Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Ja to sobie czekam grzecznie aż @ przyjdzie dzisiaj (bo na dziś mam niby termin) lub jutro lub pojutrze (bo przy niepokalanku możliwe ze cykle beda dluzsze niz sądzą apki bo może mi sie reguluja dzięki niemu cykle )... Jak by nie dotarła to przed sylwestrem test, żeby wiedzieć co pić , ale jestem święcie przekonana że przez weekend malpiszon się doczołga
A u Was jak sytuacja dziewczyny?Patka, Niki, Ola?
Hej dziewczyny!
U mnie nic takiego, oprócz tego że na 12 dni i 16h przed ślubem, byłam na UWAGA! Zerwaniu paznokcia!
Poklocilam się z K jak wpadł do mnie do pracy i zrobił aferę, że każdy nawalony tam to i na pewno ja! 😂 Zawadzilam o jego kurtkę, efektem tego wisiał na włosku i na sor trzeba było go wyrwać.
Boli nieziemsko.. Serio 🤐
Owu nie było albo po prostu nie będzie ewentualnie mam posrany cykl, nie wiem co się dzieje....29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej dziewczyny, trochę mnie nie było. Kolejny cykl starań, dzisiaj mam lekarza, idę z wynikami, ciekawe co mi powie.
-
Patutka wrote:Hej dziewczyny!
U mnie nic takiego, oprócz tego że na 12 dni i 16h przed ślubem, byłam na UWAGA! Zerwaniu paznokcia!
Poklocilam się z K jak wpadł do mnie do pracy i zrobił aferę, że każdy nawalony tam to i na pewno ja! 😂 Zawadzilam o jego kurtkę, efektem tego wisiał na włosku i na sor trzeba było go wyrwać.
Boli nieziemsko.. Serio 🤐
Owu nie było albo po prostu nie będzie ewentualnie mam posrany cykl, nie wiem co się dzieje....
Stres przed slubny ! Kiedy masz brac ten slub?
Ładne atrakcje sobie urzadzacie na te kilka dni przed 😂😂😂08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Maniaaa. wrote:Hej dziewczyny, trochę mnie nie było. Kolejny cykl starań, dzisiaj mam lekarza, idę z wynikami, ciekawe co mi powie.
A jakie badania robiłas ?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:A jakie badania robiłas ?
-
AleOla26 wrote:Do mnie 1.01.2020 przyszła z samiutkiego rana @.
Nowy rok nowa ja ! 🙄🍾
Mi zostało 7 dni do ślubu no i za to jest jakaś masakra...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2020, 21:00
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Hej dziewczyny! Co u was słychać? Widzę, że wątek nam umarł... Szkoda, bo fajnie było tutaj💌 mam nadzieję, że któraś mi odpisze i to pozytywne wiadomości
-
aliciaaa wrote:Hej dziewczyny! Co u was słychać? Widzę, że wątek nam umarł... Szkoda, bo fajnie było tutaj💌 mam nadzieję, że któraś mi odpisze i to pozytywne wiadomości
Hej kochana... No troszkę obumarl nam wątek, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby go wskrzesić.
U mnie obecnie już 10 cs i 13dc dzisiaj, nie wiem czy już po owu czy przed ale zmierzyłam dziś wyjatkowo tempke i po jej poziomie bym sugerowala się ze juz jestem w 2 fazie... Ale z drugiej strony zmierzyłam o godzinie 6, czyli pol godziny później niz moj ostatni cykl z tempkami, więc też może być mala różnica przez to... Ale mniejsza z tym... Ogólnie wracam od dziś do mierzenia tempki, chociaż już się nia sugeruje tak mocno bo ostatnim razem byla myląca. Zresztą ta w tym cyklu juz mi i tak nic nie powie, ale chcę po kolejnych cyklach zobaczyć czy niepokalanek w jakis sposob wplywa na moje cykle, czy warto go brać dalej już 3 cykl z nim, także i tak kolejny cykl muszę zrobić od niego przerwe i potem znowu 3 cykle biore chyba.
Ogólnie głowa mi trochę odpoczęła i ochlonela, przez grudzień kiedy zrobiłam sobie reset od tematu starań i czuję ze nabralam, nowej, zdrowej sily, ale już bez fiksacji i przedwczesnych wniosków.
A ja u Ciebie Alicia, przede wszystkim mam na myśli jak się trzymasz?
😘🤗
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Hej Doomi! 😘
Widzę, że siły zebrane i walka nadal trwa. Cieszę się bardzo, że nie podajesz się. Co do tempki nie pomogę, nawet nie mam jeszcze do tego głowy... A co do niepokalanka to myślę, że dobry plan ☺️. Mam nadzieję, że ten odpoczynek przyniesie Ci dużo dobrego 💗
A u mnie... Szczerze mówiąc ciężkie pytanie. Na codzień jest ok. Ale przychodzą takie dni, że jest smutno i dołek totalny. Najgorzej chyba przeszłam i myślę, że nadal to we mnie siedzi, że nie mogłam pochować mojej kruszynki. Też w pamięci mam ją z ostatniego usg, duże dziecko z rączkami, nóżkami... A zostało mi zdjęcie tylko jako kropeczke. I to mnie często męczy. Tylko, że dla Damianka muszę się trzymać i koniec kropka. Już dosyć się napatrzal na zaplakana mamę 😉
Poza tym jutro idę na kontrolę po lyzeczkowaniu, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, że się goi. A i mam nadzieję, że będa już wyniki histopatologiczne! Miesiączki jeszcze nie miałam a leci 4 tydzień po zabiegu. Ale myślę, że dopiero owulke miałam, więc kwestia dwóch tygodni.
A no i czekam do marca, ze staraniami... Gin mówił, że mam odczekać 3 miesiące i zacząć starania. Zobaczę co jutro powie, ale szczerze... Już się doczekać nie mogę 😅 liczę, że będę mieć prezent na urodzin w postaci dwóch kresek i w ty. Roku jeszcze urodze 💗 takie marzenia... -
aliciaaa wrote:Hej Doomi! 😘
Widzę, że siły zebrane i walka nadal trwa. Cieszę się bardzo, że nie podajesz się. Co do tempki nie pomogę, nawet nie mam jeszcze do tego głowy... A co do niepokalanka to myślę, że dobry plan ☺️. Mam nadzieję, że ten odpoczynek przyniesie Ci dużo dobrego 💗
A u mnie... Szczerze mówiąc ciężkie pytanie. Na codzień jest ok. Ale przychodzą takie dni, że jest smutno i dołek totalny. Najgorzej chyba przeszłam i myślę, że nadal to we mnie siedzi, że nie mogłam pochować mojej kruszynki. Też w pamięci mam ją z ostatniego usg, duże dziecko z rączkami, nóżkami... A zostało mi zdjęcie tylko jako kropeczke. I to mnie często męczy. Tylko, że dla Damianka muszę się trzymać i koniec kropka. Już dosyć się napatrzal na zaplakana mamę 😉
Poza tym jutro idę na kontrolę po lyzeczkowaniu, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze, że się goi. A i mam nadzieję, że będa już wyniki histopatologiczne! Miesiączki jeszcze nie miałam a leci 4 tydzień po zabiegu. Ale myślę, że dopiero owulke miałam, więc kwestia dwóch tygodni.
A no i czekam do marca, ze staraniami... Gin mówił, że mam odczekać 3 miesiące i zacząć starania. Zobaczę co jutro powie, ale szczerze... Już się doczekać nie mogę 😅 liczę, że będę mieć prezent na urodzin w postaci dwóch kresek i w ty. Roku jeszcze urodze 💗 takie marzenia...
Kochana i tego co zawarte w ostatnim zdaniu z całego serca Ci życzę ❤️🤞 kiedy urodziny? -
doomi03 wrote:Kochana i tego co zawarte w ostatnim zdaniu z całego serca Ci życzę ❤️🤞 kiedy urodziny?
25 marca 🎈
Mam odczekać 3 miesiące po zabiegu. A od dnia zabiegu nie opuszcza mnie ani na chwilę uczucie, że w urodziny będę szczęśliwa ☺️ więc chyba mój aniołek tego dopilnuje 😇doomi03 lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:25 marca 🎈
Mam odczekać 3 miesiące po zabiegu. A od dnia zabiegu nie opuszcza mnie ani na chwilę uczucie, że w urodziny będę szczęśliwa ☺️ więc chyba mój aniołek tego dopilnuje 😇
No nie gadaj... Ja dosłownie 2 dni po Tobie 😂 27 marca. Musimy sobie sprawić dwie kreski na nasze urodziny, masz rację
Aniolek na pewno będzie czuwał -
doomi03 wrote:No nie gadaj... Ja dosłownie 2 dni po Tobie 😂 27 marca. Musimy sobie sprawić dwie kreski na nasze urodziny, masz rację
Aniolek na pewno będzie czuwał
A tak coś czułam, że marcowa jesteś 😜 kurcze ja to liczę, że szybciej ci się uda... Ale jak coś to marzec jest nasz ❗
Oj musi czuwać 😇😇😇doomi03 lubi tę wiadomość
-
Hej dawno mnie nie było.
U mnie różnie. Biorę ten duphaston i Niby jest troszkę lepiej. Plamien mniej choć wczoraj już się znów pojawiły.no nic czekam do okresu. Jeszcze jakieś 10 dni.
Nadzieja we mnie nie gaśnie. Ciągle ja mam. I nadzieję że wam wszystkim się uda ♥️Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
M046IKA wrote:Hej dziewczynki nie wytrzymałam i poszłam dziś na usg bije serduszko ❤
Gratuluje !!!
Ja z moim M. Się nadal mijam. Ciagle o dwa trzy dni, byla szansa w poprzednim cykly ale zapalenie pęcherza popsuło plany, owu przesunela sie o 3 dni.
Musze z nim pogadać czy zależy mu na tyle by zaplanowac delegacje tak by w czasie owu być na miejscu....
A miałam marzenie by na 2.03 mojemu zrobić prezent na urodziny.... Nie wiem. Żyje bez nastawień.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patututka dzisiaj ślub wzięła !! Ciekawe jak tam się ma !!
Szukam ostatnio cateringu dietetycznego... zastanawiam sie czy to nie sposob by schudnąć. Przydałoby się, bo niestety mam 7kg nadwagi już. A nie wróży to zachęcająco wobec starań...Patutka lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Dziewczyny progesteron 23dc 28.20 ng/ml norma laboratorium fazy lutealnej do 23.9ng/ml co myślicie?