Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lea28 wrote:Hej! 😊 Niki, z opisu widzę, że pijesz zioła Ojca Sroki, polecasz? Długo stosujesz? Zastanawiam się nad tym, ale różne opinie czytałam... 🤔
Ja widze poprawę sluzu i czuje lepszą prace jajnikow.
Pije mocniejsza dawke do owulacji
Ale nie mam pewności czy to zioła czy olej z wiesołka ale po ziołach mam lepszy sen i samopoczucieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 16:17
Lea28 lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Lea28 wrote:Hej! 😊 Niki, z opisu widzę, że pijesz zioła Ojca Sroki, polecasz? Długo stosujesz? Zastanawiam się nad tym, ale różne opinie czytałam... 🤔
Dopiero zaczelaam pić 😁 w sumie to zaczęłyśmy 😊 narazie nie widzę działania choć może troszkę mi złagodziły okres. Ale jestem dobrej myśli 😁dużo dobrych opinii czytałam.Lea28 lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
AleOla26 wrote:Witaj witaj! Co u Ciebie słychać?
Współczuję straty... nawet nie wyobrazam sobie co można wtedy czuć.
Z opisu czytalam ze mialas badania robione. A jakies konkretne sprawy sie dzieja u Ciebie ze myslicie juz l in vitro? Myslalas by spróbować inseminacji przed tym ?
Hormony wszystkie. Pcos. Ale to chyba norma w dzisiejszych czasach. Myślę że szkoda kasy na insemiavje bo u nas chyba główny problem to to że nie może dojść do zapłodnienia. Owulacje miałam w zeszłym miesiącu potwierdzona piękne endometrium cialko zolte i nic. Okres.
Niki muszą coś wcisnąć żeby z nich nie zrezygnować . ZdzieruchyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 16:45
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
AleOla26 wrote:Wiecie ja mam macice tyłozgięta i tak pytam mojego gina czy ma to jakies znaczenie, powiedział że nie ale mam leżeć z poduszka pod biodrami chwile
Człowiek jest w stanie idealny dzień wyznaczyć z lekarzem nawet! Ciekawa jestem czy zaskoczy... trzeba byc dobrej mysli
Bo w takim razie nie wiem juz jak to działa. -
aliciaaa wrote:Na Jutubach się maluje i gadam o kosmetykach 😁 Jak macie ochotę to wpiszcie sobie Wiktorynka i jak zobaczycie Szoguna malującego się to to ja 😁😁😁
Nie stresuj się na zapas! Jestem dobrej myśli i wierzę że wszystko będzie okej! Trzymam mocno kciuki!❤❤ -
AleOla26 wrote:Objawy wczesnej ciąży są jak na okres, kto wie kto wie moze dwie krechy będą! Wiele osób, mówi że na ciążę jest niestrawność
Ja z emocji spac w nocy nie mogłam. To by było na tyle udawania, że mam luz w tym cyklu 😂🙈 -
aliciaaa wrote:Haha sama wiem po sobie 🤣 kurde teraz zacznie się doszukiwanie objawow z pierwszej ciąży 🤣 niby się z tego śmieje, ale wiem, że tak będzie haha szkoda, że ginekolog nie będzie mógł nic powiedzieć na ten temat bo będzie za wcześnie, żeby zobaczył coś na usg 🤣
Ola dobrze, że się wyszaleliscie haha może będzie z tego jakiś mały fasolek 😍
No i tu się jaram zw może może a z drugiej strony w głowie mam że to na pewno nie to i że za parę dni @ przyjdzie i klapa! -
AleOla26 wrote:Ja jakos tak po tym miłym weekendzie mam wyrąbane na przeciwności!
U mnie nowa dyrekcja sprawdza wszystkie dokumenty, nawet te sprzed kilku lat. I no cóż, każdy coś ma i mam sie przejmować? Co do mnie należy nadrobie i koniec. Za 10 miesiecy mam zamiar zmienić tę prace. Zaczynam wchodzic w taki etap że miej wy*** a będzie Ci dane.
No ja już pod koniec pracy smialam się że wszystkiego 😅 zrobiłam swoje i do domu.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Cieszę się że u was się Dobrze dzieje ♥️
Ja serio dziś mam jednak zły dzień. z moim się kłócę i w pracy mnie wszystko wkurza. A dzisiaj mój na noc idzie jak ja tego nie lubię. -
Wiktorynka a może zrób poziom bety? Chyba ze nie chcesz się kluć to poczekaj tydzień i powtorz test:)
Mnie tez jajniki bolą... ale bolą mnie już przed owu, także nie wiem.
Szczerze jak teraz sie zaskoczą dwie krechy to nie mam pojęcia jak robi się dziecko.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Mrs.C wrote:Rocznik 95 staramy się dwa lata w tym mamy stratę dzieciątka na wczesnym etapie. Od poronienia minęło już trochę czasu i nadal nie ma pozytywnych efektów. U nas jest już rozważnie in vitro. Ale jeszcze chce zrobić hsg i histeroskopie. Chociaż jestem po laparoskopii więc nie wiem czy tamte zabiegi coś wniosą ale lekarze w szpitalu jak poronilam zalecali żeby wykonać. Ciężki czas za nami ale staram się jakoś funkcjonować bo wiem że muszę.
Myślę że skoro lekarze zalecają to możesz zrobić...zawsze to jakieś kolejne badania które mogą dac szanse!
Pamiętaj że u nas zawsze znajdziesz wsparcie i dobre słowo!
Cuda się zdarzają i to częściej niż nam się wydaje!😍 -
Jak na razie chyba wszystkie pijace polecamy bo czujemy się po nich naprawdę dobrze i wierzymy w ich moc bo to najważniejsze! Jak cofniesz sobie wątek to znajdziesz moje zachwyty i nawet wyliczenia kobiet które zachodziły w ciążę po ziolach 😍😍😍😁😁😁😁
Ja mam nadzieję że jak nie ten cykl to kolejny!
Lea28 lubi tę wiadomość
-
AleOla26 wrote:Wiktorynka a może zrób poziom bety? Chyba ze nie chcesz się kluć to poczekaj tydzień i powtorz test:)
Mnie tez jajniki bolą... ale bolą mnie już przed owu, także nie wiem.
Szczerze jak teraz sie zaskoczą dwie krechy to nie mam pojęcia jak robi się dziecko. -
Wiktorynka wrote:Wiesz co po tym wczorajszym głupim teście po prostu już tylko czekam na @ lub jej brak i wtedy najwyżej będę działać 😁 Nie ma co😁
Ja nie moge wytrzymać by się dowiedzieć co i jak. Boli mnie gardło i głowa, a ja zamiast wziąć leki już się boje i czekam aż przejdzie. Bo naczytalam sie o srodowisku ktore lubia plemniki i boje sie wziąć wit c by nie zakwasic 😅08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Wiktorynka wrote:Wiesz co po tym wczorajszym głupim teście po prostu już tylko czekam na @ lub jej brak i wtedy najwyżej będę działać 😁 Nie ma co😁
A tez wam sie udalo strzelic w owulacje ? Czy metoda co drugi dzień?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
AleOla26 wrote:Ja nie moge wytrzymać by się dowiedzieć co i jak. Boli mnie gardło i głowa, a ja zamiast wziąć leki już się boje i czekam aż przejdzie. Bo naczytalam sie o srodowisku ktore lubia plemniki i boje sie wziąć wit c by nie zakwasic 😅
Wiwc może lepsza witc niż potem antybiotyk.
Zawszw sobie wtedy myślę, że niektóre kobiety nie wiedziały że są w ciąży i były chore i miały silne leki i później i tak było okej, ale z drugiej strony jak starasz się swiadomie to strach jest przed wszystkim...ja nawet męczyłem się z bólem głowy i nie brałam nic żeby tylko nic mi nie zaburzylo plemnikow -
Kochana, myślę, że musisz poczekać do dnia 🐒 i wtedy zatestowac lub zrobić bete 😁 oczywiście sama wiem jak się czeka na ten dzień ale nic wcześniej nie zrobisz... Ewentualnie co dwa dni testy 😋 w końcu wysikamy te dwie kreski!!!Wiktorynka lubi tę wiadomość
-
Kurczę no ginekolog był zachwycony moim pęcherzykiem, nawet po ochach i achach dał mi pamiatkowe zdjecie 😅😂😂
Mam je ! I modle się by okazalo sie moja wspaniała fasolką!
Bo kurcze pecherzyk jest, zakladam ze plemniki mojego sa okej... powinno zaskoczyć. Seks wieczorem w dniu wieczornej owulacji! Lepiej byc nie moze !
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Co do play dziewczyny, to ja też jestem zadowolona. Tzn byłam, bo internet śmiga nic się działo.... A tu nagle takie coś. Byłam w salonie, baba była jakaś nienormalna, robiła ze mnie klamczuche! No tragiczna poprostu... Jutro idę rozmawiać z kimś innym bo przecież nie szło się z nią nic a nic dogadać...
-
Wiktorynka wrote:aliciaaa wrote:Na Jutubach się maluje i gadam o kosmetykach 😁 Jak macie ochotę to wpiszcie sobie Wiktorynka i jak zobaczycie Szoguna malującego się to to ja 😁😁😁
Nie stresuj się na zapas! Jestem dobrej myśli i wierzę że wszystko będzie okej! Trzymam mocno kciuki!❤❤
Chętnie zajrzę ❤️ tylko jak mały będzie zasypial bo ma "szlaban" na YouTube 😁Wiktorynka lubi tę wiadomość