Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Milenka dobrze Cię 'widzieć' 😘 i pewnie odpocznij sobie chociaż jeden cykl. A potem znowu do dzieła!
Dziewczyny moja beta dzisiaj 3968.7 😲 nie wiem co mam o tym myśleć jakaś strasznie duża.
Beta że środy to 1609.6MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Arwena89 wrote:Milenka dobrze Cię 'widzieć' 😘 i pewnie odpocznij sobie chociaż jeden cykl. A potem znowu do dzieła!
Dziewczyny moja beta dzisiaj 3968.7 😲 nie wiem co mam o tym myśleć jakaś strasznie duża.
Beta że środy to 1609.6
-
Arwena89 wrote:Milenka dobrze Cię 'widzieć' 😘 i pewnie odpocznij sobie chociaż jeden cykl. A potem znowu do dzieła!
Beta że środy to 1609.6 -
Arwena89 wrote:Idę w poniedziałek do niej więc już jakoś wytrzymam.
Kurde widzisz tak to jest ja się martwię że jest za duża a Ty że za mała 🙁 -
Arwena89 wrote:Na razie nie chce wkręcać sobie aż takich rzeczy poczekam na lekarza, zajrzałam tylko na różne fora i niby taki przyrost jest prawidłowy
Asia1989 lubi tę wiadomość
-
gratulacje zaciążonym 😉
ja dziś miałam kontrolę po zabiegu
wszystko ok można działać...
tylko owu znów najprawdopodobniej z prawego jajnika będzie więc dupa bo mam niedrożny prawy jajowod...
więc chyba tym razem Miovellia nie ruszyła lewego jajnika...
dodatkowo nie wiem czy będzie jak się przytulać ...
od kiedy wróciłam do pracy mijamy się dosłownie w drzwiach -mąż wchodzi ja wychodzę.
wracam o 23 i mąż już śpi bo o 5 pobudka...
Nie chcę znów swirowac, budzić go w nocy na wymuszony seks jak podczas starań o drugie...
-
Jula3 wrote:No i przyszła zmora... Trzeba zacząć kolejny cykl z NAC . Powiedzcie mi jeżeli bierzecie miovelie kwas foliowy też bierzecie ?
-
Jula3 wrote:No i przyszła zmora... Trzeba zacząć kolejny cykl z NAC . Powiedzcie mi jeżeli bierzecie miovelie kwas foliowy też bierzecie ?
w nac kwasu foliowego nie ma. w tej zwykłej jest ale dawki nie kojarzę
ja bralam Miostygyn to tam jest kwas foliowy więc dodatkowo nie bralamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2019, 23:17
-
Hej kobietki.
Czy też po zwykłej Miovelii macie tak obfite miesiączki? Plus ból że macie wrażenie że zaraz dosłownie urodzicie swoją macice? 😜 Mnie tak boli że nawet No-Spa nie pomaga i to w dużych dawkach 🙄 plus inne pytanie póki jeszcze nie byłam u ginki swojej gdyż jestem w pracy na kontrakcie w Danii. Przyszły moje wyniki z krwi kolejne i mój testosteron wynosi 1,93 przy normie 1,85 powinnam już jakoś bardzo się martwić o to i myśleć że też przez to ciągle klapa z zafasolkowaniem? Czy przy PCOS to norma?Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
BombiaMk wrote:Hej kobietki.
Czy też po zwykłej Miovelii macie tak obfite miesiączki? Plus ból że macie wrażenie że zaraz dosłownie urodzicie swoją macice? 😜 Mnie tak boli że nawet No-Spa nie pomaga i to w dużych dawkach 🙄 plus inne pytanie póki jeszcze nie byłam u ginki swojej gdyż jestem w pracy na kontrakcie w Danii. Przyszły moje wyniki z krwi kolejne i mój testosteron wynosi 1,93 przy normie 1,85 powinnam już jakoś bardzo się martwić o to i myśleć że też przez to ciągle klapa z zafasolkowaniem? Czy przy PCOS to norma? -
Asia1989 wrote:Ja u siebie takiej zależności nie zauważyłam. Jedynie bola mnie jajniki w okresie owulacji, a wcześniej tego nie miałam. Prawdopodobnie moje cykle były bezowulacyjne, a Miovelia mi je przywrocila.Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu -
BombiaMk wrote:Hej kobietki.
Czy też po zwykłej Miovelii macie tak obfite miesiączki? Plus ból że macie wrażenie że zaraz dosłownie urodzicie swoją macice? 😜 Mnie tak boli że nawet No-Spa nie pomaga i to w dużych dawkach 🙄 plus inne pytanie póki jeszcze nie byłam u ginki swojej gdyż jestem w pracy na kontrakcie w Danii. Przyszły moje wyniki z krwi kolejne i mój testosteron wynosi 1,93 przy normie 1,85 powinnam już jakoś bardzo się martwić o to i myśleć że też przez to ciągle klapa z zafasolkowaniem? Czy przy PCOS to norma?
Mam to samo bol okropny plecy, brzuch i miesiaczka też wyjątkowo obfita. Też mnie to zastanawia czy to przez miovelie . -
Jula3 wrote:BombiaMk wrote:Hej kobietki.
Czy też po zwykłej Miovelii macie tak obfite miesiączki? Plus ból że macie wrażenie że zaraz dosłownie urodzicie swoją macice? 😜 Mnie tak boli że nawet No-Spa nie pomaga i to w dużych dawkach 🙄 plus inne pytanie póki jeszcze nie byłam u ginki swojej gdyż jestem w pracy na kontrakcie w Danii. Przyszły moje wyniki z krwi kolejne i mój testosteron wynosi 1,93 przy normie 1,85 powinnam już jakoś bardzo się martwić o to i myśleć że też przez to ciągle klapa z zafasolkowaniem? Czy przy PCOS to norma?
Mam to samo bol okropny plecy, brzuch i miesiaczka też wyjątkowo obfita. Też mnie to zastanawia czy to przez miovelie .
Ja mam dokładnie to samo. Ból pleców normalnie jakby skurcze szły a ciekne że nie da się opisać. Się zastanawiałam czy może to nie ma związku z tym że jestem na wyjeździe albo właśnie przez Miovelia bo nie miałam aż tak nigdy żeby nie móc aż z łóżka wstać.Śmiej się wśród ludzi
Płacz w ukryciu
Bądź lekka w tańcu
Lecz nigdy w życiu