Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patutka wrote:
Woooooowwwww piękna!!! Ale faktycznie jak nie macie ślubu w plenerze tylkow urzędzie to szkoda troche... z drugiej strony robicie wesele czy przyjecie ? Chociaz jak macie brać kościelny to moze warto poczekac z takim wydatkiem finansowym Masz sporo opcjiPatutka, Niki lubią tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:Woooooowwwww piękna!!! Ale faktycznie jak nie macie ślubu w plenerze tylkow urzędzie to szkoda troche... z drugiej strony robicie wesele czy przyjecie ? Chociaz jak macie brać kościelny to moze warto poczekac z takim wydatkiem finansowym Masz sporo opcji
No na plener trochę za zimno.
Robimy większe przyjęcie. Weselem do końca jednak bym tego nie nazwała
Wydatkiem finansowym? To myslisz, że ile ona kosztuje? ;p29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
M046IKA wrote:Dziewczyny czuje takie dziwne kłucie w brzuchu coś jakby pieczenie nie umiem tego opisać i dikatny ból u dołu pleców troszkę się martwię...
A który to dzień cyklu? I czy jesteś po owu? 🤔 Hmmm nigdy takiego czegoś nie czulam chyba, ale może to coś związanego z owu jeśli jesteś przed? -
AleOla26 wrote:Dziękuję kochana! Takie wirusy chętnie przyjmę!
Jednak potrzebuje czasu, myślę że musze po prostu odpuścić z wszelkimi oczekiwaniami wobec swojego życia i ogarniać jakos codzienność. Za dużo spraw na jeden rok
Wszystko rozumiem, dlatego jeśli naprswde czujesz, że musisz na chwilę obecną opuścić forum to rób wszystko w zgodzie z tym co czujesz. Ja będę tęsknić i za tobą i za Wiktorynka i za n każda, która taka decyzję podejmie ☹️ ale przecież to wy macie dostać nowej energii, podnieść się na duchu, zapomnieć na chwilę o tych całych staraniach. Ola nawet nie wiesz jak ja bym chciała wam wszystkim podarować dwie kreseczki! Teraz kochana odpoczywaj, jeśli chcesz to pisz do nas, jeśli nie to odpuść na tyle ile czujesz, że musisz 😊 zawsze oczywiście możesz pisać na insta 💗 i nie koniecznie to przeciez muszą być tematy o ciąży, owu czy innych staraniowych tematach 😁 a tyle razy co kobiety odchodziły z forum i wracały z dobrymi wiesciami 😊 ja nadal trzymam kciuki za ciebie 🙏🏻❤️ -
Patutka wrote:
Mam taką nadzieję, też póki co by mi starczyl w urzędzie 🥰 później też wolałabym uzbierać kasę i zrobić weselicho, piękny ślub w kościele, bez kredytów czy pożyczania kasy 😁
Sukienka jest piękna, właśnie o takiej myślałam, kiedy pisałam o dodatku złota lub srebra 🤩🤩🤩🤩
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 07:55
-
Patutka wrote:
Piękna ♥️cudna.
Ja tyle mierzyłam sukien ze szok.ta nie , ta też nie, itp. w końcu znalazłam ta jedyna. Która tak w ogóle nie chce się sprzedać. Jak patrzę na ogłoszenia tych dziewczyn na FB które mają do sprzedania sukienki lub szukają to ja się łapie za głowę. Moja to przy nich skromniusia. Więc troszkę ciężko mi sprzedac. A żal żeby tak wisiała. Biedna. No ale kiedyś się uda😅
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:Mam taką nadzieję, też póki co by mi starczyl w urzędzie 🥰 później też wolałabym uzbierać kasę i zrobić weselicho, piękny ślub w kościele, bez kredytów czy pożyczania kasy 😁
Sukienka jest piękna, właśnie o takiej myślałam, kiedy pisałam o dodatku złota lub srebra 🤩🤩🤩🤩
Więc tak na 2023 max będziemy chcieli tak.
No jakby nie było nawet ten cywilny to ślub więc wiesz... zawsze to inaczej. Czy te same nazwiska czy po prostu no zawsze mąż :p
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Niki wrote:Piękna ♥️cudna.
Ja tyle mierzyłam sukien ze szok.ta nie , ta też nie, itp. w końcu znalazłam ta jedyna. Która tak w ogóle nie chce się sprzedać. Jak patrzę na ogłoszenia tych dziewczyn na FB które mają do sprzedania sukienki lub szukają to ja się łapie za głowę. Moja to przy nich skromniusia. Więc troszkę ciężko mi sprzedac. A żal żeby tak wisiała. Biedna. No ale kiedyś się uda😅
Nie znajdę wtedy ten sukni do samego ślubu.
wystawiaj śmiało, dużo dziewczyn chce takie skromne.
Ja do takich nie należę😂 to tylko cywilny ale też bym chciała wyglądać wow.
Na kościelny przygotuję większą petarde 😂29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Ja nie chcę jeździć po salonach i mierzyć.
Nie znajdę wtedy ten sukni do samego ślubu.
wystawiaj śmiało, dużo dziewczyn chce takie skromne.
Ja do takich nie należę😂 to tylko cywilny ale też bym chciała wyglądać wow.
Na kościelny przygotuję większą petarde 😂
No właśnie jest wystawiona już z dwa miesiące 😅Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Patutka wrote:Aluś jak się czujesz?
Dziewczyny co u was?
Ja właśnie zamulam w pracy bo jestem na innym punkcie na zastępstwo a tu mały ruch. Jeszcze tylko 7,5 godziny 😂.
Zla jestem bo bol gardła i kaszel nie chcą się ode mnie odczepic, a to już ponad tydzień jak chorobsko sie u mne zaczęło. A teraz już nie będę miala jak porządnie odpocząć bo już do grudnia mam caly czas pod rząd w weekendy zjazdy na uczelni no a w tygodniu praca. A jeszcze w ostatnin tygodniu musze praktyki zrobić. To będzie ciężki miesiąc.
A poza tym dziś 7 dc i po wstretnej @ na szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 09:56
-
Patutka wrote:Dzięki.
No na plener trochę za zimno.
Robimy większe przyjęcie. Weselem do końca jednak bym tego nie nazwała
Wydatkiem finansowym? To myslisz, że ile ona kosztuje? ;p
Dawałabym jakies 3000zl patrzac za ile kupowały moje znajome suknie ślubne08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Dziewczyny co u was?
Właśnie wróciłam od lekarza z antybiotykiem i L4
Obudzilam się nad ranem ok 5 z takim bólem brzucha... dreszcze, zimno. Ale jakoś zasnęłam. No to obudziłam sie znowu i biegiem do łazienki i dwie takie rundy.
Coś mnie przeczyściło.
Ale ogólnie od 2 tyg kaszel ciagle jest, ból brzucha też, zimno mi i jestem rozbita. Także chorobsko jesienne. Właśnie leżę pod kołderką i wmuszam w siebie śniadanie.
Od tak pozytywnie z rana 🙈
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
doomi03 wrote:Ja właśnie zamulam w pracy bo jestem na innym punkcie na zastępstwo a tu mały ruch. Jeszcze tylko 7,5 godziny 😂.
Zla jestem bo bol gardła i kaszel nie chcą się ode mnie odczepic, a to już ponad tydzień jak chorobsko sie u mne zaczęło. A teraz już nie będę miala jak porządnie odpocząć bo już do grudnia mam caly czas pod rząd w weekendy zjazdy na uczelni no a w tygodniu praca. A jeszcze w ostatnin tygodniu musze praktyki zrobić. To będzie ciężki miesiąc.
A poza tym dziś 7 dc i po wstretnej @ na szczęście
Ja dzisiaj idę do domu 😍
Podlecz się trochę, choroby nie sprzyjają bobaskom :p
Co studiujesz? Ostatni rok?
Zwolnienie do wtorku. Umowę o pracę w nowym miejs u mam od 2 tygodni, a ja już jestem od tygodnia prawie na zwolnieniu 😂
Miałam wrócić na weekend do pracy ale powiedziała doktor, że mam siedzieć w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 10:11
AleOla26 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
AleOla26 wrote:Właśnie wróciłam od lekarza z antybiotykiem i L4
Obudzilam się nad ranem ok 5 z takim bólem brzucha... dreszcze, zimno. Ale jakoś zasnęłam. No to obudziłam sie znowu i biegiem do łazienki i dwie takie rundy.
Coś mnie przeczyściło.
Ale ogólnie od 2 tyg kaszel ciagle jest, ból brzucha też, zimno mi i jestem rozbita. Także chorobsko jesienne. Właśnie leżę pod kołderką i wmuszam w siebie śniadanie.
Od tak pozytywnie z rana 🙈
Mam nadzieję, że długo nie zachoruje.
Bynajmniej będę się starać.
Nie mam pojecia jak ale będę.
A Ty pod kołdrę, korzystaj z wolnego.
Kuruj się. Tylko mam nadzieję, że Ty nie masz antybiotyku na gorączkę.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:No właśnie też nie chcemy pchać się w kredyty.
Więc tak na 2023 max będziemy chcieli tak.
No jakby nie było nawet ten cywilny to ślub więc wiesz... zawsze to inaczej. Czy te same nazwiska czy po prostu no zawsze mąż :p
No dokładnie lepiej sobie uzbierać na ślub niż nabrac kredytów i później spłacać latami 🥴
Też jestem tego zdania, masz już męża to czujesz się bezpieczniej jakoś 😁 ja chcę akurat nazwisko zrobić sobie dwuczlonowe, ale zawsze to część męża będzie 😜 -
Dziewczyny co u was?
Ja dzisiaj dobrze się czuje nawet, mało mdłości. Plecy jedynie bolą mnie, ale to przez wczorajszą pracę i sprzątanie 😁 wczoraj trochę mój K pomasowal więc zawsze trochę lepiej 😜 ogólnie to nie muszę nosić paska do spodni, gdzie zawsze musiałam bo spadały 🤯 więc dzieje się haha
Teraz siedze z małym, ale niedlugo lece wypłacić kasę z bankomatu i szykować obiad będe musiała 😜 dzień jak codzień, do tego dzisiaj jeszcze też praca i dopiero wolne 🥴
A ty Pati jak tam? Wypisują cię?