Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
Niki wrote:Ale serio pierwszy raz uważam że cykl stracony.
No ja kiedyś tam czułam jajniki kilka razy a tak to nie bardzo.
Ale właśnie co ma być to będzie. ♥️jak ma się udać teraz to się uda jak nie to kiedy indziej.
Ja powiem Ci, że ostatnie cykle ciągle czułam, że teraz będę w ciąży, później, że jestem na pewno... A Jescze te cykle po 56 lub 43 dni. Kurcze tyle nadzieji było mimo, że nie staraliśmy się tak serio serio, tylko raczej a zobaczymy co będzie. A teraz jakoś nic nie czuje, kompletnie. Raczej nawet, że nie udało się na 100% czuje. Boję tylko się testować żeby nie poczuć tego rozczarowania, że moje cykle są głupie i muszę je regulować. Czytałam, też że przy tabletkach na regulacje ciężko zajść więc kolejne 3 cykle będą do dupy tak naprawdę. Ale nic nie zrobię, co będzie to będzie ❤️ jedno maleństwo mam, może na drugie mam czekać 🙄
Wiem napewno, że każda z was doczeka się już niedługo waszych pociech ❤️ czuje to ❤️ a moje proroctwa się spełniaja 😜😜😜 -
doomi03 wrote:W ciąży w okolicach terminu @ mogą się tez pojawić plamienia drobne.
Dopiero zauważyłam, że napisałaś ❤️
Ja pamiętam, że miałam krwawienie podczas stosunku w pierwszej ciąży, właśnie w okolicach terminu. Oczywiście wzięłam to za początek okresu 😜 teraz w sumie miałam jak już pisałam jakieś jednorazowe hmmm ni to plamienie ni to śluz zabarwiony. Ciężko mi to opisać. Wczoraj i przedwczoraj o tej samej porze.
Nic zaraz idę kupić test. Pewnie jak kupie będę chciała od razu zrobić 🙄 -
aliciaaa wrote:Hej kochana, widzę, że dziś masz gorszy dzień przykro mi ze spadku tempki. Jak ma Przyjść okres nie przychodzi szybko. Wiesz czasami jak człowiek odpuszcza i myśli nad klinika wtedy ma luz i ciąża się pojawia ❤️
Powiedz ile się już starcie? Jeśli pisałaś to wybacz, ale tyle dziewczyn jest na wątku, że trudno mi zapamiętać szczegóły 😊 bądź dobrej myśli i oby dał skierowanie, bo może nie będziesz musiała stracić kaski. 😊
Oby klinika nie była potrzebna, życzę Ci tego z całego serca ❤️ obu udało się naturalnie do końca roku ❤️
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 PRG 13dpo- 59,03ng/ml
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
07.12 beta 15dpo- 493,2 ✊
10.12 usg-widoczny pęcherzyk ciążowy
13.12 beta 21dpo 5084,0
21.12 usg-zarodek z ❤ walcz kropku -
Mrs.C wrote:Staramy się dwa lata . W tym jedna ciąża poronilam.ciexko tak czekać no człowiek już opada z sił.
Domyślam się, jak bardzo Ci ciężko ☹️ nigdy tego nie przeżyłam co ty, ale naprawdę domyślam się, że każda nadchodzącą miesiączka musi boleć ☹️ wiem, że łatwo jest napisać nie poddawaj się i walcz dalej... Ale ja wierzę, że w końcu uda ci się zajść w ciążę i spokojnie donosic ❤️ a Powiedz czy z wynikami u ciebie u twojego mężczyzny wszystko ok? Czy macie jakieś utrudnienia? Trzymam kciuki i tak za ciebie, żeby udało Ci się czy z pomocą klini czy naturalnie ❤️ zasługujesz na dzieciątko -
Dziewczyny nie wytrzymalam
Kurwa coś widac 🙈🙈🙈
Edit wiem że słaba ale widać ja... Aż się trzęse cała 😵
Edit 2 teraz widać ja trochę lepiej na teście. Kupiłam jeden bo mówię - dupa z tego będzie. Ale teraz trochę zaluje. Za dwa dni chyba powtórkę zrobię czy ciemniejsza kreska.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 16:14
Patutka, megson91, Lea28 lubią tę wiadomość
-
aliciaaa wrote:Ciekawość wygrała 😊ale nic straconego ❤️ ile dni po owu jesteś? 😊08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C -
Evelle28 wrote:Ale mam głupi ten cykl. 3 dp i śluz zabarwiony na braz... Oj chyba jednak owulacja była wczensiej... Bo to oznaka zbliżającej się miesiączki. A wcześniej niestety seksu nie było...
Ja też celuje kiedy mogę, odkąd probujemh to teraz pierwszy raz trafiliśmy w owu.
Jeszcze 4 dni czekania. Ale.mysle ze.malpa przyjdzie.08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
Mrs.C wrote:Hej kochane jak wam leci ?
Podoba dziś dobijajaca . Mam doła mega mega . Temp mi spada brzuch od czasu do czasu pobolewa. W pracy siedzę do 18 nie wiem jak przetrwam.
Dziś trochę z moim rozmawialiśmy co dalej. I idę w przyszłym tygodniu do ginekologa zapytać o skierowanie na hsgi histeroskopie. I w zależności kiedy będzie termin o ile mi da w ogóle bo jak nie to pójdę prywatnie to będziemy ustalać wizytę w Wawie w klinice po nowym roku. Nie mam siły już walczyc naturalnie
Przesyłam duzo siły! Moze z tym lekarzem to dobry pomysł? A masz dobrego ginekologa, ktory dobrze Was pokieruje ?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:Ja powiem Ci, że ostatnie cykle ciągle czułam, że teraz będę w ciąży, później, że jestem na pewno... A Jescze te cykle po 56 lub 43 dni. Kurcze tyle nadzieji było mimo, że nie staraliśmy się tak serio serio, tylko raczej a zobaczymy co będzie. A teraz jakoś nic nie czuje, kompletnie. Raczej nawet, że nie udało się na 100% czuje. Boję tylko się testować żeby nie poczuć tego rozczarowania, że moje cykle są głupie i muszę je regulować. Czytałam, też że przy tabletkach na regulacje ciężko zajść więc kolejne 3 cykle będą do dupy tak naprawdę. Ale nic nie zrobię, co będzie to będzie ❤️ jedno maleństwo mam, może na drugie mam czekać 🙄
Wiem napewno, że każda z was doczeka się już niedługo waszych pociech ❤️ czuje to ❤️ a moje proroctwa się spełniaja 😜😜😜
Ala bo normalnie musimy sie spotkać byś mogla to propoctwo przelac na mnie !
Ahhh08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:
Alalalalalalaaaaa !!!!! TO CUDOWNA WIADOMOSC !!! TRZYMAM MOCNO KCIUKI KOCHANA !!!aliciaaa lubi tę wiadomość
08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
aliciaaa wrote:
O jesuuuuu 😲😲😲♥️ cudownie ♥️ a to oznaczaa że mi też mose się uda 🤣 o dzisas Ala kochana aż mnie w żołądku ścisnęło jak to zobaczyłam ♥️♥️♥️♥️aliciaaa lubi tę wiadomość
Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
aliciaaa wrote:
Ile jesteś dni po owu? Jakieś objawy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2019, 17:50
aliciaaa lubi tę wiadomość
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
13.12 beta 21dpo 5084,0
aliciaaa wrote:Dziękuję za wsparcie ❤️ kurcze jutro będę testowac koło 6, jeśli do wieczora nic się nie rozleje. Ja wczoraj jadłam pizze, która nie smakowała mi 😒 też się po niej tak se czułam. Za to Maślanka ❤️ jaka porabana jestem przed okresem z tymi zachciankami, kto normalny przed @ ma ochotę na maslanke i kwaśne? 😅
Co do terminu miesiączki to jak miałam prawidłowe cykle to 28/30 dni. Dziś 30 dc. Więc niby mogę spokojnie testować, ale czuję, że to nie ciąża.
A wywołuje okres duphastonem. Umówiłam się z lekarzem, że jeśli nie przyjdzie okres do 2 tygodni od wizyty to dał mi receptę na i mam brać na wywołanie. Bo u mnie od czerwca to cykle 56dni (wywoływana miesiączka), 28dni, 43 dni i obecny poki co 30 dni.
Nie wiem skad się to bierze ale bywa ciekawie. Chociaż kwaszonych z nutella nigdy nie jadłam :p nawet w ciąży, haha
Ja to w sumie testowanie odpuszczam. To na pewno nie tym razem się wydarzyło.
Ale trzymam kciuki jutro za Ciebie, uda się na pewno😁
Czasami brak objawów to zmylka ciąży :p
Jak się czujecie kobietki dziś?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Ja zawsze mam ochotę na kwaśne! A przed okresem to totalnie już szaleje :o
Nie wiem skad się to bierze ale bywa ciekawie. Chociaż kwaszonych z nutella nigdy nie jadłam :p nawet w ciąży, haha
Ja to w sumie testowanie odpuszczam. To na pewno nie tym razem się wydarzyło.
Ale trzymam kciuki jutro za Ciebie, uda się na pewno😁
Czasami brak objawów to zmylka ciąży :p
Jak się czujecie kobietki dziś?
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
13.12 beta 21dpo 5084,0
aliciaaa wrote:
A u mnie Chyba będzie okres. No czuję tak podbrzusze typowo na @... 22 dc... Więc troche za wcześniealiciaaa lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
aliciaaa wrote:
Teraz nas zarazaj!aliciaaa lubi tę wiadomość
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Mamy coś wspólnego... Jesienna handra..
15.05.2019 Aniołek [*]
04.12 Dwie kreseczki
05.12 beta 13dpo-155,9 ✊
13.12 beta 21dpo 5084,0
AleOla26 wrote:7 dopiero, po 10 dniach miałoby to sens. Najlepiej jak poczekam do soboty na @ lub II
Ola, jeszcze faktycznie może być za wcześnie ❤️ pisalajuz Doomi że nawet do 12 dni zagnieżdżenie moze trwać! Nie wszystko stracone, poczekaj najlepiej do terminu i wtedy siknij 💗💗💗 jestem dobrej myśli kochana 💗❤️ -
Kurczę kupiłam dzisiaj test. Czułość 10. @ za 5 dni, testy i obliczenia mowia, że powinnam czekać 10dni po owu, czyli testować najwcześniej w środę. Jest sens czekać ?
Bolą mnie jajniki i piersi.... ale objawy jak na @, także no nic niezwykłego nie czuje ((
Ala kiedy miałaś dostać @ że testowałaś ?08.2019 - Starania o pierwsze dzieciątko 👶
26 lat
Wiesiołek do ovu 1500mg
L-carnityna 1500mg
Wit D
Femibion 0
Magnez
On- l-carnitina 1x , promen 1x, magnez, wit. C