Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Ja bym chciała córeczkę, ale ważne żebym w ogóle zaszła 😅♥️ i urodziła zdrowe dzieciątko.
Dasz radę kochana.ja się tak stresowałam że nic nie pamiętam 🤣 powoli sobie przypominałam. A tu ktoś coś opowiedział, a tu obejrzałam film i jakoś to poskładałam🤣
Miałabym parke 😍 chociaż chłopak byłby wyzwaniem! Ha!
Dasz radę, znajdziesz i urodzisz piękna córkę 😍
Już niedługo chce widzieć II kreski 😊😊😊💕
A miałaś cywilny czy kościelny?
Wiesz my bierzemy tylko cywilny narazie bo na kościelny chcemy uzbierać a nie brać kredyty.
I to najbliższą rodzina, tylko w sumie moja, od niego będzie jeden fałszywy brat i 2 kolegów a i tak wychodzi nam 40 osób.... 🙄
To jest straszne.. 😱29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
AleOla26 wrote:Bedzie super!!! Ja nie moge sie doczekac az ten moj sie ogarnie i padnie przede mna ! Myślę że z rok mu to jeszvze zajmie 😅
Cały czas mu mówię, że czekam na oświadczyny😂AleOla26 lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Dziewczyny...chyba muszę was opuścić.
Ten cykl się zaczął od jakiegoś takiego dziwnego czegoś w środku...znowu zaczynam sobie świrowac, znowu zaczynam myśleć tylko o tym! Mam w was ogromne wsparcie i nie chciałabym was opuszczać ale chyba muszę na jakiś czas odciąć się od tego okołociazowego tematu całkiem całkiem...
Muszę iść sobie odpocząć, w poniedziałek mam wizytę u Endo więc pewnie dostanę leki k to jest tersz mój priorytet żeby unormowac tsh, mamy też remont, cały czas praca albo remont, chodzę niewyspana, zła, zawiedziona...Nie mam już po prostu siły do tego wszystkiego! Ten cykl spisuje na straty bo pewnie leki dopiero zacznę brać od następnego tygodnia więc trzeba teoche czasu zwby się unormowaly wiwc potrawa to parę tygodni jaj nie miesiącu bo wiadomo każdy organizm różnie reaguje...
Ogromnie cieszę się że Ala i Evelka są w ciąży! To jest iskierka nadziei którą święci gdzieś w oddali dla mnie!
Patka mam nadzieję że wszysyko będzie ok i cieszę się że już czujesz się lepiej i obyś szybko wróciła do rodziny i udało zajść w kolejną ciążę ❤❤❤
Ola! nie martw się! Zawszw możecie się wstrzelic parę dni przed owulka! Bardzo mocno trzymam kciuki ❤❤❤❤
Niki kochana, mam nadzieję że te plemienia okażą się dla Ciebie zbawienne tak jak dla Evelki, jak nie to pamiętaj, nowy cykl nowe możliwości! Nie nakrecam się kochana, Spokojnie czekaj na rozwój @! ❤❤❤
Jest opcja że wrócę tu za parę dni bo sama nie dam rady...
Bardzo wam dziękuję za wsparcie kochane! Jesteście niezastąpione!!!! Uwielbiam was I każdej życzę cudownych 2 kresek i wszystkiego co najlepsze!😍 -
Patutka wrote:Ej, dziewczyny z dzisiejszych badań CRP wyszło 14. Gdzie w piątek było 161, jaram się 😍
Prawdopodobnie jutro wyjdę do domu😍😍😍😍
Swoją drogą, Julka ma angine 🤷♀️😑
Jak to dobrze że Mama wyzdrowiała by zająć się swoim chorym dzieckiem! Jak juz obie będziecie zdrowe musicie to uczcić !08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
WIKTORYNKA ❤
Kochana ! Rozumiem Cię doskonale bo i sama zastanawiam się, czy nie dac sobie spokoju z forum, by odciąć się od tego notowania, pisania, liczenia i ciągłego myślenia...
Ten cykl też mam stracony. Następny możliwy to luty. W takim trybie to cały rok trzeba będzie odłożyć.... A wiem że mój M. chciał początkowo poczekać ze względu właśnie na tryb pracy.... Mam mętlik w głowie.
Ogrom stresu i ciagle waga na plusie. Musze się wyciszyc unormowac wage i cukier, ktory jest na wyższych normach.
Pewnie będzie mnie tu mniej....08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Po pracy próbuję nadganiac forum i jestem na bieżąco co się u Was dzieje
Dziewczyny, które ujrzały 2 kreski bardzo gratuluję oczywiście, że zazdroszczę, ale na każdą przyjdzie pora.
Patutka bardzo dobrze z tym antybiotykiem. Leki nie mogą sobie ot tak leżeć rozpuszczone i czekać. Lepiej, że rozpuszczone przy Tobie niż godzinę szybciej i by gdzieś leżały -
Pchelka wrote:Po pracy próbuję nadganiac forum i jestem na bieżąco co się u Was dzieje
Dziewczyny, które ujrzały 2 kreski bardzo gratuluję oczywiście, że zazdroszczę, ale na każdą przyjdzie pora.
Patutka bardzo dobrze z tym antybiotykiem. Leki nie mogą sobie ot tak leżeć rozpuszczone i czekać. Lepiej, że rozpuszczone przy Tobie niż godzinę szybciej i by gdzieś leżały
Ale to i tak nie był mój antybiotyk... Także wiesz...
Cud że nie dali tego złego....
Czemu tak mało się u nas udzielasz?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
AleOla26 wrote:Jak to dobrze że Mama wyzdrowiała by zająć się swoim chorym dzieckiem! Jak juz obie będziecie zdrowe musicie to uczcić !
Wiktorynka, skoro już musisz nas opuścić no to leć, ale pamiętaj żeby do nas zaglądać czy ze zawsze jesteśmy dla Ciebie jak tego potrzebujesz 💕29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Hej dziewczyny, odpiszę i przeczytam jak tylko małego położę spac 😁 teraz jestem wykończona i bolą mnie tak okropnie plecy od stania i schylania się ☹️ miłego wieczorku 💗
-
Hej dziewczyny.
Coś apka nie działa jak powinna po aktualizacji dlatego nie miałam jak pisać. Zaraz nadrobię ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Patutka wrote:Ja zawsze marzyłam o synku, może teraz się sprawdzi! :p
Miałabym parke 😍 chociaż chłopak byłby wyzwaniem! Ha!
Dasz radę, znajdziesz i urodzisz piękna córkę 😍
Już niedługo chce widzieć II kreski 😊😊😊💕
A miałaś cywilny czy kościelny?
Wiesz my bierzemy tylko cywilny narazie bo na kościelny chcemy uzbierać a nie brać kredyty.
I to najbliższą rodzina, tylko w sumie moja, od niego będzie jeden fałszywy brat i 2 kolegów a i tak wychodzi nam 40 osób.... 🙄
To jest straszne.. 😱
My mieliśmy kościelny.
Cieszę się że już lepiej u ciebie ♥️
U nas było 85 osób.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Wiktorynka wrote:Dziewczyny...chyba muszę was opuścić.
Ten cykl się zaczął od jakiegoś takiego dziwnego czegoś w środku...znowu zaczynam sobie świrowac, znowu zaczynam myśleć tylko o tym! Mam w was ogromne wsparcie i nie chciałabym was opuszczać ale chyba muszę na jakiś czas odciąć się od tego okołociazowego tematu całkiem całkiem...
Muszę iść sobie odpocząć, w poniedziałek mam wizytę u Endo więc pewnie dostanę leki k to jest tersz mój priorytet żeby unormowac tsh, mamy też remont, cały czas praca albo remont, chodzę niewyspana, zła, zawiedziona...Nie mam już po prostu siły do tego wszystkiego! Ten cykl spisuje na straty bo pewnie leki dopiero zacznę brać od następnego tygodnia więc trzeba teoche czasu zwby się unormowaly wiwc potrawa to parę tygodni jaj nie miesiącu bo wiadomo każdy organizm różnie reaguje...
Ogromnie cieszę się że Ala i Evelka są w ciąży! To jest iskierka nadziei którą święci gdzieś w oddali dla mnie!
Patka mam nadzieję że wszysyko będzie ok i cieszę się że już czujesz się lepiej i obyś szybko wróciła do rodziny i udało zajść w kolejną ciążę ❤❤❤
Ola! nie martw się! Zawszw możecie się wstrzelic parę dni przed owulka! Bardzo mocno trzymam kciuki ❤❤❤❤
Niki kochana, mam nadzieję że te plemienia okażą się dla Ciebie zbawienne tak jak dla Evelki, jak nie to pamiętaj, nowy cykl nowe możliwości! Nie nakrecam się kochana, Spokojnie czekaj na rozwój @! ❤❤❤
Bardzo wam dziękuję za wsparcie kochane! Jesteście niezastąpione!!!! Uwielbiam was I każdej życzę cudownych 2 kresek i wszystkiego co najlepsze!😍
Kochana rozumiemy cię ♥️ jeśli będziesz miała tylko ochotę to pisz ♥️ będziemy tęsknić ♥️całuje mocno.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:My mieliśmy kościelny.
Cieszę się że już lepiej u ciebie ♥️
U nas było 85 osób.
Byłam tu jeszcze za czasów roku 2015 kiedy to apki nie było, a podstawowe wykresy były darmowe...
Tam samo jak na fioletowa stronę można było przejść za darmo, a teraz to całkiem ich posralo za przeproszeniem....
No to na cywilnym tak czy siak pekne ze stresu, mimo że ja taka odważna hahaha.
Jak plamienia?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Totalnie nie odnajduje się w apce.
Byłam tu jeszcze za czasów roku 2015 kiedy to apki nie było, a podstawowe wykresy były darmowe...
Tam samo jak na fioletowa stronę można było przejść za darmo, a teraz to całkiem ich posralo za przeproszeniem....
No to na cywilnym tak czy siak pekne ze stresu, mimo że ja taka odważna hahaha.
Jak plamienia?
Ja też się gubię w apce.
Nadal są takie same. Brązowe o umiarkowanym nasileniu.
Dasz radę kochana 😘 wiadomo to wielkie emocje.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Bedzie super!!! Ja nie moge sie doczekac az ten moj sie ogarnie i padnie przede mna ! Myślę że z rok mu to jeszvze zajmie 😅
Hahaha też na to czekam, śmieje się do nieg ze "czas najwyższy chłopie xD" oczywiście w zartach, bo nie chciałabym niczego na nim wymuszac. -
kochane doczekacie się tego jak wasi mężczyźni padna na kolana z pierścionkiem ♥️ mój jak uklęknął to mnie zatkało na maxa choć niby się domyślam. Ale to jednak szok był.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:kochane doczekacie się tego jak wasi mężczyźni padna na kolana z pierścionkiem ♥️ mój jak uklęknął to mnie zatkało na maxa choć niby się domyślam. Ale to jednak szok był.29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Wiktorynka wrote:Dziewczyny...chyba muszę was opuścić.
Bardzo wam dziękuję za wsparcie kochane! Jesteście niezastąpione!!!! Uwielbiam was I każdej życzę cudownych 2 kresek i wszystkiego co najlepsze!😍
Kochana oczywiście jeśli czujesz ze potrzebujesz trochę nabrać oddechu, zdystansowac się to oczywiście odpicznij sobie jesli może Ci to pomoc, a potem wracaj do nas z nową energią (ale jakoś tak czuję ze wrocisz do nas szybko)... Ja też przez ostatenie dni zastanawiałam sie czy nie zrobić sobie takiej chwili od temperatur, forum, sledzenia cyklu itd... Ale jeszcze daje sobie czas do końca roku na funkcjonowanie jak do tej pory i jak dalej nic, to w nowym roku sobie chyba taki "detox" od spraw ciazowo-staraniowych też zrobię na miesiąc czy dwa... Poki co korzystam z możliwości wymieniana z Wami doświadczeń i trosk
Trzymaj się Kochana i zbieraj nowa energię 😘