Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde nie otwierają mi sie zdjęcia ale Ala!!!! Kurde no z tego co widzę to Gratuluję!!!!❤❤❤❤❤ Boziu tak się ciesze! Ja tak myślałam że u Ciebie się uda pod tych twoich wymiotach!😁😁😏✊✊ kochana tak się cieszę zw szok!!! Kurde ty jesteś prorok! Moze się uda wszystkim do końca roku!!!❤❤❤❤😍😍😍😍😍😍😍😍😍
aliciaaa lubi tę wiadomość
-
Patutka wrote:Ej jak coś to ja też zapraszam do siebie na insta!
Mam patuttka 😁
Już cię dopadłam!08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
aliciaaa wrote:Mówiłam mojemu, że poznałam super psiapsióły na forum i że super się z wami pisze, że na insta mam cześć z was ❤️ mówił, że musimy się spotkać kiedyś 🤭 jak już on tak mówi to musimy hahah
Teraz przesyłam internetowo proroctwo na każdą z was ❤️ dwie kreski zobaczycie do końca roku ❤️❤️❤️aliciaaa lubi tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Jeśli potwierdzi się za dwa dni i później beta lub wizyta to zagrażać będę ❤️ moje proroctwo na dziś to do końca roku wszystkie będziemy w ciąży ❤️❤️💗 dziękuję za gratki 💗❤️💗
Oby oby !! Będę się tego trzymać !
Moje ig: panna_alexx zapraszam !Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 19:27
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:Wiesz co okres powinna mieć w sobotę lub dziś, tylko u mnie też termin miesiączki wiecie jaki.. Bardzo chodliwy bo raz cykle 56 dni raz 28, raz 43. Więc ciężko było mi stwierdzić kiedy. Wiedziałam, że już 15/16dpo więc miesiączką prawidłowo powinna być 😊
Myślę, że testować możesz zacząć od 10dpo co dwa dni jeśli masz testów dużo. Tak bym czekałam do terminu chociaż wiem, że mega ciężko... Wiesz, że nie wszystko stracone. Często obawy na @ są takie same jak ciążowe. ❤️
Jajniki mnie kłują ale to samo bylo cykl temu... to.poczekam do środy na 1 test08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:Kochane, może ten wątek nie jest długo, może długo się też nie znamy, ale czuję w was większe wsparcie niz w niejednej osobie, która mam na miejscu ❤️ kurcze kto inny zrozumie homroki kobiet starających się jak nie same kobiety, które czekają na dwie kreski?! ❤️ Jesteście moim wielkim oparciem, wiem, że mogę wam dużo tutaj napisać i wiem, że zawsze odpiszecie ❤️
Jak wszystko się potwierdzi, że to ciąża, to i tak zostaje z wami ❤️ będę tutaj waszym aniołem stróżem ❤️😜 dziewczyny jesteście najlepsze ❤️❤️❤️ -
Dziewczyny bo nie zanotowałam w mojej głowie...czy któraś z Was miała robione HSG? Jak to wygląda? Można poprosić o to swojego lekarza i powinien się zgodzić? Ile to kosztuje mniej wiecej? Boli? Czy jaj jajowod okaże się niwdrozny to może on odrazu to udroznic tym badaniem? Tak się powoli zastanawiam ale to jak coś to robilabym w nowym roku dopiero bo ja muszę najpierw informacje zebrać
-
aliciaaa wrote:Mówiłam mojemu, że poznałam super psiapsióły na forum i że super się z wami pisze, że na insta mam cześć z was ❤️ mówił, że musimy się spotkać kiedyś 🤭 jak już on tak mówi to musimy hahah
Teraz przesyłam internetowo proroctwo na każdą z was ❤️ dwie kreski zobaczycie do końca roku ❤️❤️❤️
Ala jak zobacze dwi3 krechy to pewne, że musimy sie zobaczyc !!!08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Kochane moje.
Zwiększył mi eutyrox na TSH, i na glukozę też kazał brać dalej. A ta prolaktyna to mówi że bardzo dobrze że spadła tak bardzo nawet. Dalej mam brac tabletki ale już raz na 10 dni. I mówi że spokojnie zajde w ciążę.Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Kochane moje.
Zwiększył mi eutyrox na TSH, i na glukozę też kazał brać dalej. A ta prolaktyna to mówi że bardzo dobrze że spadła tak bardzo nawet. Dalej mam brac tabletki ale już raz na 10 dni. I mówi że spokojnie zajde w ciążę.
To cudowna wiadomość!!! ❤❤❤❤
Teraz musi byc tylko lepiej !!!08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Wiktorynka wrote:Dziewczyny bo nie zanotowałam w mojej głowie...czy któraś z Was miała robione HSG? Jak to wygląda? Można poprosić o to swojego lekarza i powinien się zgodzić? Ile to kosztuje mniej wiecej? Boli? Czy jaj jajowod okaże się niwdrozny to może on odrazu to udroznic tym badaniem? Tak się powoli zastanawiam ale to jak coś to robilabym w nowym roku dopiero bo ja muszę najpierw informacje zebrać
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
Patutka wrote:A skąd w ogóle jesteście?
30km od Poznania Szamotuły.
Mega dziwnie mi posty pokazuje, musialam się cofnąć 2 strony by ogarnąć co tu sie.dzisiaj działoWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 20:00
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Patutka wrote:Ej jak coś to ja też zapraszam do siebie na insta!
Mam patuttka 😁
To jak już tak wszystkie podaja tego insta to i ja się dołącze : dominikakobos
Również zapraszam chętnie bede podgladac też wasze profile :p -
Niki wrote:Kochane moje.
Zwiększył mi eutyrox na TSH, i na glukozę też kazał brać dalej. A ta prolaktyna to mówi że bardzo dobrze że spadła tak bardzo nawet. Dalej mam brac tabletki ale już raz na 10 dni. I mówi że spokojnie zajde w ciążę.