METODA NAPROTECHNOLOGI
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, może podpowiecie
W dniu P+3 mam zacząć brać luteinę,ale dzisiaj miałam wydzielinę z brązową nitką, rozciągliwą do 2 cm. Wiem,że po tym dzisiejszym dniu 3 kolejne nam uznać za płodne,a co z luteina-zaaplikowac dziś? Zgłupiałam totalnie...Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Hej Kasiastaraczka, a czy wydaje Ci się, że mogła Ci się przesunąć pierwsza faza? Wyglądało to jak typowy śluz płodny? Jeśli nie, ja bym wzięła już jutro luteinę. Nie jest to porada lekarskaJa: 38l
Mąż: 39l
Starania 11 lat
Endometrioza, nietolerancje pokarmowe, mutacja MTHFR, niedowaga, objaw Raynauda, PPJ ANA, hiperprolaktynemia czynnościowa, przewlekły stan zapalny endometrium
Leczenie: naprotechnologia
02/05/2024 [*] Aniołek 8tc 💔 -
Aishha wrote:Ja mam dużo na pewno, tylko czy tam jest napisany termin ważności?🙄 Mogę zerknąć dopiero jutro po pracy bo dziś bym zbudziła dziecię 🙂Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
dorkaa wrote:Hej Kasiastaraczka, a czy wydaje Ci się, że mogła Ci się przesunąć pierwsza faza? Wyglądało to jak typowy śluz płodny? Jeśli nie, ja bym wzięła już jutro luteinę. Nie jest to porada lekarska
Oczywiście, dzięki 😚dorkaa lubi tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Zośka wrote:Hej, Kochana. Czy udało Ci się sprawdzić?
-
Aishha wrote:Hej, dobrze że się przypomniałaś 🙂 mam dwa opakowania po 100 tabletek ale niestety są opisane trwałość trzy miesiące a kupione dwa lata temu więc nic z tego 😔 pewnie dlatego, że są robione na zamówienie co skraca termin ważnościMama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
Zośka wrote:Dziwne trochę, moje były ważne przez 3 lata.Mama Mai lat 11 oraz Aniołka 19.06.2019
-
Zośka wrote:Aishha mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś napisać mi co dokładnie napisane jest na etykiecie? Chciałabym poprosić znajomego lekarza o wypisanie tego leku, a moje etykiety wyrzuciłam. Zostały mi już tylko 4 kapsułki wiec zależy mi na czasie. Z góry serdecznie dziękuję.
Ja też lykam ldn
Skład:
Naltrexoni hci 4,5 mg
Natri hydrogenocarbo..i- tu nie mogę doczytać
M.f. pulvis,d.t.d. nr 120Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Babelki wrote:Do wszytskich!
mam prośbę, czy będąc u lekarza napro możecie zapytać czy miał sytuację/pacjentkę, którą skierował na szczepienie immunologiczne po poronieniach i od tych szczepien sie cykle popsuły? tylko tyle - chodzi tlyko o to, czy ktos z lekarzy zaobserwował taki przypadek, że te szczpienia mogę mieć zły wpływ. Będę baaaardzo wdzięczna!
Hej pozwolę się wtrącić 😉ja dostałam skierowanie od napro do immunologa ( byłam zapisana już wcześniej do immunologa ale chcialam spróbować u napro bo byłam ciekawa co mi powie nic mu nie wspominałam że jestem już zapisana do immuno i w pewnym momencie naprotechnolog sam zaproponował wizytę u immunologa ) .U mnie po szczepieniach z cyklami nic złego się nie działo 🤷♀️Babelki lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Zośka wrote:Aishha mam do Ciebie prośbę, czy mogłabyś napisać mi co dokładnie napisane jest na etykiecie? Chciałabym poprosić znajomego lekarza o wypisanie tego leku, a moje etykiety wyrzuciłam. Zostały mi już tylko 4 kapsułki wiec zależy mi na czasie. Z góry serdecznie dziękuję.
Glucosi
m.f.pulvis
d.t.d no.
I dopisane ręcznie trwałość 3 miesiące niestety
-
u mnie też było pisane że 3 miesiące ważne
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1 -
Babelki wrote:@Ewelina26, dziękuję Ci za informacje, przeszłaś cały cykl szczepień tj 3 razy? I kiedy je robiłaś - patrzę ta stopkę u Ciebie i chciałam podpytać czy pomogły czy jeszcze nie sprawdziliście....
Szczepiłam się 3 razy( kwiecień- maj ) i MLR wzrosło do ponad 20 .W czerwcu Prof.M dał nam zielone światło i mogliśmy zacząć starania ale trzeba było co 2 miesiące się doszczepić. W grudniu w 5cs zaszłam w ciaze ale okazało się że to ciaza biochemiczna 😔.Zaczynam starania od nowa 🤷♀️ jeżeli do lutego nie zejdę w ciążę to będę się szczepić 8 raz ( 3 podstawowe + 5 doszczepień
co 2 miesiące ).
Znam parę dziewczyn(z forum) które razem ze mną zaczęły szczepienia i udało im się zajść w ciążę i na razie wszystko jest dobrze .Mam nadzieję że przyjdzie kiedyś i dla mnie taki czas .Babelki lubi tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Doma wrote:Witam mam pytanie czy któraś z Was miała robioną laparoskopię i histeroskopie w Białymstoku u Doktora Tomaszewskiego?
Moje Aniołki 4tc i 13tc
Córeczka ♥️👶 🌈 08.2020
MTHFR_1298A-C w układzie homozygotycznym
PAI-1 4G w układzie heterozygotycznym
10.2018- zaczynamy z naprotechnologią
05.2019- laparoskopia+histeroskopia
09.2019- nietolerancje: m.in. mleko, jajka, pszenica, kukurydza
28.11.2019- bHCG- 422,1