Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Hej
Dzisiaj plamienia mocniejsze 😔😒i obawiam się że nie ustąpia. I potem się przeobraża w @😒no trudno.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:Brązowe masz te plamienia?
Tak wczoraj byly jasne a dziś już ciemniejsze.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Evelle28 wrote:Tak tak. I jak na ten tydz to dość wysoka. Cieszę się bardzo. Jutro powtórzę o ile pobierają krew po 18. Bo chyba powinnam w tym samym labo powtórzyć co?
Chyba lepiej w tym samym, bo w innych mogą mieć inny zakres może... Nie wiem jak jest z beta, ale dla swojego spokoju lepiej w tym samym 😊 -
Niki wrote:Tak wczoraj byly jasne a dziś już ciemniejsze.Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:Ohoo no ja w sumie miałam tak ze na bieliźnie to prawie nie było widać tylko zauważyłam podczas badania szyjki... A teraz mam tak rozpulchmiona pochwe że nawet nie dam rady wsadzić palca.. Ale nie próbuje już nawet :p
No ja mam troszkę więcej. Ale no trudno. Co ma być to będzie.
Cieszę się twoim szczęściem ♥️
Mam nadzieję że niedługo i ją ujrzę te piękne dwie kreski ♥️
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:No ja mam troszkę więcej. Ale no trudno. Co ma być to będzie.
Cieszę się twoim szczęściem ♥️
Mam nadzieję że niedługo i ją ujrzę te piękne dwie kreski ♥️Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Evelle28 wrote:Ujrzysz Kochana napewno dla mnie to sama wiesz jaka niespodzianka bo totalnie się w tym cyklu nie spodziewałam. Niezmiernie się cieszę ale i się boję... Któraś z dziewczyn na jakimś wątku mi napisała jak wstawilam zdj 2 kresek i napisałam że się boję... Zee od teraz już zawsze będę się martwiła o swoje Maleństwo... ❤️ Święta prawda...
Cała prawda. Kazda fasolka to cud ♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Kupiłam sobie termometr. Od 1dc zaczynam przygodę z termometrem 🤣🤣
Patutka, doomi03 lubią tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Patutka wrote:Najlepszy to był K jak poszedł do lekarza! 😂😂😂 "bo Panie doktorze, jak ma się ten antybiotyk do starań bo wie Pan, ja chce mieć syna😂😂😂😂"
To u Ciebie się dzieje 😁😍
Super że czujesz sie juz znacznie lepiej!
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Patutka wrote:Autentycznie, ja myślałam że padne ze śmiechu!
A mina tego doktora była bezcenna! 😂😂
A jak powiedziałam mu, Ty uważaj bo to córka może być, to doktor w śmiech, a on ze mam go nie denerwować 😂😂😂
Haha to mój by chciał córeczkę Ja też... dlatego myślę że jak kiedys sie uda to będzie syn 😅08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patutka wrote:Ojej to nie chodziło o meczenie go itd.
Miało to formę żartu, rozrywki.
Już nic więcej się nie wypowiadam 😊08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Niki wrote:Kupiłam sobie termometr. Od 1dc zaczynam przygodę z termometrem 🤣🤣
Gdzie kupiłaś i jaki? Bo chodza za mna mysli by również spróbować tej metody Drogie sa takie termometry ?
Faktycznie sprawdza sie ta metoda przy staraniach?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Gdzie kupiłaś i jaki? Bo chodza za mna mysli by również spróbować tej metody Drogie sa takie termometry ?
Faktycznie sprawdza sie ta metoda przy staraniach?
Na stronie apteki Gemini za 20 zł chyba. On jest elektroniczny i taki do pomiaru zwykłej temp i właśnie przy staraniach.
Ciekawa jestem jak to będzie z moją regularnością 🤣 czy nie będę zapominac mierzyć 😅Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Patutka ta historia z antybiitykiem to jakaś masakra... Ja rozumiem jakby były takie zapracowane, że nie wiedzą w co ręce włożyć i przeoczyly rozrobic. Wtedy jeszcze przepraszaja cię i przygotują od nowa wszystko. A nie, że panny od 20 siedzą na dupie i urządzają sobie śmiechy a pacjenci niech sobie słyszą jak im wesoło. Co to w ogóle ma być... Przecież od tych wszystkich leków, kotre one przygotowują mogą przeżyć lub zginąć ludzie. Nie dziwię się wcale, ze się wkurzylas i bardzo dibrze powiedziałaś. Naprawdę zawsze szanuje lekarzy i pielęgniarki bo one też nie raz muszą znosić nie jedno, ale takiego zachowania nie zrozumiem nigdy. Wiem, że ta praca do łatwych nie należy ale jak jedna przygotuję to powinna wszystko sprawdzac! Ja też raz w szpitalu w ciąży dostałam dodatkowa tabletkę, chwile zastanowienia bo mówię nic nie mówili o dodatkowych... Ale kurcze wstałam, poszłam do dyżurki i mówię, że dostałam oprócz magnezu jeszcze coś podchodzą i patrzą, "ooo to duphaston, nic by nie było pani jak by wzięła"... Serio w ciąży miałam sobie wziąć tak o jakąś nieznaną tabletkę? Tak więc od takich super pielęgniarek najlepiej by było, jakby się dało trzymać się z daleka... Ciężkie przypadki "przepracowania".
Co do twojej siostry to wyobrażam sobie jak ci było przykro... Kurcze tak bliska osoba i zamiast w takich chwilach trochę empatii okazać i pochwalić twojego faceta, że mimo zmęczenia jest przy tobie cały czas to jeszcze dogryza ci. Ale to wszystko zazdrość. Tylko szkoda, że ta zzdrossc przemawia przez najbliższa rodzinę. A jeszcze takie skarżenie się do mamy w tym wieku... Ja jego, do tego wszystkiego kiedy ty jesteś w szpitalu i tak naprawdę potrzebujesz dużo spokoju i odpoczynku. No masakra dosłownie!
A teściowa to już w ogóle... Ze wychowała takiego super człowieka jakim jest twój faxet to szok! Porównując jego do niej to ziemia a niebo 🙄
Spoko, teraz właśnie oglądają filmiki na yt wlacznie z salowa :p
Niech robią co chcą, ja też w pracy robię różne dziwne rzeczy ale dopiero po wykonaniu swoich obowiązków...
No to cud że u Ciebie to był tylko duphaston...
Mi nie było przykro kochana! Ja byłam wściekła. Ta laska na za 6 Msc 40 lat! A to jest taki lizodup mamusi!
Problem w tym że ona go nie wychowała.
Do jego 10 rz ona piła, na potęgę, do upadłego.
Od wtedy jedyne co potrafiła to krzyczeć i wrzeszczec do teraz.
To ja próbuję mu pokazać inny świat, ten lepszy, że nikt na nikogo nie musi krzyczeć, no i tak dalej..
Na ten moment wszystko mi się udało, ale bywało różnie.
Bynajmniej on był nauczony w domu ze wszystko rozwiązuje się krzykiem.
Ta kobieta naprawdę jest okropna29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AleOla26 wrote:Haha to mój by chciał córeczkę Ja też... dlatego myślę że jak kiedys sie uda to będzie syn 😅
Oj naprawdę z facetów można się pośmiać hahaha.
Ja tam bym chciała teraz chłopaka 😍
A jeszcze jak uświadomiłam sobie ze ten slub już zaraz, tak na poważnie to stres mnie bierze 😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Jako, że córkę już mamy tak teraz jest jak to mój K mówi "czas aby przedłużyć jego nazwisko" 😂😂😂😂🙈
A jeszcze jak uświadomiłam sobie ze ten slub już zaraz, tak na poważnie to stres mnie bierze 😂
Ja bym chciała córeczkę, ale ważne żebym w ogóle zaszła 😅♥️ i urodziła zdrowe dzieciątko.
Dasz radę kochana.ja się tak stresowałam że nic nie pamiętam 🤣 powoli sobie przypominałam. A tu ktoś coś opowiedział, a tu obejrzałam film i jakoś to poskładałam🤣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Patutka wrote:Jako, że córkę już mamy tak teraz jest jak to mój K mówi "czas aby przedłużyć jego nazwisko" 😂😂😂😂🙈
A jeszcze jak uświadomiłam sobie ze ten slub już zaraz, tak na poważnie to stres mnie bierze 😂08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Haha to mój by chciał córeczkę Ja też... dlatego myślę że jak kiedys sie uda to będzie syn 😅
My oboje chcieliśmy syna i od początku ciąży czułam, że będzie syn. A wszyscy mówili, że na odwrót jest jak się czuje 😜 a jednak synek się urodził haha
Teraz jeszcze nie mam pewności, ale myślę, że tez synek 😅 -
Patutka wrote:Właśnie to serio malutki oddział, więc ja też tego nie rozumiem.. I nie dopuszczam do siebie, bo do cholery jak można...
Spoko, teraz właśnie oglądają filmiki na yt wlacznie z salowa :p
Niech robią co chcą, ja też w pracy robię różne dziwne rzeczy ale dopiero po wykonaniu swoich obowiązków...
No to cud że u Ciebie to był tylko duphaston...
Mi nie było przykro kochana! Ja byłam wściekła. Ta laska na za 6 Msc 40 lat! A to jest taki lizodup mamusi!
Problem w tym że ona go nie wychowała.
Do jego 10 rz ona piła, na potęgę, do upadłego.
Od wtedy jedyne co potrafiła to krzyczeć i wrzeszczec do teraz.
To ja próbuję mu pokazać inny świat, ten lepszy, że nikt na nikogo nie musi krzyczeć, no i tak dalej..
Na ten moment wszystko mi się udało, ale bywało różnie.
Bynajmniej on był nauczony w domu ze wszystko rozwiązuje się krzykiem.
Ta kobieta naprawdę jest okropna
No to jak malutki oddział to już szczególnie nie powinno być takiego bałaganu. Ale no co zrobisz jak pielęgniarki przemęczone 😵. Muszą pooglądać yt a nie sprawdzac leki ...
No to siostra fajnie się zachowuje jak ma tyle lat 😒 ale no różni ludzie się trafiają. Co do matki twojego K to masakra... Naprawdę zawsze współczuję właśnie takich matek.. Bo to nie ma kto tak naprawdę wychować jak matka leci w taki temat. Na szczęście trafił na ciebie i jesteście szczęśliwi razem 💗 -
AleOla26 wrote:Gdzie kupiłaś i jaki? Bo chodza za mna mysli by również spróbować tej metody Drogie sa takie termometry ?
Faktycznie sprawdza sie ta metoda przy staraniach?
Ja za e-ziko zamawiałam to zaplacilam ze 17 zl.