Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Obyście zostaly kolejna parą na tym wątku, ktorym sie udało ♥️♥️♥️ Czyli jednak Patutka jak głowę zajmir inna sprawa niz ciąża to sie udaje
Patutka lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
AleOla26 wrote:Obyście zostaly kolejna parą na tym wątku, ktorym sie udało ♥️♥️♥️ Czyli jednak Patutka jak głowę zajmir inna sprawa niz ciąża to sie udaje
Nawet myślałam że jej nie było bo śluzu prawie cały czas był totalny brak.
Powiem więcej, moje dziecko prawdopodobnie powstało po sylwestrze, w stodole w samochodzie 😂😂😂
Bo potem mieliśmy przerwę paru dni przez totalny brak czasu. 😂😂😂
Potem organizacja tego wszystkiego, na ślubie ładnie sobie popilam 😂
Więc biedna fasolka hahaha.
Wczoraj nie wiem czemu naszło mnie po kolacji z małżem po 3 piwach zrobić test i myślałam, że te moje kreski to totalne urojenie hahaha.
Z rana zrobiłam ten 25uml to cień cienia, potem z 3 sikanca z tej 10uml wyszło to co na górze, a teraz z 30 min temu robiłam ten 25 UML i wygląda tak
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Nie lecisz na betę?
-
Maniaaa. wrote:Nie mam możliwość niestety zrobić bety, powtórze rano test i zobaczymy co będzie
Może kup jeszcze raz pinka?
A jakiego robiłaś? Płytowy? Strumieniowy?
Tego super czulego?Maniaaa. lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:Powiem tak, w tym cyklu nie robiłam testów owu.
Nawet myślałam że jej nie było bo śluzu prawie cały czas był totalny brak.
Powiem więcej, moje dziecko prawdopodobnie powstało po sylwestrze, w stodole w samochodzie 😂😂😂
Bo potem mieliśmy przerwę paru dni przez totalny brak czasu. 😂😂😂
Potem organizacja tego wszystkiego, na ślubie ładnie sobie popilam 😂
Więc biedna fasolka hahaha.
Wczoraj nie wiem czemu naszło mnie po kolacji z małżem po 3 piwach zrobić test i myślałam, że te moje kreski to totalne urojenie hahaha.
Z rana zrobiłam ten 25uml to cień cienia, potem z 3 sikanca z tej 10uml wyszło to co na górze, a teraz z 30 min temu robiłam ten 25 UML i wygląda tak
Dzisiaj to już pięknie widoczne wiedziałam, że to toPatutka lubi tę wiadomość
-
Aaaa noo i Patka... Proszę oczywiście tu jak tradycja nakazuje rozsyłać nam tu zaraz ciążowe wirusy co byśmy się też nimi zaraziły
Patutka lubi tę wiadomość
-
Ja to jak zwykle jakoś nie wierzę w powodzenie w tym miesiącu :p więc już się nawet zapisalam na wątkach miesięcznych na lutowe testowanie 😂 chociaż jeszcze styczniowe dopiero przede mną 😂
-
doomi03 wrote:Aaaa noo i Patka... Proszę oczywiście tu jak tradycja nakazuje rozsyłać nam tu zaraz ciążowe wirusy co byśmy się też nimi zaraziły
Teraz nie chce was zarazac niczym :p
Aktualnie boli mnie podbrzusze...
Wiem, że bolało i z Jula ale nie pamiętam czy tak wcześnie...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
doomi03 wrote:Ja to jak zwykle jakoś nie wierzę w powodzenie w tym miesiącu :p więc już się nawet zapisalam na wątkach miesięcznych na lutowe testowanie 😂 chociaż jeszcze styczniowe dopiero przede mną 😂
Kiedy testujesz?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Hej! Dołączam do wątku. W tym roku stuknie 24 i 3 lata po ślubie. Niedawno wróciliśmy z innego kraju na stałe do PL. Wyniki unormowane (hashimoto), morfologia u obojga w porządku. Tak więc przed nami pierwszy cykl starań 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 20:55
🔸28 lat
Najwyżej wyrośnie z fasolki mały lub mała imprezowiczka po Mamusi hahaPatutka lubi tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Enigvaa wrote:Hej! Dołączam do wątku. W tym roku stuknie 24 i 3 lata po ślubie. Niedawno wróciliśmy z innego kraju na stałe do PL. Wyniki unormowane (hashimoto), morfologia u obojga w porządku. Tak więc przed nami pierwszy cykl starań 🙈
Powodzenia ♥️♥️Patutka lubi tę wiadomość
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patutka wrote:Powtarzaj i trzymam kciuki. Dawaj nam koniecznie znać.
Może kup jeszcze raz pinka?
A jakiego robiłaś? Płytowy? Strumieniowy?
Tego super czulego? -
AleOla26 wrote:Powodzenia ♥️♥️
A to piwo, a to wino, już pomijając jak bardzo upilam je na ślubie 😂😂😂
Te 2 tygodnie do ślubu były mega stresujące, masakra.
Bardziej śmieszy mnie fakt, jak zapyta "mamo jak zostałem zrobiony?
- w stodole, w samochodzie synku" 😂😂😂
Oczywiście smieszkuje, ale ze mieliśmy ochotę to wyszło jak wyszło 😂😂😂🙈29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
doomi03 wrote:Tylko nawet nie mam pojęcia kiedy mialam owulacje 😂 więc nie wiem czy się w ogole wstrzelilismy.
K mówił, że zaraz żel durex a wyjmie bo Sahara ale potem, że nie bo on dzieci zabija 😂🙈
Więc powiem Ci ze ja tez nie wiem jak to u nas ze wstrzeleniem się i czy to w ogóle to...29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️