Miovelia + miovelia nac
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia1989 wrote:Już po wizycie. Jest pecherzyk 16x18 z prawej strony. Endometrium cienkie więc mam przez 2 dni brać estrofem. W piątek do kontroli. Inseminacja w listopadzie, jeżeli teraz się nie uda naturalnie.
-
Asia1989 wrote:Mam nadzieję że może tym razem się uda naturalnie. Zaopatrzylam się w bezpieczny żel 😂 zobaczymy czy endometrium urośnie do jutra.
My ostatnio uzylismy zelu fertilsafe plus 😉 -
Asia1989 wrote:Właśnie ten zakupiłam. Może coś pomoże.
My kiedyś tego żelu uzylismy ale były wtedy słabe żołnierzyki no i teraz małżonek zaproponował żebyśmy spróbowali 😅
Trzymam kciuki aby cos pomogło czy żel czy coś innego, wszystko jedno 😉 aby efekt był 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 16:56
Asia1989 lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Ja już po wizycie. Ten lekarz to jakiś dziwny a mój znów nieuchwytny... 😔
Powiedział że pęcherzyk pękł. Najprawdopodobniej wczoraj. Zapytałam jak endometrium ale powiedział tylko że ładne. 🙄
Ogólnie miły i w ogóle ale taki mało konkretny. Mówi że ładnie wszystko więc jak we wtorek było przytulanie to dziś koniecznie powtórka i zobaczymy.
Niby fajnie ale jako lekarz mnie średnio przekonuje. -
kredka wrote:Ja już po wizycie. Ten lekarz to jakiś dziwny a mój znów nieuchwytny... 😔
Powiedział że pęcherzyk pękł. Najprawdopodobniej wczoraj. Zapytałam jak endometrium ale powiedział tylko że ładne. 🙄
Ogólnie miły i w ogóle ale taki mało konkretny. Mówi że ładnie wszystko więc jak we wtorek było przytulanie to dziś koniecznie powtórka i zobaczymy.
Niby fajnie ale jako lekarz mnie średnio przekonuje.
To dzialajcie dziś, powodzenia 😊
Ja do swojego tez mam mieszane uczucia ale wiem ze wiedzę ma ogromną i mu ufam 😉 -
Suzi wrote:No taki faktycznie mało konkretny ten lekarz... no ale jak endometrium nie budziło jego wątpliwości to znaczy że ok😉
Lekarze mówili że ładne A mimo tego było za małe 😥 i się nie udawało...
Dopiero po wprowadzeniu dodatkowych leków zaskoczylo.
Więc niestety aby sie udalo musi być grubsze... -
Asia1989 wrote:Hej. Wyszlam od lekarza. Pecherzyk jest, endometrium ładne. Dostałam ovitrelle. Jutro mamy działać, i w niedzielę powtórka. We wtorek do kontroli. Niestety muszę wziąć zwolnienie bo w pracy kiepsko z urlopem 😊😊😊
-
Asia1989 wrote:Hej. Wyszlam od lekarza. Pecherzyk jest, endometrium ładne. Dostałam ovitrelle. Jutro mamy działać, i w niedzielę powtórka. We wtorek do kontroli. Niestety muszę wziąć zwolnienie bo w pracy kiepsko z urlopem 😊😊😊