem za młoda na takie zabiegi, a ja chciałabym sobie sprawdzić czy nie mam coś nie tak, podejrzewam u siebie PCO i endometriozę. Dzięki za odpowiedź
Myślę, że zamiast płacić tysiącami za zabieg, lepiej poszukać lekarza, który poważnie podejdzie do tematu, skieruje Cie do szpitala i wykona laparo za free.Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud... -
Dzięki kochane, raczej wolę prywatnie, bo słyszałam że na NFZ robią nie dokładnie i bez żelu antyzrostowego. Może też być w Katowicach. Jeszcze mam zrobić badania autoimmunologiczne, hormony te które wyszły mi źle no i ta laparo z histeroskopią i zmieniam lekarza. Ja jestem z małopolski, ale zdecydowaliśmy się z mężem że pojedziemy do dr.Wasilewskiego jak zrobię wszystkie badania. Myślę że w tym roku w końcu się dowiem co jest nie tak. PozdrowieniaJeżeli Bóg dopuszcza, by coś w Twoim życiu runęło, to tylko po to, by na tych ruinach zbudować coś piękniejszego.
-
dziewczyny wczytuje sie w Wasze posty i mam pytanie do Kajka81 - co znaczy laparoskopia naprotechnologiczna? Odbywa się w inny sposób czy jak?
ja za tydzień mam wyznaczony termin laparoskopii na NFZ w celu usuniecia torbieli z jajnika, ewentualnych ognisk endometrianych i sprawdzenia jajowodów.
Na lipiec, miesiąc po zabiegu jestem umówiona do dr Wasilewskiego na pierwszą konsultację. My z mężem mamy oboje problem i chcę w końcu kogos, kto zleci wszystkie szczegółowe badania i nie powie nam na koniec, że czeka nas tylko in vitro. Długo biłam się z myslami gdzie się udac i na szczęście wymodliłam sobie decyzje o Napromedice
-
Dzień dobry Kochane!
Nie zaglądam, ale wspieram ciągle z daleka. A sama odpoczywam...
Tak. Naprotechnologia leczy mężczyzn. A dokładniej leczy po prostu parę. Polecam wpisać sobie w yotube ,niepłodność męska dr Maciej..., tam są poparte wynikami przykłady.
Tutaj wklejam link z wieloma odpowiedziami na Wasze pytania.
https://vod.tvp.pl/video/skad-sie-biora-dzieci-naprotechnologia,skad-sie-biora-dzieci-naprotechnologia,30944157
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia w poczynaniach -
Macierzanka:) wrote:Dzień dobry Kochane!
Nie zaglądam, ale wspieram ciągle z daleka. A sama odpoczywam...
Tak. Naprotechnologia leczy mężczyzn. A dokładniej leczy po prostu parę. Polecam wpisać sobie w yotube ,niepłodność męska dr Maciej..., tam są poparte wynikami przykłady.
Tutaj wklejam link z wieloma odpowiedziami na Wasze pytania.
https://vod.tvp.pl/video/skad-sie-biora-dzieci-naprotechnologia,skad-sie-biora-dzieci-naprotechnologia,30944157
Pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia w poczynaniach
rzeczywiście podane przykłady są trudne a mimo tego pary były wyleczone i doczekały się potomstwa. Mój mąż ma słabe wyniki nasienia od lat, w takim razie trzeba znaleźć przyczynę zamiast się zamartwiać. My po badaniu nasienia w pewnym centrum lekarzy usłyszelismy żeby próbować inseminacji. Dlatego wybieramy kierunek Napro i nie chcę więcej słyszeć o innych metodach.