X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne METODA NAPROTECHNOLOGI
Odpowiedz

METODA NAPROTECHNOLOGI

Oceń ten wątek:
  • Marysia996 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy wiecie jak dostać się do dr Suszczewicz? Terminy są strasznie odległe. Może jest ktoś na forum, kto ma termin do oddania? Będę wdzięczna za każdą informację

39tc.👼
    wrzesień '24 cb👼
    kwiecień '25 cb👼
    maj '25 - rezygnacja ze starań ❌

10.2024 nowy Naprotechnolog🧑‍⚕️🩺

🔸PCOS
    🔸trombofilia wrodzona
    🔸immunologia?⏳

Metformina+Euthyrox+Acard+Utrogestan💊
    Fertistim+Probiotyki+B12+D3+Omega 3💊
  • IwonaQ Koleżanka

Wysłany: 29 maja, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, czy któraś z Was ma doświadczenia z napro z Trójmiasta i mogłaby polecić? Czytałam o dr Wojtkiewocz i Kicińskiej, opinie są skrajne i często sprzed wielu lat. Coraz częściej chodzi mi po głowie spróbować - może potrzebuję holistycznego spojrzenia na moje ciało i pseudocykle, które nie trzymają się żadnych ram 😅 buziaki 💕

·👩🏼‍❤️‍👨🏽 '95
    · badania nasienia ✅
    · oba jajowody drożne ✅
    · PCOS - cykle nieowulwcyjne,
    · wit.B12 - 164ng/ml 👎
    · 5x stymulacja Lametta + P-b + Gonapeptyl ❌
    · 1x naturalna owulacja ❌
    · wit. D, inozytol, cynk, foliany, zakwas z buraka, zioła ojca sroki, kobalamina
    · c.d.n.... 🙏
‹‹ 453 454 455 456 457
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ