Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Miovelia + miovelia nac
Odpowiedz

Miovelia + miovelia nac

Oceń ten wątek:
  • GrAnulka Nowa

Wysłany: 17 sierpnia 2022, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gucik wrote:
    Kupię miovele zestaw tabletki plus saszetki. Czy któraś ma z Was zbedne opakowania?

Mam na sprzedaż opakowanie, bede w pl za 2tyg mogę wyslac..

Gucik, Liz lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2022, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czym się różni MIOVELIA PRO od MIOVELIA ?
    Co zmienia to PRO ?

• Zosis Autorytet

Wysłany: 26 września 2022, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macadamia wrote:
    Co zmienia to PRO ?

Też jestem ciekawa... Próbowałam nawet to porównać, ale to ponad moje siły...🤷‍♀️

👩‍🦰34 🧔39
    👩‍❤️‍👨 2021, początek starań
    IUI 10.2023 (27-my cykl starań)
    👶 wyczekana Basia 07.2024 💗

age.png
  • Beatka Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2023, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, witam wszystkie koleżanki mamuśki i przyszłe mamuśki 😘 mam 37 lat. Mam 5 letnią córeczkę a teraz staramy się o rodzeństwo. ( 3 cykle) Mam niedoczynność tarczycy i insulinooporość. Endokrynolog zapisała mi preparat miovelia pro i NAC mam pytanie czy to coś w ogóle działa czy pomaga bo sporo kosztuje, co ewentualnie polecacie innego na zwiększenie płodności? Pozdrawiam

• Beatka Debiutantka

Wysłany: 4 stycznia 2023, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosis wrote:
    Też jestem ciekawa... Próbowałam nawet to porównać, ale to ponad moje siły...🤷‍♀️
    Pytałam w aptece i o Miovelia a Miovelia pro to ponoć pro to jest polepszona wersja

Atika lubi tę wiadomość

• Kinaaq Nowa

Wysłany: 9 stycznia 2023, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macadamia wrote:
    Co zmienia to PRO ?

Po moich analizach w PRO jest więcej Jodu (pro- 150 µg stara miovelia- 50 µg).
    No i jest dużo lepszy smak nie taki słodku truskawkowy a śmietankowo-waniliowy.

• Beatka Debiutantka

Wysłany: 9 stycznia 2023, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wcinam 3 opakowanie i od jutra chcę dołożyć i zacząć jeszcze Miovelia Nac No chyba że któraś z miłych koleżanek poleci coś innego lepszego 😊

• Kinaaq Nowa

Wysłany: 11 stycznia 2023, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę powiedzieć, że po pierwszym miesiącu z Miovelia Nac- 12 dc i pęcherzyk 2,05 cm :O
    do tego Miovelia Pro (prawie)codziennie - też pierwszy miesiąc stosowania.

Poprzednie miesiące byłam na CLO i nie było takich ładnych pęcherzyków, więc jestem pozytywnie ździwiona :)

Ciekawe tylko czy pęknie, bo z tym jeszcze jest problem, ale mam dobre przeczucia :)

Kasia 83 lubi tę wiadomość

• roxi_mamatrojki Koleżanka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey Staraczki 👋🌸
    Ja póki co 40dc , okresu brak , testy negatywne a w wtorek lekarz . Nie poddaje się . Jak tylko okres się pojawi , miovelia nac już czeka w szafce na użycie i nie poddaje się działamy dalej. 💪🥰 Jestem ciekawa jej efektów , może może ... Tym razem coś ?☺️
    Nie wiem jaka przyczyna jest zatrzymania mojego okresu ale podejrzewam że samoistnie poroniłam w grudniu.
    Mam nadzieję że pani doktor teraz trochę bardziej poważnie do mnie podejdzie bo spojrzała na mój wiek i że mam trójkę dzieci i machnęła ręką że aaa to na pewno za pierwszym razem się uda... No się nie udaje jakoś i co miesiąc rozczarowanie... Ale trzeba się trzymać . Staram się nie myśleć , kochać się z przyjemnością i namiętnością. Oby witaminki pomogły tym razem 😅🥰💪

Wytrwałości dla każdej z Was ! Nie poddawajcie się 🥂

Beatka lubi tę wiadomość

👩🏻26l 🧔🏻31l

👩🏻‍❤️‍👨🏻+🧑🏻+👧🏻+🧑🏻=💗

06.11.16r - 3860g 💙
    27.03.18r - 3250g 💗
    23.03.20r - 3050g 💙
    01.11.22r - starania o 4 ❤️
    17.01.22r - ⏸️🤍
    06.02.22r - bliźniaki 🤍🤍
    17.02.22r - czworaczki 🤍🤍🤍🤍
    05.02.22r - Poronienie samoistne..💔
    11.03.22r - Antybiotyk+💉AntygenD
    14.04.23r - ⏸️💥😍
    17.04.23r - Żywe z bijącym serduszkiem maleństwo 🩷(6/7tc)🩷
    17.04.23r - Zalecenia duphostan💊 i Clexane💊(ze względu na plamienia i krwawienia)
    19.04.23r - 13,4.. 😓

💊 Acard 75mg 💊
    💊 Miovelia Nac 💊
    💊 Ovarin 💊
    💊 Wiesiołek 💊
    💊Nac 💊
    💊 Costagnus 💊
    💊 Witaminy 💊

🌸Macica przodozgięta 🌸

🌸 Czerpać z życia co najpiękniejsze i najlepsze, nie żałować , żyć tak by mieć co wspominać na staruszkowie lata 🌸💪
  • Beatka Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinaaq wrote:
    Muszę powiedzieć, że po pierwszym miesiącu z Miovelia Nac- 12 dc i pęcherzyk 2,05 cm :O

Poprzednie miesiące byłam na CLO i nie było takich ładnych pęcherzyków, więc jestem pozytywnie ździwiona :)

Ciekawe tylko czy pęknie, bo z tym jeszcze jest problem, ale mam dobre przeczucia :)

• Beatka Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinaaq wrote:

• Beatka Debiutantka

Wysłany: 14 stycznia 2023, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinaaq wrote:

Wow to super ja właśnie dziś skończyłam opakowanie i czekam na owulacje pełna nadzieji

• Kasia 83 Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2023, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia1989 wrote:
    Chyba jednak nic z tego w tym cyklu nie będzie. Tak mnie brzuch boli i co chwilę sprawdzam czy @ przyszła. Może u Was będą lepsze wiadomości...
    U mnie to samo,ten cykl stracony bo sutki mnie strasznie bolą alę brzuch wogulę.Do tego temperatura spada pomału

• Kasia 83 Znajoma

Wysłany: 18 stycznia 2023, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej która stosuje miovelie pro i NAC i kiedy się udało zajść w ciążę?

• goldfieber Znajoma

Wysłany: 19 stycznia 2023, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czy miovella nac można brać razem z fertistimem ?

• Karola :) Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2023, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    goldfieber wrote:
    Hej czy miovella nac można brać razem z fertistimem ?
    Tak, NAC bierzesz przez 5 dni tylko od 3dc.

age.png

10.2020r - początek starań o rodzeństwo 🤞

02.08.16 r 💓Wiktoria👧🏼👨‍👩‍👦
    10.06.17 r 💏👰🏼‍♂️👨‍💼

09.11.22 r --- ⏸️
    10.11.22 r --- beta 343,40
    28.11.22 r --- mamy serduszko 🩷
    04.01.23 r --- I prenatalne 🩷 niskie ryzyka, prawdopodobnie dziewczynka - Oliwia 🩷
    01.03.23 r --- II prenatalne, 330g dziewczynki 🩷
    26.04.23 r --- ✅️ 1 100g dziewczynki
    12.05.23 r --- ✅️ III prenatalne, 1 600g Oliwii 🩷
    24.05.23 r --- ✅️ 1 900 g niuńki 🩷
    14.06.23 r --- ✅️ 2 400 g 🩷
    05.07.23 r --- ✅️ niecałe 3 000 g 🩷
    19.07.23 r --- ostatnia wizyta ✊️ - nie dotrwaliśmy

09.07.23 r --- Oliwia, 50 cm, 3120 g 🫶🩷 SN (z OM 39+0, z USG 38+3)
  • mallevia Debiutantka

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czytałam ten wątek o miovelia kiedy sama ja kupowałam dla siebie i zaczynałam używać.. obecnie po pozytywnym teście :)

Zostały mi dwa pełne opakowania miovelia prio smak śmietankowy + połowa jednego opakowania (blister plus ok 15 saszetek). Chętnie odsprzedam całość za 200 zł już z wliczona przesyłka paczkomatem, może ktoś jest chętny :) pozdrawiam serdecznie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2023, 21:37

Liz lubi tę wiadomość

• Justyna765 Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mallevia wrote:
    Hej dziewczyny, czytałam ten wątek o miovelia kiedy sama ja kupowałam dla siebie i zaczynałam używać.. obecnie po pozytywnym teście :)

Zostały mi dwa pełne opakowania miovelia prio smak śmietankowy + połowa jednego opakowania (blister plus ok 15 saszetek). Chętnie odsprzedam całość za 200 zł już z wliczona przesyłka paczkomatem, może ktoś jest chętny :) pozdrawiam serdecznie

Hej, po którym opakowaniu udało się ?

• Justyna765 Znajoma

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mallevia wrote:

Kupiłam bym ale aktualnie jestem na 3 już 😅 mam nadzieję, że w końcu pomoże 😊

• mallevia Debiutantka

Wysłany: 6 kwietnia 2023, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna765 wrote:
    Hej, po którym opakowaniu udało się ?
    Udało się po 1,5 opakowania. Kupiłam zapas myśląc ze to zajmie dłużej :)

‹‹ 123 124 125 126 127
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ