Młode staraczki ❤ (22-28)
-
WIADOMOŚĆ
-
AleOla26 wrote:Ja kurcze też zrobilam, ale mam testy slabej jakosci i fakt, ze bylam sie załatwić 3h wczesniej moze miec znaczenie.... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Mądra ja. No muszę czekać.
Jajniki bola, piersi też, zwłaszcza z rana po przebudzeniu.
Ciekawość wygrała 😊ale nic straconego ❤️ ile dni po owu jesteś? 😊 -
AleOla26 wrote:Jak w Poznaniu to będę mogła Cię odwiedzić ! Hahaha 🤦♀️😁
Ja albo moje miasto, albo Poznań, jakby mialo dojsc do czegos
Ooo dobrze wybieram ❤️ będzie miał mnie kto odwiedzić 😍haha rozumiem, jeśli szpital jest dobry to nie ma co kombinować 😁 no chyba, że lekarz z innego szpitala to można myśleć 😊😁 -
Kjuik wrote:Hej, robiłam rano test i nic
Ani dwóch kresek, ani nawet "cienia" ani jak na złość @.
Do @ mam 4 dni, w ogóle dzisiaj taki paskudny dzień29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Kwiecień 2025- kim jesteś kropeczko? ♥️ -
Patutka wrote:Też właśnie robiłam test. To 10dpo też negatyw
Do @ mam 4 dni, w ogóle dzisiaj taki paskudny dzień
Bardzo współczuję, ale może jeszcze nic straconego. Czasami testy wychodzą w terminie miesiączki 😊 póki jej nie ma to nadzieja się tli, zwłaszcza, że jeszcze 4 dni do terminu ❤️ -
aliciaaa wrote:No właśnie, mam nadal żal o to wszystko.
I co to za lekarze, którzy tylko umieją pomoc jak jest wszystko dobrze... Ja też nie mówię, że cały szpital jest zły, ale jednak wszyscy są podporządkowani ordynatorowi, nie mogą się wychylac. Dwóch lekarzy u nas robiło dużo więcej dla pacjentek i nie zgadzało się z ordynatorem i zastępca i to wylecieli. 🙄 Więc u mnie pewnie drugi poród w Poznaniu się szykuje.
Oby żadna z nas nie musiała przechodzić batali z lekarzami w szpitalu. Podziwiam wszystkie kobiety które przeżywają takie sytuacje. Lekarz powinien ratować życie sam z siebie,przecież od tego jest a nie jeszcze musisz go prosić o pomoc. 🤦Początek starań - październik 2018
Hiperprolaktynemia- opanowana
Podwyższone TSH-euthyox
Podwyższony cukier-glucophage
Niski progesteron-duphaston
Staramy się o pierwsze dzieciątko♥️ -
Niki wrote:Oby żadna z nas nie musiała przechodzić batali z lekarzami w szpitalu. Podziwiam wszystkie kobiety które przeżywają takie sytuacje. Lekarz powinien ratować życie sam z siebie,przecież od tego jest a nie jeszcze musisz go prosić o pomoc. 🤦
Masz racje, oby żadna z was tego nie przeszła nigdy w życiu! Ja też mam nadzieję, że drugi poród będzie lepszy ❤️😊 -
aliciaaa wrote:Bardzo współczuję, ale może jeszcze nic straconego. Czasami testy wychodzą w terminie miesiączki 😊 póki jej nie ma to nadzieja się tli, zwłaszcza, że jeszcze 4 dni do terminu ❤️
Szczególnie że moje cykle są 30 dniowe jak w zegarku, a to dopiero 10 dpo- na jedno dość wcześnie
W @ jak nie przyjdzie jest nadzieja...
29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:No wiem.... Też mam w sumie taka nadzieje, że a może jednak!
Szczególnie że moje cykle są 30 dniowe jak w zegarku, a to dopiero 10 dpo- na jedno dość wcześnie
W @ jak nie przyjdzie jest nadzieja...
Sama widzisz, czasami za wcześnie robimy testy 😊😊 a już widziałam u tyle Babek, że jeden dzień różnicy a test pozytwny ❤️ będzie dobrze, musi być 😊❤️ trzymam kciuki, żeby jednak były dwie kreski! -
aliciaaa wrote:Masz racje, oby żadna z was tego nie przeszła nigdy w życiu! Ja też mam nadzieję, że drugi poród będzie lepszy ❤️😊
Ja to najpierw chcę w ogóle zajść w ciążę a potem będę sie stresować porodem😅♥️
Kochana będzie Dobrze, już nie będziesz musiała przechodzić tego co z synkiem.Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
Cześć dziewczyny ja jeszcze dziś odpoczywam a od jutra do pracy. Jeszcze dziś jestem u rodziców. Mój skończy orace i odwiezie mnie do domu. Mieszkam 100 km od rodzicow i mojego.
Dziś wpadłam w szał poszukiwania zasłony do salonu, znalazłam taka jak chciałam jeszcze jakas firanke... Zwykła prosta chce. Znalazłam Tez łóżko do sypialni. Ale mój oczywiście mówi że bez sensu inwestować w takie rzeczy jak to mieszkanie tylko wynajmowane.. I weź zrozum faceta...Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Niki wrote:Ja to najpierw chcę w ogóle zajść w ciążę a potem będę sie stresować porodem😅♥️
Kochana będzie Dobrze, już nie będziesz musiała przechodzić tego co z synkiem.
Też fakt, pierw trzeba zajsc 😅 ale czasami fajnie jest sobie coś zaplanować a później wszystko się weryfikuje czy plan był dobry czy jakieś niespodziewane sprawy się dzieją 😊
❤️❤️❤️ -
Evelle28 wrote:Cześć dziewczyny ja jeszcze dziś odpoczywam a od jutra do pracy. Jeszcze dziś jestem u rodziców. Mój skończy orace i odwiezie mnie do domu. Mieszkam 100 km od rodzicow i mojego.
Dziś wpadłam w szał poszukiwania zasłony do salonu, znalazłam taka jak chciałam jeszcze jakas firanke... Zwykła prosta chce. Znalazłam Tez łóżko do sypialni. Ale mój oczywiście mówi że bez sensu inwestować w takie rzeczy jak to mieszkanie tylko wynajmowane.. I weź zrozum faceta...
Hej hej, odpoczywaj ile się da w takim razie ❤️
Kawałek masz do rodziców i swojego mężczyzny🥺
Faceci czasami nie rozumieją zakupów do urządzenia mieszkania 😅 dla nich dużo jest zbędnych rzeczy haha dlatego musimy wszystko same wybierać, ew zapytać czy dana rzecz też im się podoba 😅 najważniejsze, że zasłona taka jaka chciałaś jest już w twoich rękach 😜 -
aliciaaa wrote:Też fakt, pierw trzeba zajsc 😅 ale czasami fajnie jest sobie coś zaplanować a później wszystko się weryfikuje czy plan był dobry czy jakieś niespodziewane sprawy się dzieją 😊
❤️❤️❤️
Racja racja. Ja już wiem że chce rodzić w naszym szpitalu na osiedlu. Haha. Jeszcze w ciąży nie jestem a już chcę rodzic🤣🤣🤣Początek starań - październik 2018
Podwyższone TSH-euthyox
aliciaaa wrote:Hej hej, odpoczywaj ile się da w takim razie ❤️
Kawałek masz do rodziców i swojego mężczyzny🥺
Faceci czasami nie rozumieją zakupów do urządzenia mieszkania 😅 dla nich dużo jest zbędnych rzeczy haha dlatego musimy wszystko same wybierać, ew zapytać czy dana rzecz też im się podoba 😅 najważniejsze, że zasłona taka jaka chciałaś jest już w twoich rękach 😜Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Jestem ciekawa kiedy dostane ta @. Bo dziś znow temperatura wzrosla, a zazwyczaj mam min 2 dniowa tendecje spadkowa przed okresem, także by wychodzilo na to że może jednak w srode najszybciej ... Niech już przychodzi ten nowy cykl i nowa nadzieja.
-
Niki wrote:Racja racja. Ja już wiem że chce rodzić w naszym szpitalu na osiedlu. Haha. Jeszcze w ciąży nie jestem a już chcę rodzic🤣🤣🤣
A może za chwilę w ciąży będziesz i już wybór dokonany ❤️😜
Evelle28 wrote:O dziwo zasłona mu się podoba
No i prawidłowo ❤️😅
-
doomi03 wrote:Jestem ciekawa kiedy dostane ta @. Bo dziś znow temperatura wzrosla, a zazwyczaj mam min 2 dniowa tendecje spadkowa przed okresem, także by wychodzilo na to że może jednak w srode najszybciej ... Niech już przychodzi ten nowy cykl i nowa nadzieja.
Kurcze może przedłużyła ci się faza lutealna? Czekanie na okres jest najgorsze. Bo wiesz, że nic z tego nie będzie a jeszcze @ nie przychodzi i tylko wkurzasz się, bo już mógłby być mowy cykl. ☹️ Ja chyba jutro zatestuje bo póki co cisza. Czasami coś brzuch zaboli ale nic nie leci.. -
aliciaaa wrote:Sama widzisz, czasami za wcześnie robimy testy 😊😊 a już widziałam u tyle Babek, że jeden dzień różnicy a test pozytwny ❤️ będzie dobrze, musi być 😊❤️ trzymam kciuki, żeby jednak były dwie kreski!
Tyle że mój mnie dziś z tym złapał i mówi "i co udało mi się, będą te 2 kreseczki?" ahhh. Dziś chyba mam taki dzień jak pogoda, no jakąś tragedia.
A Ty juz testowalas czy testujesz?29.06.2016 🩷
25.09.2020 🩵
Patutka wrote:No masz racje. Generalnie do @ jeszcze 4 dni, a wszystko na jedno się może wydarzyć, na drugie to tylko 10dpo więc w zasadzie jeszcze może się dziać.
Tyle że mój mnie dziś z tym złapał i mówi "i co udało mi się, będą te 2 kreseczki?" ahhh. Dziś chyba mam taki dzień jak pogoda, no jakąś tragedia.
A Ty juz testowalas czy testujesz?
No właśnie, póki nie ma @ jest jakaś nadzieja. Właśnie najlepiej testować w dniu miesiączki, tylko jak wytrzymać do niej?! Poczekaj jeszcze te 4 dni i może wtedy zrob test chyba, że masz dużo to co dwa dni spróbować możesz
Oj wiem o co chodzi, czasami przychodzą zle dni, z którymi nic się nie da zrobić. Ale nie martw się nic ❤️ jeszcze może będą dwie kreski, trzymam kciuki ❤️ jak nie to zawsze nowy cykl da nowe możliwości ❤️
Ja dziś jeszcze nie, raz, że testu nie miałam w domu, a dwa to się boję. Bo termin miesiączki w sumie już, ale boję się rozczarować i boję się, że znowu będę musiała wywoływać miesiączkę 😣🙄 ale dziś kupię i jutro zrobię jeśli nic nie pojawi się do wieczora -
Ale mam głupi ten cykl. 3 dp i śluz zabarwiony na braz... Oj chyba jednak owulacja była wczensiej... Bo to oznaka zbliżającej się miesiączki. A wcześniej niestety seksu nie było...Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671