Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:Mój to już chyba myśli, że nie musi... :p
Patutka lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Uswiadom go nie ma tak łatwo że musi klęknąć 😅😁nie ominie go to😅♥️
Ale ostatnio powiedział "no tak zapomniałem, no ale będę musiał" 😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Ej, dziewczyny z dzisiejszych badań CRP wyszło 14. Gdzie w piątek było 161, jaram się 😍
Prawdopodobnie jutro wyjdę do domu😍😍😍😍
Swoją drogą, Julka ma angine 🤷♀️😑
Pięknie! Kochana widzisz, wszystkie za ciebie się modliłyśmy i wierzyłyśmy, że uda Ci się szybko wyjść z tego 💗 naprawdę cieszę się, że jest już wszystko dobrze!!!
Daj znać jak będziesz w domku oczywiście 💗
Biedna malutka mamusia jutro ja w końcu przytuli i napewno poczuje się lepiej ❤️
Patutka wrote:Problem w tym, że mój przede mną nie padł wcale. 😂😂😂
Cały czas mu mówię, że czekam na oświadczyny😂
No wy chociaż ślub bierzecie haha u mnie ani oświadczyn ani daty ślubu 🤣 ale ostatnio coś uśmiechal się o świętach i prezentach więc może akurat coś się wydarzy 😜 trochę na to liczę haha
Kiedy dokładnie macie datę ślubu? Proszę dać nam fotki swojej sukni 🥰 -
Patutka wrote:Próbowałam i stanowczo powiedziałam, a on na to że zapomniał, hahahaha 😂
Ale ostatnio powiedział "no tak zapomniałem, no ale będę musiał" 😂
Ukleknie przed urzędem 5 minut przed ślubem xDPatutka lubi tę wiadomość
-
Wiktorynka wrote:Dziewczyny...chyba muszę was opuścić.
Ten cykl się zaczął od jakiegoś takiego dziwnego czegoś w środku...znowu zaczynam sobie świrowac, znowu zaczynam myśleć tylko o tym! Mam w was ogromne wsparcie i nie chciałabym was opuszczać ale chyba muszę na jakiś czas odciąć się od tego okołociazowego tematu całkiem całkiem...
Muszę iść sobie odpocząć, w poniedziałek mam wizytę u Endo więc pewnie dostanę leki k to jest tersz mój priorytet żeby unormowac tsh, mamy też remont, cały czas praca albo remont, chodzę niewyspana, zła, zawiedziona...Nie mam już po prostu siły do tego wszystkiego! Ten cykl spisuje na straty bo pewnie leki dopiero zacznę brać od następnego tygodnia więc trzeba teoche czasu zwby się unormowaly wiwc potrawa to parę tygodni jaj nie miesiącu bo wiadomo każdy organizm różnie reaguje...
Ogromnie cieszę się że Ala i Evelka są w ciąży! To jest iskierka nadziei którą święci gdzieś w oddali dla mnie!
Patka mam nadzieję że wszysyko będzie ok i cieszę się że już czujesz się lepiej i obyś szybko wróciła do rodziny i udało zajść w kolejną ciążę ❤❤❤
Ola! nie martw się! Zawszw możecie się wstrzelic parę dni przed owulka! Bardzo mocno trzymam kciuki ❤❤❤❤
Niki kochana, mam nadzieję że te plemienia okażą się dla Ciebie zbawienne tak jak dla Evelki, jak nie to pamiętaj, nowy cykl nowe możliwości! Nie nakrecam się kochana, Spokojnie czekaj na rozwój @! ❤❤❤
Jest opcja że wrócę tu za parę dni bo sama nie dam rady...
Bardzo wam dziękuję za wsparcie kochane! Jesteście niezastąpione!!!! Uwielbiam was I każdej życzę cudownych 2 kresek i wszystkiego co najlepsze!😍
Wiktorynka musisz robić tak jak podpowiada ci serce. Nic na siłę, ale wszystko z głową i rozsądkiem ❤️ jeśli poczujesz się lepiej, będziesz chciała jednak wrócić to pisz ❤️ ja będę czekać na pewno, nie zamierzam was opuszczać 💗 trzymam kciukk za wizytę u endo, jak będziesz miała ochotę to chociaż daj znać co tam powiedział 😊 zawsze to fajnie mieć jakieś info o twoim zdrowiu 😜
I Wiktorynka ja jako czarodziejka, która wróży ciążę i płec dzieci, przesyłam Ci ciążową moc 😆 jeszcze raz ponawiam wiruski 👾👾👾💫💫💦💦 żebyś szybko wróciła do nas z dobrymi wiesciami ⏸️
AleOla26 wrote:WIKTORYNKA ❤
Kochana ! Rozumiem Cię doskonale bo i sama zastanawiam się, czy nie dac sobie spokoju z forum, by odciąć się od tego notowania, pisania, liczenia i ciągłego myślenia...
Ten cykl też mam stracony. Następny możliwy to luty. W takim trybie to cały rok trzeba będzie odłożyć.... A wiem że mój M. chciał początkowo poczekać ze względu właśnie na tryb pracy.... Mam mętlik w głowie.
Ogrom stresu i ciagle waga na plusie. Musze się wyciszyc unormowac wage i cukier, ktory jest na wyższych normach.
Pewnie będzie mnie tu mniej....
Ola ja tobie też wysyłałam ciążowa moc, ciążowe wiruski 👾👾👾💫💫💦💦💦, rov wszystko to co mówi Ci serce, głowa niech odpoczywa ale rob to co czujesz, że musisz 🥰 czasami owu się same przedstawiają, może akurat wam uda się szybciej niż myślisz. Może właśnie w tych cyklach na straty spisanych 😊 kochana trzymam kciuki mocno, za twoje wyniki, żeby były w normie i żeby ciąża zaskoczyła cię i wróciłaś byś z nową enegia ❤️❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 20:39
-
Pchelka wrote:Po pracy próbuję nadganiac forum i jestem na bieżąco co się u Was dzieje
Dziewczyny, które ujrzały 2 kreski bardzo gratuluję oczywiście, że zazdroszczę, ale na każdą przyjdzie pora.
Patutka bardzo dobrze z tym antybiotykiem. Leki nie mogą sobie ot tak leżeć rozpuszczone i czekać. Lepiej, że rozpuszczone przy Tobie niż godzinę szybciej i by gdzieś leżały
Dziękuję kochana za gratulacje ❤️
Oczywiście, że na każdą przyjdzie czas 💗 jedna szybciej druga później, ale każda z nas przytuli swojego malucha w końcu 😁
Takie nadrabianie to dobra sprawa, ja też jak nie mogę odpisać to chociaż czytam na szybko, żeby byc w temacie 😜 -
aliciaaa wrote:No wy chociaż ślub bierzecie haha u mnie ani oświadczyn ani daty ślubu 🤣 ale ostatnio coś uśmiechal się o świętach i prezentach więc może akurat coś się wydarzy 😜 trochę na to liczę haha
Kiedy dokładnie macie datę ślubu? Proszę dać nam fotki swojej sukni 🥰
Ale tak z przytulasem jej wręcz nie mogę się doczekać. Bo za starym tęsknię innym sposobem już.... 😂
Wiesz powiem Ci ze nie wiem czy ten slub nie wyszedł bardziej na złość jego matce.
Wiem, że w planach oświadczyny miał na święta, ale coś raczej mu nie wyjdzie 🙈
My mamy 11.01
Nie mam sukni jeszcze...
Chciałam biała.. Ale..... Zastanawiam się czy to nie przypał biała długa do cywilnego.
No i mam na oku jeszcze taka czerwona i taki niby fiolet ale to nic konkretnego... 😔29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Hahahaha ❤️ mówisz że mogę liczyć, że ten gad będzie tak romantyczny? 😂
Haha nigdy nic nie wiadomo, po nich można się wszystkiego spodziewać 😂😋🤣Patutka lubi tę wiadomość
-
Niki wrote:kochane doczekacie się tego jak wasi mężczyźni padna na kolana z pierścionkiem ♥️ mój jak uklęknął to mnie zatkało na maxa choć niby się domyślam. Ale to jednak szok był.
Bo to niby się czeka i spodziewa, ale to musi być taka piękna chwilą, że człowieka zatyka haha ❤️ aż nie mogę się doczekać tego momentu 🤩 -
Patutka wrote:Kochanienka, to i tak 6 doba jak śleńczę w szpitalach. Więc cud nad cudami, że idę jak doktorek będzie miał humor do domu na doustny antybiotyk.
Ale tak z przytulasem jej wręcz nie mogę się doczekać. Bo za starym tęsknię innym sposobem już.... 😂
Wiesz powiem Ci ze nie wiem czy ten slub nie wyszedł bardziej na złość jego matce.
My mamy 11.01
Nie mam sukni jeszcze...
Chciałam biała.. Ale..... Zastanawiam się czy to nie przypał biała długa do cywilnego.
No i mam na oku jeszcze taka czerwona i taki niby fiolet ale to nic konkretnego... 😔
Kochana masz ochotę iść w bieli to idz w bieli, przecież czy cywilny czy kościelny Panna mloda tk Panna mloda idz w takiej w jakiej sama dla siebie będziesz czuła się pięknie bo to twój dzień
Nie jedna osobę widziałam w bieli na cywilnym w tamtym roku nawet kolezanka z forum BB też brala cywilny i miała właśnie biala dluga sukienie dopasowana także go ahead! Niech nic Cie nie ograniczaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 20:53
Patutka lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Kochanienka, to i tak 6 doba jak śleńczę w szpitalach. Więc cud nad cudami, że idę jak doktorek będzie miał humor do domu na doustny antybiotyk.
My mamy 11.01
Nie mam sukni jeszcze...
No i mam na oku jeszcze taka czerwona i taki niby fiolet ale to nic konkretnego... 😔
Wiem, że ten czas w szpitalu wydaje się stracony, ale może właśnie tak miało być i koniec! Nie ma co, trzymam kciuki, żebys jutro już była w domku o tej porze i tulila swoją chorowitke, a twój robił ci pyszna kolacje 😁
Powiem Ci tak, jakbyście tego ślubu nie chcieli to byście nawet do urzędu nie poszli 😜 więc coś na rzecz być musiało poza cudowna teściowa haha ale spokojnie, ważne że się kochacie, a nie czy zaręczyny były 😁 chociaż miło by było zobaczyć ten widok 🥰
A ślub już wielkimi krokami się zbliża 🤩
Co do sukni to myślę, że możesz zawsze jakaś biała z np złotymi elementami lub srebrnymi 😊 dużo jest opcji na cywilne, żeby być elegancko biało, ale bez przepychu 🥰 -
doomi03 wrote:Kochana masz ochotę iść w bieli to idz w bieli, przecież czy cywilny czy kościelny Panna mloda tk Panna mloda idz w takiej w jakiej sama dla siebie będziesz czuła się pięknie bo to twój dzień
Nie jedna osobę widziałam w bieli na cywilnym w tamtym roku nawet kolezanka z forum BB też brala cywilny i miała właśnie biala dluga sukienie dopasowana także go ahead! Niech nic Cie nie ogranicza
W zasadzie w nosie mam to co ludzie powiedzą ale mimo wszystko tak się jakoś nad tym zastanawiałam....M046IKA, doomi03 lubią tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
My mamy 11.01
Nie mam sukni jeszcze...
Nie ma co rezygnowac z bieli, tylko moze kwestia długości lub szyku08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Ola ja tobie też wysyłałam ciążowa moc, ciążowe wiruski 👾👾👾💫💫💦💦💦, rov wszystko to co mówi Ci serce, głowa niech odpoczywa ale rob to co czujesz, że musisz 🥰 czasami owu się same przedstawiają, może akurat wam uda się szybciej niż myślisz. Może właśnie w tych cyklach na straty spisanych 😊 kochana trzymam kciuki mocno, za twoje wyniki, żeby były w normie i żeby ciąża zaskoczyła cię i wróciłaś byś z nową enegia ❤️❤️
Dziękuję kochana! Takie wirusy chętnie przyjmę!
Jednak potrzebuje czasu, myślę że musze po prostu odpuścić z wszelkimi oczekiwaniami wobec swojego życia i ogarniać jakos codzienność. Za dużo spraw na jeden rok08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Wiem, że ten czas w szpitalu wydaje się stracony, ale może właśnie tak miało być i koniec! Nie ma co, trzymam kciuki, żebys jutro już była w domku o tej porze i tulila swoją chorowitke, a twój robił ci pyszna kolacje 😁
Powiem Ci tak, jakbyście tego ślubu nie chcieli to byście nawet do urzędu nie poszli 😜 więc coś na rzecz być musiało poza cudowna teściowa haha ale spokojnie, ważne że się kochacie, a nie czy zaręczyny były 😁 chociaż miło by było zobaczyć ten widok 🥰
A ślub już wielkimi krokami się zbliża 🤩
Co do sukni to myślę, że możesz zawsze jakaś biała z np złotymi elementami lub srebrnymi 😊 dużo jest opcji na cywilne, żeby być elegancko biało, ale bez przepychu 🥰
Ty też się go doczekasz! Szybciej niż myślisz!
A sukienka wygrywa ta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2019, 21:50
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️