Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało mi się przypisać do endokrynologa na poniedziałek na 19. Bo w środę powinnam wziąć kolejna dawkę leku więc wolę to skonsultować. O dzisas.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Udało mi się przypisać do endokrynologa na poniedziałek na 19. Bo w środę powinnam wziąć kolejna dawkę leku więc wolę to skonsultować. O dzisas.
Dobrze, że uda Ci się to szybko skonsultować 😊 kurcze, bierzesz leki a tu jeszcze coś nie tak 😕 tak być nie może, na szczęście szybko wyjaśnia cała sprawę i zadzialasz może innymi lekami 😊 i nic się nie przejmuj, korzystaj z weekendu jak się da ❤️ -
aliciaaa wrote:Dobrze, że uda Ci się to szybko skonsultować 😊 kurcze, bierzesz leki a tu jeszcze coś nie tak 😕 tak być nie może, na szczęście szybko wyjaśnia cała sprawę i zadzialasz może innymi lekami 😊 i nic się nie przejmuj, korzystaj z weekendu jak się da ❤️
No ale mogę przynajmniej na własnym przykładzie powiedzieć że ten lek działa 🤣u mnie aż za bardzo ale działa 🤣
Właśnie czekam aż mój mąż łaskawie wróci do domu 😅Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:No ale mogę przynajmniej na własnym przykładzie powiedzieć że ten lek działa 🤣u mnie aż za bardzo ale działa 🤣
Właśnie czekam aż mój mąż łaskawie wróci do domu 😅
No tyle w tym "dobrego", że działa aż za bardzo 😅
Też czek na mojego, tyle, że on w pracy jeszcze.. A wraca biegiem 10 km, jak nie więcej 🤯 podziwiam, że mu się chce 🥴 -
doomi03 wrote:Dziewczyny... Patrzcie na to 😱😳
https://zapodaj.net/f6c745d1863ef.jpg.html
Kogo to zdjęcie?!! Domi twoje ?!
Cudowna wiadomość Domi!!!! Jutro dawaj znać czy krecha mocniejsza !Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 20:39
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:No tyle w tym "dobrego", że działa aż za bardzo 😅
Też czek na mojego, tyle, że on w pracy jeszcze.. A wraca biegiem 10 km, jak nie więcej 🤯 podziwiam, że mu się chce 🥴
10 km biegiem po pracy? 😲 Woooow. Podziwiam.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
AleOla26 wrote:Kogo to zdjęcie?!! Domi twoje ?!
Cudowna wiadomość Domi!!!! Jutro dawaj znać czy krecha mocniejsza !
Teraz po Doomi muszą posypać się ciążę ❤️ każda po kolei ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2019, 20:43
-
Niki wrote:10 km biegiem po pracy? 😲 Woooow. Podziwiam.
Ja też... Chciałam przyjechać po niego, to nieee on biegiem wraca 🥴 chory człowiek 🤣 -
aliciaaa wrote:Teraz po Doomi muszą posypać się ciążę ❤️ każda po kolei ❤️
Czekajcie bo ja nie załapałam CHyba. Domi się udało??????😲😲😲♥️♥️♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Ja też... Chciałam przyjechać po niego, to nieee on biegiem wraca 🥴 chory człowiek 🤣
Hahahaha 😂 no szalony!!! 10 km !! Ja pitole 🤣
Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Czekajcie bo ja nie załapałam CHyba. Domi się udało??????😲😲😲♥️♥️♥️doomi03 wrote:Dziewczyny... Patrzcie na to 😱😳
https://zapodaj.net/f6c745d1863ef.jpg.html
Krecha ciemna, więc musiało się udać ❤️ -
aliciaaa wrote:Krecha ciemna, więc musiało się udać ❤️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Niki wrote:Woooooooo ♥️ no teraz już ciąże muszą się posypać nie ma innej opcji ♥️
Tak jest❤️
Chociaż boli mnie co jakiś czas podbrzusze, więc pewnie u mnie cykl stracony, ale cieszę się bardzo, że udało się Domi 😍 teraz każda z nas musi siknac na dwie kreseczki -
aliciaaa wrote:Tak jest❤️
Chociaż boli mnie co jakiś czas podbrzusze, więc pewnie u mnie cykl stracony, ale cieszę się bardzo, że udało się Domi 😍 teraz każda z nas musi siknac na dwie kreseczki
U mnie też pranie cykl stracony ze względu na tą niska prolaktyne. Bo owu teoretycznie mam mieć we wtorek. Więc nie zdążę nawet jej podwyższyć.
Nooo czadowo że Domi się udało ♥️
Teraz czas na nas♥️Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Tak jest❤️
Chociaż boli mnie co jakiś czas podbrzusze, więc pewnie u mnie cykl stracony, ale cieszę się bardzo, że udało się Domi 😍 teraz każda z nas musi siknac na dwie kreseczki08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Niki wrote:U mnie też pranie cykl stracony ze względu na tą niska prolaktyne. Bo owu teoretycznie mam mieć we wtorek. Więc nie zdążę nawet jej podwyższyć.
Nooo czadowo że Domi się udało ♥️
Teraz czas na nas♥️
Nie wiem jak to dokładnie jest z prolaktyna, ale może akurat cos się uda! Zaraz wizyta u lekarza więc może zdąży coś podziałać ❤️ będzie dobrze
Tak, teraz nasza kolej ❤️😍 -
AleOla26 wrote:Oby oby szły już po kolei ! Super że się udało ! Teraz tylko trzeba zarazić się ciążą !
Jutro Domi musi pokazać fotkę drugiego testu i przeslac ciążowe wiruski ❤️doomi03 lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Nie wiem jak to dokładnie jest z prolaktyna, ale może akurat cos się uda! Zaraz wizyta u lekarza więc może zdąży coś podziałać ❤️ będzie dobrze
Tak, teraz nasza kolej ❤️😍
Troszkę wątpię że w 1 dzień coś się uda😅 zobaczymy w poniedziałek w ogóle co mi powie lekarz.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Jutro Domi musi pokazać fotkę drugiego testu i przeslac ciążowe wiruski ❤️
Właśnie pije zioła, smaczne z syropem malinowym.
Mój M. poszedł smacznie spać, a ja czekam aż pranie się zrobi...08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Niki wrote:Troszkę wątpię że w 1 dzień coś się uda😅 zobaczymy w poniedziałek w ogóle co mi powie lekarz.
No właśnie, czekaj do pon co powie lekarz 😁 niby jeden dzień, ale czasami i jeden dzien sprawia cuda 😊Niki lubi tę wiadomość